BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #822933 przez gwiazdka2014
Aisa K he he he ale nie będziesz na mnie krzyczeć? Proszę. :P
To nasze pierwsze podejście :P

Moof cudna, dawno tak ślicznej Zosi nie widziałam, wiem że na forum jest jeszcze jedna mało Zosia równie cudowna i śliczna :**
Moof czapka kozacka :))
Też chce takiego ślicznego bobaska

Zoi napisz jaka była reakcja męża jak się dowiedział :)

Pati 28 otwórz zdjęcie w programami microsooft office.... następnie edytuj obraz, dalej konwertuj obraz, zaznaczasz stronach sieci WEB i zatwierdzasz - będziesz mogła dodać nam fotoooo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #822935 przez Porto1987
Nati dziękuję za miłe słowa :kiss: Widzisz Twoja nie chce pozować, a moja za to zawsze śpi :P wychodzę z gabinetu a ona wtedy zaczyna dokazywać :S już widzę, że to mały łobuziak z niej będzie :P Twoja to chyba też taki urwis :S :S

Gwiazdka i Ferri, czym myjecie okna? Mój mąż ostatnio umył płynem do spryskiwaczy i woda pięknie spływa po szybach :P nie ma zacieków :P :P

Ada, a co się dzieje?

Moof, podobna jest do siebie :) chociaż mój mąż twierdzi, że ma jego nos :P niech dalej tak myśli :P ale niech będzie śliczna po mamusi :P :P Ważne żeby miała moje włosy, bo mężul ma zakola a do dziewczynki nie pasuje ;) ;)
Twoja fasola, to już pokaźnych rozmiarów :D :D :D A w tej czapie sówka wygląda przesłodko :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jestem czytaczką i to wytrwałą :P

Ann, to pewnie będzie zdziwiona jak będzie widziała jak Ci brzuszek rośnie i że tam jest dzidziuś w środku :)

Zoi myślę, że już będzie serduszko :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Witaj Pati :) Ja bym działa jak są maliny ;)

Gosia jak to skubałaś kaczkę :unsure:
Żubry zostały chyba też na obiad :) piękne widoki :S na żubry pada wolno snieżek, a ja mam mgłę, deszcz i chlapę na całego :(

Ann o ulżyło mi z tym tyciem :) Mam jeszcze trochę zapasu :P Bo już się przestraszyłam, bo zdaje się, że widziałam Cię na fb i jesteś chudzina, to se myślę o cholercia, to już ja też nie mogę tak tyć :P

10 lata 11 miesiąc temu #822945 przez gabi28
Ja chcę link na żubry. :)

10 lata 11 miesiąc temu #822958 przez Porto1987
www.lasy.gov.pl/zubr

Całe stado jest :) :)

ooo Agni tyle straciłaś :P

10 lata 11 miesiąc temu #822959 przez gabi28
Porto Dziękuję bardzo :)

10 lata 11 miesiąc temu #822960 przez Porto1987
Gabi nie ma sprawy :) jest na co popatrzeć :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #822961 przez ann-sunshine
Porto bo ja w ogóle malutka jestem, tego by jeszcze brakowało abym kuleczka była. Ambitnie mam zamiar po przecenach kupić sobie zimową kurtkę na przyszłą zimę, nie biorę pod uwagę tego, że po drugiej ciąży się w nią nie zmieszczę :P ale też do takich chudzielców patyczaków nie należę,

Gabi kiedy badasz przezierność karkową? Czy genetyczne już robiłaś? a linka do żubrów to inne podadzą, bo ja ich nie podglądam, nie mam czasu

10 lata 11 miesiąc temu #822966 przez Paati28
:woohoo: w sumie też racja! póki malina trza działać, nie ma co kombinować, kalkulować :) czekam na mężulka i jazda :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #822969 przez Porto1987
Ja też jestem niska, jak się dobrze wyprostuję mam 160 cm :P To na kurtkę już poluj, bo zaraz wszystko wykupią :( na mój brzucholek to nic nie ma :dry: zostaje mi przeszycie guzików w płaszczu, a jeszcze tyle przede mną :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #822971 przez ann-sunshine
Paati i takie podejście jest najlepsze. Patrząc na te nasze maliny i niemaliny, to testy owu coś tam podpowiadają, ale w 100% nie powiedzą nam prawdy więc są pomocą ale nie wyrocznią. I jak już się ujawniłaś i napisałaś do nas, to mam nadzieję że nie znikniesz

10 lata 11 miesiąc temu #822972 przez gabi28
Ann w srodę mam usg genetyczne i w tym przeziernośc karkową-staram się myślec pozotywnie.Dzisiaj to badanie ma moja koleżanka,czekam na wieści od niej. :)

10 lata 11 miesiąc temu #822973 przez ann-sunshine
Gabi w takim razie w środę trzymamy kciuki za ciebie

10 lata 11 miesiąc temu #822980 przez Paati28
Oj, no skoro już się ujawniłam, to nieładnie odejść, ja tu zostaję :lol: wierzę,że te testy w jakimś tam stopniu są ułatwieniem. Ja dopiero jestem na początku starań. Wczoraj minęły dwa miesiące od naszego ślubu, i czas postarać się o dzidziusia. Jak czytam o tych wszystkich kobietach, które latami starają się i nic nie wychodzi, to się troszkę spinam, bo co jeśli nam też łatwo nie będzie? ech... ale wierzę,że będzie dobrze, póki co jesteśmy na początku drogi, wszystko przed nami :)

10 lata 11 miesiąc temu #822989 przez Ada2424
Pati fajnie, że do nas dołączyłaś :) widzę, że też jesteś świeżo po ślubie, nam za tydzień minie równo 5 miesięcy :) i też niedługo zaczynamy nasze starania :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #822992 przez zoi
Pati, witamy :)
Do malin jak dziewczyny mówią trzeba podchodzić z dystansem i działać chyba zawsze jak są nagle mocniejsze, nawet jeśli kreska nie jest tak mocna jak kontrolna. W moim przypadku się sprawdziło, ale ja jeszcze mierzyłam temp, więc miałam lepsze rozeznanie co i jak. Powodzenia!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka