BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #823005 przez ferritka
bry;)

ja na szybciueńko,
wczoraj miałam wieczorny najazd nieproszonych gości i zeszło nam do nocy... nie żebym się nie cieszyła, ale same wiecie w lodówce menu dietowe, ja niezrobiona bo na pół chora eeeh, no ale na szczęście było minęło B)

ja od rana na szmacie latam;] i wiecie co :lol: okna lśnią blaskiem :lol:
ja myję mieszanką wody i gliceryny jak nakazuje perfekcyjna i też nie mam smug :lol:
płyn do spryskiwaczy, hmmm czy to znaczy, że można myć przy mrozie bo nie zamarza? :S czad!!!

Porto niunia boska;] lubie takie foy, bo widzę :lol: :lol: i wiem gdzie co i jak;]
aa i też jestem czyaczką bo przeczytałam od deski do deski :lol:

Hej Patii, fajnie ,że do nas trafiłaś :lol: zarezerwuj sobie duuuuuuuuużo czasu na forum ,bo jest wciągające :lol: i jak są maliny albo półmaliny to nie ma na co czekać działać działać działać profilaktycznie :lol:

Mama Moofffffkaaaa, jak robi sówka ho hoooo hooo <3 cudowna Sofija modnisia :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #823006 przez Dagnes
Czytam Was ale juz mi czasu na odp. nie wystarcza. Ciagle cos - a to polozna z wizyta, to lekarka. We wtorek bylam na sciaganiu szwow. Malutka jak zasnela przed moim wyjazdem to obudzila sie trzy minuty po tym jak wrocilam :) Becikowe tez zalatwialismy i ubezp. z tyt. urodzenia dziecia. Dopiero dzis mam luzniejszy dzien. Wikunia jest dalej bardzo grzeczna ale taka przylepa mamusi i czesto na cycu wisi.
Jula dzialaj :)
Mesy pierwsza fote do albumu juz masz Rosnijcie zdrowo.
Moof ale stroisz swoja laleczke. Slodka jest

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #823024 przez Paati28
Hejka wszystkim! :) Uuuu jak miłooo tu u Was, dziękuję za ciepłe przyjęcie Mnie do Waszego grona;)

Ada2424 to My świeżynki jesteśmy widzę;) oby nam się wiodło :woohoo:

zoi tak zrobię, do testów podejdę z dystansem (tak mówię teraz, zobaczymy później) będę działać wtedy, gdy uznam za stosowne i bez stresiku! Ja też mierzę temp, ale chyba w tym dobra ostatnio nie jestem, bo nie mogę spać dobrze w nocy. Jak na razie zganiam na pełnię. Dziś ten księżyc świecił tak jasno, że tylko mnie zirytował, nie mogłam oka zmrużyć :angry:

Ferritka gdzieś trafić musiałam :lol: jakimś dziwnym trafem padło na Was :laugh: :laugh: :laugh: coś o tym wiem, że wciągające jest to Wasze forum, podczytywałam Was od poniedziałku podajże, doczytałam do str. 472 chyba? jest tego troszkę, a przy tym ile śmiechu :lol: :lol: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #823031 przez nati.olsztyn
Zoi Ja w 5 tyg i 5 dniu ciąży progesteron miałam 16,65. A Ty tak nie szalej Kochana. Wszystko jest super!!!:-)

10 lata 11 miesiąc temu #823073 przez gosia28
Pati miło, że z nami zostajesz ;)

Porto taką na wsi kaczkę wiejską kupiłam i trzeba było sobie poradzić najpierw z upierzeniem, a potem należało zagłębić jej anatomię ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #823087 przez jusia
Gosia szacun, kupa roboty z taka kaczka, ja nie kupuje takich mies, neistety nie umiem ich przyżądzic, na szczęście czasem moja mam zrobi kaczke cyz krolika :)

Pati witaj :)

u mnie sie tez sprawdzilo, corcia do M bardziej podobna, po mnei ma tylko oczy ale cala reszta po M
chociaz akurat oczy mogla by miec po nim, ma wieksze :woohoo:

ja wkoncu swoje testy przekazalam kolezance :) ciekawe czy czyms zaowocują :) od jakiegos czasu juz sie stara i nic takze oby sie okazaly szczesliwe :)

Zoi no ciekawa jestm czy ci M powie :) wiedzialem!! :)

