BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #824795 przez Agnilla
dołka srołka pierdziołka :P cycki do przodu w imię potomka! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #824797 przez moofka
aggi mój mąż nie był na rodzicielskim.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824799 przez Agnilla
musze to zaraz zanotowac wszystko :P juz mowie mezowi, ze ma w pracy ich nastawiac, ze w lipcu go caly mc nie bedzie :)
moof rozumiem, ze 2 tyg opieki to lacznie z weekendami? to samo ten ojcowski?

10 lata 11 miesiąc temu #824800 przez gosia28
gwiazda nooo Agni napisała co i jak :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #824801 przez Ada2424

Cześć Wam :)

Jutro spróbuję Was nadrobić bo dziś znów zalatana byłam cały dzień. Mam do Was pytanko jesteście/byłyście przed ciążą ubezpieczone prywatnie? Dostałyscie po urodzeniu dziecka pieniądze? Jaką kwotę?

Dobranoc :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824802 przez Agnilla
ja jestem ubezpieczona wraz z mezem, po urodzeniu dziecka dostaniemy łącznie 3 tys zl
skorzystalismy w styczniu 2013 r z okresu bezkarencyjnego, liczylismy, ze nam sie uda wczesniej zajsc. no ale wyjdzie, ze łącznie wydamy 2 tys, a dostaniemy 3 wiec good :)

10 lata 11 miesiąc temu #824805 przez Ada2424
Czyli jesteś ubezpieczona w trzech różnych agencjach ubezpieczeniowych? Podaj mi w jakich jak możesz? I czy Twój mąż osobno płacił składki na siebie czy po prostu jesteś razem z nim ubezpieczona wspólnie?

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824811 przez Agnilla
nieee w jednej w Pramerice, u meza mielismy taka mozliwosc, bo to ubezpieczenie grupowe podstawow, a my wzielismy pakiet wyzej.ja w swojej pracy nie mialam mozliwosci bo grupa to bodajze 3 osoby. zarowno on jak i ja mielismyw swoich zakladach pracy podstawowe ubezpieczenie, i ja nadal mam u siebie. a u niego wzielismy wyzsze. po porodzie ja z niego zrezygnuje, ale maz zostanie bo on dojezdza do pracy codziennie wiec niestety istnieje wieksze prawdopodobienstwo wypadku. z tego co sie kiedys dowiadywalam to nie za bardzo mozna sie indywidualnie ubezpieczyc wlasnie na ciaze.
w tym ubezpieczeniu co mamy jest wiele mozliwosci, niestety jedyna radosna forma uzyskania kasy sa narodziny dziecka, potem to juz wypadki, choroby, hospitalizowanie i smierc :huh:

10 lata 11 miesiąc temu #824820 przez aggi
moofka ahaaaa czyli fajnie się mu złożyło bo po drodze dużo świąt wypadło. Mój ma zamiar w ogóle w tym roku urlopu nie brać i zostawić go na czas narodzin, wtedy wykorzysta wszystko razem + zaległy z zeszłego roku.. ciekawe czy się tak uda. Zobaczymy jak to będzie.

10 lata 11 miesiąc temu #824830 przez Dagnes
Ada ja mam ubezpieczenie w PZU grupowe. Dostalismy teraz 1200 zl z tytulu urodzenia dziecka, 400 zl za pobyt w szpitalu (50 zl dniowka) i ma przyjsc jeszcze karta apteczna na 300 zl.
U nas dzis fatalnie z pogoda. Wszystko oblodzone i do poludnia pradu nie bylo.
Gwiazdka cierpliwosci.

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #824833 przez Agnilla
Dag to pobyt w szpitalu nie jest liczony do porodu? ja tez mam chyba hospitalizacje w tym ubezpieczeniu, musze zerknac

10 lata 11 miesiąc temu #824876 przez Asia K
Moof - a skąd mam wiedziec czy wynik jest "jednoznaczny" ?

Julka - ale super to bibe zrobimy i foty obowiązkowo musza byc :D

Monique - bedzie git - obaczysz

Agni - wszystkiego naj naj naj , by mąż ci usługiwał przez całą ciążę i jeszcze dłużej, by dziecie okazało sie Polą i spało w nocy dając odpocząć mamie, by wszystkie marzenia ci sie spełniły :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #824885 przez ann-sunshine
Bry,

Stresować się będę dziś cały dzień :angry: mężu wraca z warszawy i musi zdążyć tak żeby odebrać dziecko ze żłobka, bo ja na 14 do pracy mam. A jak nie zdąży to nie wiem co zrobimy. Paznokcie zjem ze stresu.

Agni najlepsze życzenia imieninowe.

Ada swego czasu też miałam grupowe pracownicze w pzu, ale minimalne i tylko 600 zł dostałam.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824897 przez Agnilla
Dzień dobry :)
Dziekuje pieknie za życzenia :kiss:
biore sie za sprzatanie, bo mamy dziś gości wieczorem a na dodatek wczesniej kolędę

Ann no stress, na pewno zdązy!!
zjadlam wielka bule z szynka,serem, pomidorem i cebula i zjadlabym jeszcze takich 10 i jeść je całe życie :P
patrzcie www.viralnova.com/here-are-12-unborn-ani...ecially-the-dolphin/ delfina to ja moge urodzic :)

10 lata 11 miesiąc temu #824898 przez Kaś_O
Bry kobitki..
Asia fajnie ze Ci zlecil ta glukoze ale szkoda ze w takiej formie.. niestety tak jak Ann pisala to niektorzy w ogole nie zwracaja uwagi na nowe wytyczne.. ja norm do tej Twojej nie znam wiec nie wiem co Ci wyjsc powinno.. ja cytryny nie bralam ale nie powiem ciezko przechodzilo przez gsrdlo a tak jak moof mialam dwa razy w tej ciazy.. Aga to jest takie slodkie ze nie masz ochoty na jedzenie.. :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka