- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
28 dni to kiepsko, a soboty i niedziele w to wliczaja? Czy 28 roboczych?
O tragedii nic nie slyszalam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Gwiazdka dzieki jestes jedna z niewielu ktorym podoba sie koszalin
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gwiazdka fajny robocik, nie pogardziłabym
monique witaj, są tu ze dwie dziewczyny które tego używają moim zdaniem to wyrzucenie pieniędzy, chciałam go kupować bo niby starcza na dwa lata i w ogóle jaki on to super nie jest.. a Chwała Bogu że trafiłam po drodze na to forum
Chudzinka ja właśnie strasznie się cieszę że mi cycki urosły o jeeeeezu tego się nie da opisać Zmiany czasem są potrzebne Tylko nas nie zostawiaj :* a chleb piękny, jezu aż mi ... zapachniało serio
Ann podziwiam ! Jak jakiś robocop
zoi hahaha on pewnie udawał głupiego, musiał od razu wiedzieć Choć z chłopami to nigdy nie wiadomo fajny bobas namalowany
jusia no pięknie już wrześniowy wątek Super już terminy mało co do końca roku wyczerpane
Agni najważniejsze że się przełamał Przecież maluch jest chroniony w środku, są tam jakieś przeciwskazania ale to jak są problemy z łożyskiem itd a tak to można do woli happy mum = happy baby
ulka tak mi przykro trzymaj się !
Asia K to nieźle ! aż tylu chłopaków Wszyscy trafieni dzięki testom owu? haha bo niby jak idealnie w owu to na chłopaka, nie?
Ada rozumiem Cię bo mi też dzisiaj tak czas zapitalał że masakra
julka to Ty na Syberii mieszkasz?? Przyjeżdżaj do mnie na południe, u mnie dziś 6 stopni na plusie i piękna spacerowa pogoda fatum jakieś z tymi babciami, moja po Nowym Roku w szpitalu była z małym wylewem
majka nic się nie martw ja byłam u gina w 5t5d i też tylko sam maluśki pęcherzyk był! Weź się uspokój, bo zamartwianiem nic nie poradzisz
gosia masz rację jutro nowy lepszy dzień, każdy czasem miewa te gorsze, pełne wspomnień..
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja tez upieklam chlebek ale zdj wrzuce jutro bo cos mnei mdli i nei moge tych zapachow z kuchni... bleee
mnie tez ta chistoria ruszyla z bliznietami i sama nie wiem komu myslec, nei czaje jak na dyzurze na ginekologii moze nie byc kogos kto umie USG i moze zrobic CC, to niemozliwe, z drugiej str skoro nei bylo przeslanek ze trzeba zrobic to juz to sie nei dziwie ze czekali na dzien, planowych zabiegow nei robi sie w nocy ((((
Gwiazdka fajny robocik, ja mam termomixa i uwazam ze ejst the best!! ale ciekawa jestem co twoj potrafi
ja tez sie ciewsze ze mi cycki urosly po ciazy skurczyli sie, w zyciu nie mialam takich mikrusow a teraz to co innego tylkos zkoda ze nei mam ochoty na sex i mnei mdli
Asia szok, zwykle bylo wiecej dziewczynek a tu taki wysyp chlopcow ciekawe jak bedzie u nas
Gosia dzieki za przepis n akaczke
Majka brzmi to powaznie ale wierze ze ebdzie dobrze, spokojnei poczekaj do wizyty, nic nie rpzyspieszysz... ale dziewcyzny maja racje...chyba ze gin ci powiedzial ze ma watpliwosci i ze mu sie to nei podoba...
Julka jestes po operacji??? kiedy slub bierzecie??
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Ja wam powiem ze tez meega glupstwo zrobilam- na cyfrze lecial baby blues- wczesniej nie ogladalam go i powiem wam ze jak obejrzalam to przeoral mi psychike:-/ serio . Lała bym i patrzyła czy puchnie!!!
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dokładnie to samo myśle
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
czytalam was na biezaco (na szczescie nie szalalyscie z postami ), ale jakos czasu brakowalo na pisanie, no i sensacji tez
kto teraz testuje? chyba zaraz gosia i gwiazdka? Asiaa, a ty nie? Julka, gratuluje modelowego cyklu!
co do blizniakow, to ja (na szczescie) nie ogladam wiadomosci, wiec nie jestem w temacie, ale mi wystarczyla historia malej Madzi, jak bylam w ciazy, i teraz unikam takich historii jak ognia . nie mamy wyplwu wiec po co sie dreczyc. wiadomo, ze kazda z nas dzieciakom, nawet nieznanym, by nieba chciala przychylic, ale niestety zlo i glupota tez sa na swiecie...
Baby blues, tez ogladalam, jak Zosia miala rok i stwierdzilam, ze to nie jest film dla mlodych rodzicow, a zwlaszcza dla kobiet w ciazy - oczywiscie, ze przerysowany, ale doluje niesamowicie .
ula, buziaki! trzymaj sie!
daj znac, czy @ sie rozkrecila, czy tylko straszyla
majka, trzymam kciuki, zeby z dzidziusiem bylo wszystko ok! mysl pozytywnie! wiem, ze latwo sie mowi, ale musisz wierzyc, ze bedzie dobrze.
gosia, sciskamy cie!
zoi, jaki sliczny brzuszek!!! hisotria super!
milego zimnego dnia wam zycze!