BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #824026 przez ann-sunshine
Gwiazdka, tez znad morza ale z koszalina.

28 dni to kiepsko, a soboty i niedziele w to wliczaja? Czy 28 roboczych?

O tragedii nic nie slyszalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #824031 przez gwiazdka2014
Ann byłam w te wakacje w Koszalinie mój Miś ma tam swojego najlepszego przyjaciela :) Byłam też w Mielnie :) Na sunrise chłopaki szli ja niestety zostałam w domu ze złamaną kulasom. Fajnie tam u was... Mam do ciebie jakieś 250 km

10 lata 11 miesiąc temu #824054 przez Asia K
no dla naszych babci dziadków to jakies fatum teraz chyba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824078 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #824100 przez ann-sunshine

Gwiazdka dzieki :-) jestes jedna z niewielu ktorym podoba sie koszalin

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824105 przez gosia28

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #824109 przez aggi
Hej witam się po weekendzie. Nadrobię Was i spadam sobie domowe SPA urządzić bo dzisiaj niedospana i obolała jakaś jestem :dry: walnę sobie prysznica, kremiki, balsamiki i pójdę w łóżko :silly:

gwiazdka fajny robocik, nie pogardziłabym :)

monique
witaj, są tu ze dwie dziewczyny które tego używają :blink: moim zdaniem to wyrzucenie pieniędzy, chciałam go kupować bo niby starcza na dwa lata i w ogóle jaki on to super nie jest.. a Chwała Bogu że trafiłam po drodze na to forum :)

Chudzinka ja właśnie strasznie się cieszę że mi cycki urosły o jeeeeezu tego się nie da opisać :D Zmiany czasem są potrzebne :) Tylko nas nie zostawiaj :* a chleb piękny, jezu aż mi ... zapachniało :D serio :D

Ann podziwiam ! Jak jakiś robocop :D

zoi
hahaha on pewnie udawał głupiego, musiał od razu wiedzieć :D Choć z chłopami to nigdy nie wiadomo :S fajny bobas namalowany :P

jusia
no pięknie już wrześniowy wątek :) Super :) już terminy mało co do końca roku wyczerpane :D

Agni najważniejsze że się przełamał :) Przecież maluch jest chroniony w środku, są tam jakieś przeciwskazania ale to jak są problemy z łożyskiem itd a tak to można do woli :) happy mum = happy baby :D

ulka tak mi przykro :( trzymaj się !

Asia K to nieźle ! :ohmy: aż tylu chłopaków :D Wszyscy trafieni dzięki testom owu? haha :P bo niby jak idealnie w owu to na chłopaka, nie? :)

Ada rozumiem Cię bo mi też dzisiaj tak czas zapitalał że masakra :ohmy:

julka to Ty na Syberii mieszkasz?? Przyjeżdżaj do mnie na południe, u mnie dziś 6 stopni na plusie i piękna spacerowa pogoda :D fatum jakieś z tymi babciami, moja po Nowym Roku w szpitalu była z małym wylewem :dry:

majka nic się nie martw ja byłam u gina w 5t5d i też tylko sam maluśki pęcherzyk był! Weź się uspokój, bo zamartwianiem nic nie poradzisz :side:

gosia masz rację jutro nowy lepszy dzień, każdy czasem miewa te gorsze, pełne wspomnień.. :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #824111 przez ann-sunshine

10 lata 11 miesiąc temu #824141 przez jusia
Hej moja Babcia tez byla wcozraj w szp, ma nawracające zaburzenai rytmu serca noi znow miala migotanie, ma juz rozrusznik tez bo czasem serca zwalnia sie jej do 32/min :S

Ja tez upieklam chlebek ale zdj wrzuce jutro bo cos mnei mdli i nei moge tych zapachow z kuchni... bleee

mnie tez ta chistoria ruszyla z bliznietami i sama nie wiem komu myslec, nei czaje jak na dyzurze na ginekologii moze nie byc kogos kto umie USG i moze zrobic CC, to niemozliwe, z drugiej str skoro nei bylo przeslanek ze trzeba zrobic to juz to sie nei dziwie ze czekali na dzien, planowych zabiegow nei robi sie w nocy :(((((

Gwiazdka fajny robocik, ja mam termomixa i uwazam ze ejst the best!! ale ciekawa jestem co twoj potrafi :)
ja tez sie ciewsze ze mi cycki urosly :) po ciazy skurczyli sie, w zyciu nie mialam takich mikrusow a teraz to co innego :) tylkos zkoda ze nei mam ochoty na sex i mnei mdli :S

Asia szok, zwykle bylo wiecej dziewczynek a tu taki wysyp chlopcow :) ciekawe jak bedzie u nas :)

Gosia dzieki za przepis n akaczke :)

Majka brzmi to powaznie ale wierze ze ebdzie dobrze, spokojnei poczekaj do wizyty, nic nie rpzyspieszysz... ale dziewcyzny maja racje...chyba ze gin ci powiedzial ze ma watpliwosci i ze mu sie to nei podoba...

Julka jestes po operacji??? kiedy slub bierzecie?? :)

10 lata 11 miesiąc temu #824146 przez Agnilla

10 lata 11 miesiąc temu #824147 przez Agnilla

10 lata 11 miesiąc temu #824160 przez zoi
gosia, myślę o Tobie i ściskam wirtualnie, ale bardzo mocno :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #824219 przez majka1987gnoWlkp
Zgadzam sie co do sprawy z blizniakami. Po prostu duza czesc naszych dobrych lekarzy wyjechala za praca, i traz sa ale albo konowaly albo emeryci a Ci ktorzy zostali i sa dobrzy sie ceniaaaa ze malo kogo stac:-/
Ja wam powiem ze tez meega glupstwo zrobilam- na cyfrze lecial baby blues- wczesniej nie ogladalam go i powiem wam ze jak obejrzalam to przeoral mi psychike:-/ serio . Lała bym i patrzyła czy puchnie!!!

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #824223 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Dokładnie to samo myśle

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824246 przez emma
witajcie! (w ten zimny i brzydki dzien - u nas -8):)

czytalam was na biezaco (na szczescie nie szalalyscie z postami ;)), ale jakos czasu brakowalo na pisanie, no i sensacji tez :silly:

kto teraz testuje? chyba zaraz gosia i gwiazdka? Asiaa, a ty nie? :lol: Julka, gratuluje modelowego cyklu! :laugh:

co do blizniakow, to ja (na szczescie) nie ogladam wiadomosci, wiec nie jestem w temacie, ale mi wystarczyla historia malej Madzi, jak bylam w ciazy, i teraz unikam takich historii jak ognia :dry:. nie mamy wyplwu wiec po co sie dreczyc. wiadomo, ze kazda z nas dzieciakom, nawet nieznanym, by nieba chciala przychylic, ale niestety zlo i glupota tez sa na swiecie... :(

Baby blues, tez ogladalam, jak Zosia miala rok i stwierdzilam, ze to nie jest film dla mlodych rodzicow, a zwlaszcza dla kobiet w ciazy - oczywiscie, ze przerysowany, ale doluje niesamowicie :dry:.

ula, buziaki! trzymaj sie! :kiss:
daj znac, czy @ sie rozkrecila, czy tylko straszyla :)

majka, trzymam kciuki, zeby z dzidziusiem bylo wszystko ok! mysl pozytywnie! wiem, ze latwo sie mowi, ale musisz wierzyc, ze bedzie dobrze. :kiss:

gosia, sciskamy cie! :kiss:

zoi, jaki sliczny brzuszek!!! :lol: hisotria super! :laugh:

milego zimnego dnia wam zycze! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka