BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824256 przez gwiazdka2014
Cześć dziewczyny

u mnie -9 odczuwalne - 15 wrrrr
Emma ja nie testuje czekam, moze dziś uda mi sie dostać do gienia :) mam wizytę 17 lutego ale chce przenieść na dziś :)

Dziewczyny wiem, że jeszcze nie jestem w ciazy (a może) ale juz mamy wybrane imiona Alicja i Antonii co sądzicie??

U mnie w mieście były trojaczki niestety wraz z babcia zaczadziły się - miały po około 4 lat

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824285 przez Asia K
Ja pierdziule - co sie na tym świecie dzieje - wczoraj widzialam tez w newsach o noworodku którego ciałko zablokowało rure kanalizacyjną - ta matke to sama nie wiem co bym jej zrobila :angry:

Gwiazdka - Alicja mi sie źle kojazy ;) ale Antos to bardzoładne imie . Tylko najwazniejsze jest by wam sie podobało :)

Edit: zapomnialam wam dodac ze w środe ide na badanie glukozy z obciazeniem - jednak mi zalecil , a ja juz wywiad u was robilam kóra co miala :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824306 przez Agnilla
ej laski, Wy juz nie macie tu o czym pisać :unsure: to Wam powiem, że dziś zrobię mężowi nispodziankę i ugotuję zupę grzybową :) będę musiała wesperzć się gotową torebką, ale grzyby mam od teścia :P nie rusze ich, ale zupę ugotuję :) tylko nie wiem jak mam się do sklepu ubrać, bo coś czuję, że będzie mi zimno :P

10 lata 11 miesiąc temu #824331 przez Asiaa
Bry.

Ostatnio nic ciekawego u mnie i weny brak więc się nie udzielałam, ale Was oczywiście czytałam.

Witam nowe koleżanki :)

Wszystkie te które zmagają się z gorszymi momentami w życiu przytulam i mam nadzieję że jak najszybciej wyprostuje się co trzeba.

Emma mi do testowania jeszcze ho ho daleko. Póki co czekam na @, ostatni cykl się przedłużał i już miałam nadzieję a potem @ przyszła więc teraz by nie robić sobie złudnych nadziei czekam na rozwój sytuacji.

Teraz to najlepiej nie oglądać telewizji bo wszędzie będą to wałkować, a ludziom którzy tego doświadczyli należy tylko współczuć, bo niestety za wiele nie da się zrobić.
Oby coś takiego udało się wyeliminować.

A na forum lepiej dyskutować o czymś przyjemniejszym ;)

Za oknem słoneczko i błękitne niebo ale mróóóózzzzz :) zawsze to lepsze niż szaro-bury dzień z pluchą ;) ehhh szkoda że już po niedzieli

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824332 przez ann-sunshine
Eee no Agni jak masz grzyby to ich użyj, a przynajmniej zalej wodą i pogotuj trochę i ten wywar wlej do zupki.

A ja dziś sama jem obiad więc właśnie obmyślam co by tu warzywnego zjeść. I tak se myślę, że może nadziewanego bakłażana? Wiem że to nie pora na bakłażana, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Asiaa słoneczko? Daj trochę

10 lata 11 miesiąc temu #824357 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny, wróciłam od ginekologa, niestety mi się nie udało w tym miesiącu, czułam że tak będzie ale jedna mi troszkę przykro... Gin w przyszłym miesiącu kazał działać 14-16.

Smutnoo mii...

10 lata 11 miesiąc temu #824392 przez moofka
Gosia kochana :kiss: dzisiaj trochę lepiej Ci już?

Gwiazdka nie smutaj się! kolejny cykl przed Tobą więc cycki do przodu :blink: moja sis ma na imię Alicja więc mi się podoba :)

Asia właśnie miałam pytać czy dostałaś w końcu to skierowanie na glukozę z obciążeniem, smacznego :P

widziałam tu piękne wypieki bułczano-chlebowe B) mój mąż miał swego czasu fazę na pieczenie chleba i po kuchni walały się różne ziarenka co wrzucał do ciasta a ja musiałam to ciągle zamiatać :cheer:

a ja się właśnie lenię :lol: Zośka nakarmiona i chwilowo zajmuje się sama sobą B)

10 lata 11 miesiąc temu #824414 przez zoi
Hej Dziewczynki:)

Gwiazdka- to dopiero pierwszy cykl. Po pierwszym nieudanym, to nawet ja nie byłam załamana :P
A też jestem raczej z tych narwanych :P

Co do telewizji, to ja się tylko domyśliłam po Waszych wpisach o co chodzi z tymi bliźniakami. Na szczęście telewizję ograniczam do minimum. Kiedyś z emkiem oglądaliśmy "wstydliwe choroby" na TLC. Ale większość jakichś przerypanych przypadków u kobiet była skutkiem ciąży, więc teraz mu powiedziałam, że jak zobaczę ten program w TV to telewizor wywalam przez okno :silly: A sam niech sobie ogląda i niech wie, że jak mnie to spotka to dalej ma mnie kochać. O!

Miłego poniedziałku. Choć pogoda nie rozpieszcza :dry:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824432 przez ann-sunshine
Gwiazdka, polecę banałem: im bardziej się starasz i chcesz tym mniej wychodzi. Otrzep się i do boju po małpie. Wiesz, są tu jeszcze takie co dłużej czekają i są przed Tobą w kolejce ;)

Zoi jak wychodzi ci czekanie do usg?

Moof jednym słowem plan dnia macie dopracowany i czas dla mamuśki też jest

10 lata 11 miesiąc temu #824434 przez Asia K
Moof - dzieki :p ale mam tylko 50 gr wiec moze nie bedzie tak źle ;)
Bardziej martwie sie o ludzi i ich zrzedzenie Ze wchodze po godzinie jeszcze raz

Gwiazdka a ty nie mialas dostac @ dopiero za tydzien? Przeciez ginek jeszcze mógł nic niewidziec :unsure: :ohmy:

U mnie taka slizgawka na drodze ze bezpieczniej dzisiaj sie poruszac na łyżwach niz samochodem :dry: no normalnie lód

10 lata 11 miesiąc temu #824440 przez moofka
Ann teraz jeszcze w domu jest mąż i dzielimy się opieką to czas zdecydowanie się znajdzie dla siebie. zobaczymy jak będzie w przyszłym tygodniu bo wtedy już zostaję sama z Zośką. na szczęście mnie to nie przeraża i na pewno damy sobie radę :) a Ty jak się czujesz?

Asia tak Ci ginek zalecił? z tego co wiem to teraz już się raczej nie robi 50g tylko od razu 75g. zrzędzących ludzi należy olewać :P

10 lata 11 miesiąc temu #824442 przez emma
gwiazdka, no wlasnie, to chyba jakis czarotworca ten twoj gin? chyba ze ci na szybko bete zrobil, bo to jedyny pewny sposob ;)

Asia, u nas tez lod, ale do pracy udalo sie dojechac :) teraz oby w druga strone tez poszlo tak dobrze :blink:

ale zimno strasznie, brrrr :dry:

Julka chyba jakos niedlugo moze testowac :lol:

Asiaa, jak to hoho?? kiedy masz termin? :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #824446 przez ann-sunshine
Moof nie wszędzie stosują nowe wytyczne. Jak byłam na pobraniu to ciężarna właśnie piła specyfik i pielęgniarka kazała przyjść po dwóch godzinach, czyli u mnie po godzinie nie sprawdzają.

Dasz sobie świetnie radę. Czuję się ok, małe mdłości w drugiej połowie dnia tylko.

10 lata 11 miesiąc temu #824459 przez gwiazdka2014
Dziewczynki dzięki za dodanie otuchy :)

Lewy jajnik mnie bolał i nie wiem czy dobrze napisze ale jajeczko nie pękło. Bety nie robił

10 lata 11 miesiąc temu #824464 przez gosia28
ann, Agni bardzo Wam dziękuję za te słowa :kiss: :kiss: :kiss:

nowy dzień, nowe perspektywy, tylko coś za oknem szaro buro :P aggi jadę do Ciebie na słońce :laugh:

Agni proszę Cię i posłuchaj się ann, grzyby jak suszone to namocz i gotuj je w wodzie a nie szprycuj zupę torebką :)

gwiazdka tzn. że zrobiła Ci się torbiel? Czy miałaś cykl bezowulacyjny?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka