- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moofka wierzę Ci z tą szczeną do podłogi hahaha Ale w tesco mają fajne ciuszki i też nie umiałabym się oprzeć więc kurdęęę.. ani tam nie jadę narazie uuuuuuuu ale Zocha ślicznotka sówka
Porto to pięknie, więc mamy na 100% jakieś imię ? i dawaj fotkę eeeee no cacy buzinka Ślicznotka
Kaś no oczywiście że chłopaków Masz jakieś wspólne? Wiesz intryguje mnie czy są bardzo podobni do siebie
gwiazdka kobito weź melisę zaparz seee i nie myśl o tym
Ann u Ciebie śnieg a u mnie dziś 9 stopni ciepła i słoneczko weź zrób fotę tej książeczki - chętnie wyczytam o sobie coś ile mam przytyć max! o widzę że dałaś tabelkę, zaraz będę analizować eeee mi wyszło maksymalne przytycie bo mi z BMI minimalna niedowaga wyszła i max niby do 18kg ?! Nie przeżyję tego
Ada nie przejmuj się ja też tak mam ostatnio
zoi ja poczytałam haha Ale to dlatego że ja też zawsze takie poematy Wam tu daję Weź Ty się już tak nie kłuj Idź do Rossmana i Pink Express sobie kup, mi w dzień @ pokazał ładną drugą kreskę a tak zapytam Ty w ogóle już po terminie @ jesteś no nie? Weź mężowi powiedz
gabi trzymam kciuki za badanka napewno wszystko będzie dobrze
ferri czyściochu wpadnij do mnie okna umyć też Niedaleko masz
Asia K no to idealnie że wsio dobrze
majka Ty się nie przejmuj tylko leż, pachnij i szybko te dwa tygodnie miną ! Może owulka była później niż myślałaś i dlatego jest sam pęcherzyk. Ja też miałam samiutki pęcherzyk malutki i nic więcej. Noo dokładnie taką kropkę miałam jak Ty, a teraz maluszek ma 4cm Nie martw się na zapas
gosia jakie buły mniaaaaaaaam ale mi smaka na noc narobiłaś Zawsze takie pyszności na noc wrzucacie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
I jak ja mam spamiętać której co mam napisać
Majka nerwy nic nie pomogą, wiem, że się przejmujesz, ale musisz być dobrej myśli. Zaciskam kciuki Ja byłam wczoraj w Gnieźnie na usg
Ferri, to może zapodaj jaki stosunek jest wody i gliceryny skoro tak super się okna myje
Ann, czyli to Ciebie na fb widziałam teraz dopiero zobaczyłam Twojego edytowanego posta dziękuję za miłe słowa ale ja nie wiem dalej, co Ci u Ciebie nie pasuje
Asia cieszę się, że Asia rozwija się prawidłowo w sumie u nas nie ma innej opcji
Gosia jakie bułeczki mniam a ja piekę sernik, tylko kurcze urósł mi ponad foremkę piekę go pierwszy raz, więc nie wiem co to może mi wyjść Gosia no to podziwiam Cię za to "obrabianie" kaczuchy ja bym nie dala rady, ale lubię taki rosół np. z kury wiejskiej w ogóle inny smak jest, a jakie ma skubana mocne kości nie da się ich tak przełamać, jak takiego kurczaka ze sklepu ale to bez porównania jakość
Agni jak polazła z bratem po garnitur, tak jeszcze szaleje na zakupach
Aggi ode mnie mała nie ma imienia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ej ja wczoraj sie na zubry zalapalam
moof, Zoska wyglada mega !!
PAti witaj, sernik masz?
Zoi, co masz nam pisac, jak emek juz dawno wie
Asiula
Majka, wszystkie trzymamy mocno kciuki! musi być dobrze!!
Goś, bułkę z serem na śniadanie poproszę!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
wiejskie mięsko- kogucik, kaczusia to jest to, rosołek czy zupka- fakt inny smak i z pewnością o ile zdrowsze jedzonko. Staram się, żeby w domciu takie rzeczy bywały na co dzień, a mięsko sklepowe traktuję jak od święta
julka a zakładaj ten październikowy wątek bo wrześniowego nikt nie ma odwagi trzymam mocno za cykl
Agni nie pytaj ile po bułach zostało jedną trzasną mi prosto z blachy P. durgą zostawiłam mamuni na śniadanko, trzecią zjadł przyjaciel mojego P. bo wpadł na kawkę ale zapachów nie zdążyłam wywietrzyć i się wydało, na szczęście została jedna grahamka dla mnie, którą wcięłam, a pszenna jedna która znalazła się dziwnym sposobem nie wiem co się stało ale jak przyszłam ze spaceru to zostało pół ale jutro robię nowy wypiek nic się nie martw, będzie gorąca na drugie śniadanie jak się wyrobię
tak, że z rana z umiarem proszę
więc ferri w tym momencie jak kcesz to mam przepisa na wspaniałą i zdrową bułę
Agni, laska Ty tam zostaw te tabele, po porodzie będziesz liczyć kalorie
Kogel mogel leci na jedynce- uwielbiam tyle razy oglądałam, na pamięć prawie znam a i tak lubię patrzać
- Paati28
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Porto gratuluję dziewczynki bardzo ładna do kogo podobna
Majka trzymam kciuki
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuzwa nocka w robocie. Ale 31 jak bede u gina biorw zaswiadczenie i przechodze na zmiany dzienne.
Asia ciesze sie ze z Asia ok wszystko.
Mmnniam lubiem serniczki. Gosia a buly wypasione. To ten przepis co tu na forumie latal czy inny jakis masz?
Ulcia juz cie lubie za twoj wpis. Jak zaczyna sie psuc to lawinowo niestety. Ale sloneczko znow do ciebie zawita. A ile lat ma twoja babcia? Chorowala wczesniej na cos?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
julka no maliny książkowe miałaś Spokojnie sobie teraz żyj bez zamartwiania, jakoś to będzie zaciskamy kciuki
Agnilla no to fajnie dzień spędziłaś No no Ty się szykuj na jutro
gosia to ja też świeżutką zamawiam
Paati boooooooże jak Wy kusicie na noccccc
zoi hahahaha taak masz rację chłop to chłop mój też musiał przegrzebać pół auta w garażu żeby do niego dotarło, a potem już się cieszył tylko
Ann miłej pracy
Spadam do łóżka. Buziaki
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Zoi , ale super
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Majka ((((( bosh ... 3mam kciuki za twojego groszka... (((( w ktorym tyg jestes wdg OM, moze to za wczesnie??
Zoi hahahaha fajny ten twoj eMek ))))
Porto gratuluje, no to corcia napewno bedzie do mamusi podobna
Ula wspolczuje choroby babci, ale mysl pozytywnie, u mnei zawsze bylo ok, uwazalam ze jestem szczesciara, ale jak sie spieprzylo, jak sie zdolowalam to sie z tego do tej pory nei wygrzebalam i teraz jest dol za dolem, takze glowa do gory i nei daj sie!! zdrowka dla babci
Hmmm ja tez tak bez ciasta wpadlam...pomysle nad tym
Gosia wrzuc przepis to moze zrobie tylko eMkowi musze wmowic ze to kuerczak bo nei zje on nawet ma problem z indykiem a bułeczki wygladaja smakowicie
Asia super ze corcia zdrowo rosnie u mnie tez mala miala glowe do przodu o tydzien takze to chyba normalne ze nei wszystkie wymairy sa ksiazkowe, my tez jestesmy rozni
Ann milej pracy ale oszczedzaj sie!!
u mnie dziwne... dzisiaj wstalam w nocy i rano bez d=mdlosci wczoraj za bardzo w dzien spac mi sie nei chcialo katar przechodzi...
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Asia mi gin wazyl Wiki w 32 tyg i bylo niecale 1900 g. Z polowkowego wagi nie pamietam.
Zoi jak przeczytalam post o reakcji meza to sie wzruszylam. Pieknie
Majka bedzie dobrze. Mysl pozytywnie.
Ulka wspolczuje sytuacji z babcia. W tym samym dniu co napisalas o tym, moja mama zadzwonila ze jej siostra jest w szpitalu - stan bardzo ciezki. Diagnoza - rak macicy. Lekarze az sa w szoku jak do tej pory funkcjonowala bo podobno jest ogromny. Do tego nerki stanely i jest dializowana. Czekamy na wyniki wycinka czy zlosliwy. Z tego co mama mowila to ciotka nie badala sie od urodzenia dziecka czyli grubo ponad 30 lat. Jak tak mozna o siebie nie dbac. Az w szoku jestem.
Julka to ja tez chce zaproszenie na fb
A jeszcze co do wagi w ciazy. U mnie ostatecznie wyszlo 14 kg na plusie. Niby zostalo mi jeszcze 4 ale dzis mierzylam ubrania sprzed ciazy i sa dobre Jeszcze troche brzuch musi mi sie obkurczyc, ale widze ze z kazdym dniem jest mniejszy. A reszta kg to chyba w cycki poszla, bo teraz mam giganty. Takze nie przejmujcie sie waga. Sama spadnie po porodzie.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
majka, ściskam najmocniej, żeby wszystko było dobrze kochana
proporcja gliceryny do wody jest "na oko" ja daje do spriskiwacza po płynie do okien kilka kroplii dolewam wody, szalontam i mam gotowy płyn. Najlepiej glicerynie robi papierowy ręcznik
ciacho ciachem a ja nie jem bo trzymamy z Kręglem dietę;> poza tym no nie mogę bo mi bateria w wadze przeszła i nie wiem czy Kręgielek schudł a ja wraz z nim czy może spuchł
Gosia ,poproszę przepis na te buły wypasione, piękneeeeeee
a mnie jak któraś chce zaprosić to proszę bardzo tylko plisssssss napiszcie coś żebym wiedziała że Ty to TY bo potem główkuje
boskiego weekendu kochane, ja cisne na zakupy, potem kulam sushi bo Kręgiel mnie uszczęśliwił swoimi kolegami z ich dziewczynami, i wsio byłoby super gdyby nie jedna panna ,która działa mi na nerwy szczegółnie Stary mi zarzuca że jestem uprzedzona no ale człowiek nie musi lubić wszystkich przecież prawda