Feri woda z gliceryna?? i tyle?? a jakis płyn do szyb czy cus? ja najczesciej myje najpierw plynem do naczyn i taka kuchenna gabka a potem jeszcze raz plynem w psikaczu przecieram, roboty duzo ale efekty sa calkiem dobre. Skad masz gliceryne? :)

Moofka Zosia śliczna :) ma boską czapeczke :)

Dag moja Wiki tez byla grzeczniutka na poczatku :) po tygodniu zrobi sie aktywniejsza :) ech domyslam sie jaka jestes zmeczona i zajeta :) jak do mnie lekarka przyszla czy polozna to neistety wystepowalam w piżamie :/ tesciowa przyszla wtedy to jeszcze jej herbate robilam :/ i sie nawet ubrac nie zdazylam :/

nio zmykam ugotowac kasze, zaraz Wiki wstanie i bedzie chciala jesc :)

10 lata 11 miesiąc temu #823092 przez gosia28
a jest grandy żeby to oporządzić ale smak też inny takiego mięska niż ze sklepu. Znam bardzo prosty przepis na kaczkę normalnie dla laików (jakby która chciała to mogę dać przepis), smak mniam :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #823105 przez Asia K
Gwiazdka - krzyczec nie bede bo mi sie Aska zestresuje ale sie uchachalam :lol: :lol: :lol:

Ann - osz kurna to ja juz mam za duzo na + ;) jak dobrze licze

Meduje sie po wizycie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kas - przypomnij mi w jakim tygodniu ile wazyl Maksio :S
To samo pytanie do Moof i Dag :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #823106 przez majka1987gnoWlkp
hej Wam laski.
znowu 10 stron do czytania.
nie jestem w stanie eraz napisac kazdej po zdaniu bo juz nie pamietam co komu miałam pisac:)
Ann- zalogowana musiałam być żeby czytać zaszyfrowane teksty ale dopiero przez Twoją wskazówkę zauważyłam że pod spoilerami kryją się niespodzianki!!!!!! dzięki- sama bym do tego nie doszła:)

dzieciaczki sa suuper- każde te w brzuszkach i poza nimi:)
a teraz po krótce co u mnie- jestem mega przygnebiona. dlaczego??
byłam dziś na Usg- lekarz twierdzi ze ciaza jest wczesniejsza niz z ostatniej@. widactylko pecherzyk- który ma 7mm. pierwsze zdjęcie Tosi mam pecherzyk 8,6mm i u Tosi jest kropka w środku a tu jak przedtem jest czarna dziura:/
nie wiem co mam myśleć:/ kazał przyjść za 2 tyg- tak już się wcześniej umówiłam na 31 i się zobaczy:( jestem przerażona że powtórzy się sytuacja z sierpnia- czyli puste jajo płodowe

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #823109 przez Asia K
Majka nie zakladaj najgorszego - kazda ciaza jest inna i moze zarodek sie ujawni póxniej nix to bylo z córcia - badz dobrej mysli :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #823121 przez ann-sunshine
Majka z calego serducha zycze ci aby jednak nie okazalo sie najgorsze. Wspolczuje, najgorsze to czekanie. Badz dzielna.

A mnie maz wkurzyl. Nie moze znalezc dowodu osobistego i to moja wina bo posprzatalam. No kuzwa w chlewie ktory byl w domu na pewno by go znalazl :evil:

10 lata 11 miesiąc temu #823189 przez majka1987gnoWlkp

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

to popieprzone foto:/

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #823191 przez zoi
majka, który to tydzień? Rozumiem, że się martwisz, ale nic nie zrobisz- ann ma rację (znów:P) :kiss:

ann, męża masz przedniego :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #823194 przez majka1987gnoWlkp
chciałąm ukryć ale mi nie wyszło

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #823232 przez gosia28
majka wierzę, że wszystko będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: wiem, że nie sposób Cię teraz pocieszyć, oby jak najszybciej minęły 2 tygodnie i napiszesz nam tu happy end :kiss:
ukrytą widomość napiszesz klikając w ludzików (
hide) tu piszesz tekst ukryty i (/hide)

a oto moje dzisiejsze pyyyyyszne buły ( jedną już przed zdjęciem ktoś mi zakosił ;) )

Mama Aniołka 25.02.2010

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka