- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie -9 odczuwalne - 15 wrrrr
Emma ja nie testuje czekam, moze dziś uda mi sie dostać do gienia mam wizytę 17 lutego ale chce przenieść na dziś
Dziewczyny wiem, że jeszcze nie jestem w ciazy (a może) ale juz mamy wybrane imiona Alicja i Antonii co sądzicie??
U mnie w mieście były trojaczki niestety wraz z babcia zaczadziły się - miały po około 4 lat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gwiazdka - Alicja mi sie źle kojazy ale Antos to bardzoładne imie . Tylko najwazniejsze jest by wam sie podobało
Edit: zapomnialam wam dodac ze w środe ide na badanie glukozy z obciazeniem - jednak mi zalecil , a ja juz wywiad u was robilam kóra co miala
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ostatnio nic ciekawego u mnie i weny brak więc się nie udzielałam, ale Was oczywiście czytałam.
Witam nowe koleżanki
Wszystkie te które zmagają się z gorszymi momentami w życiu przytulam i mam nadzieję że jak najszybciej wyprostuje się co trzeba.
Emma mi do testowania jeszcze ho ho daleko. Póki co czekam na @, ostatni cykl się przedłużał i już miałam nadzieję a potem @ przyszła więc teraz by nie robić sobie złudnych nadziei czekam na rozwój sytuacji.
Teraz to najlepiej nie oglądać telewizji bo wszędzie będą to wałkować, a ludziom którzy tego doświadczyli należy tylko współczuć, bo niestety za wiele nie da się zrobić.
Oby coś takiego udało się wyeliminować.
A na forum lepiej dyskutować o czymś przyjemniejszym
Za oknem słoneczko i błękitne niebo ale mróóóózzzzz zawsze to lepsze niż szaro-bury dzień z pluchą ehhh szkoda że już po niedzieli
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
A ja dziś sama jem obiad więc właśnie obmyślam co by tu warzywnego zjeść. I tak se myślę, że może nadziewanego bakłażana? Wiem że to nie pora na bakłażana, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Asiaa słoneczko? Daj trochę
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Smutnoo mii...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Gwiazdka nie smutaj się! kolejny cykl przed Tobą więc cycki do przodu moja sis ma na imię Alicja więc mi się podoba
Asia właśnie miałam pytać czy dostałaś w końcu to skierowanie na glukozę z obciążeniem, smacznego
widziałam tu piękne wypieki bułczano-chlebowe mój mąż miał swego czasu fazę na pieczenie chleba i po kuchni walały się różne ziarenka co wrzucał do ciasta a ja musiałam to ciągle zamiatać
a ja się właśnie lenię Zośka nakarmiona i chwilowo zajmuje się sama sobą
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Gwiazdka- to dopiero pierwszy cykl. Po pierwszym nieudanym, to nawet ja nie byłam załamana
A też jestem raczej z tych narwanych
Co do telewizji, to ja się tylko domyśliłam po Waszych wpisach o co chodzi z tymi bliźniakami. Na szczęście telewizję ograniczam do minimum. Kiedyś z emkiem oglądaliśmy "wstydliwe choroby" na TLC. Ale większość jakichś przerypanych przypadków u kobiet była skutkiem ciąży, więc teraz mu powiedziałam, że jak zobaczę ten program w TV to telewizor wywalam przez okno A sam niech sobie ogląda i niech wie, że jak mnie to spotka to dalej ma mnie kochać. O!
Miłego poniedziałku. Choć pogoda nie rozpieszcza
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Zoi jak wychodzi ci czekanie do usg?
Moof jednym słowem plan dnia macie dopracowany i czas dla mamuśki też jest
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Bardziej martwie sie o ludzi i ich zrzedzenie Ze wchodze po godzinie jeszcze raz
Gwiazdka a ty nie mialas dostac @ dopiero za tydzien? Przeciez ginek jeszcze mógł nic niewidziec
U mnie taka slizgawka na drodze ze bezpieczniej dzisiaj sie poruszac na łyżwach niz samochodem no normalnie lód
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Asia tak Ci ginek zalecił? z tego co wiem to teraz już się raczej nie robi 50g tylko od razu 75g. zrzędzących ludzi należy olewać
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Asia, u nas tez lod, ale do pracy udalo sie dojechac teraz oby w druga strone tez poszlo tak dobrze
ale zimno strasznie, brrrr
Julka chyba jakos niedlugo moze testowac
Asiaa, jak to hoho?? kiedy masz termin?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Dasz sobie świetnie radę. Czuję się ok, małe mdłości w drugiej połowie dnia tylko.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lewy jajnik mnie bolał i nie wiem czy dobrze napisze ale jajeczko nie pękło. Bety nie robił
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
nowy dzień, nowe perspektywy, tylko coś za oknem szaro buro aggi jadę do Ciebie na słońce
Agni proszę Cię i posłuchaj się ann, grzyby jak suszone to namocz i gotuj je w wodzie a nie szprycuj zupę torebką
gwiazdka tzn. że zrobiła Ci się torbiel? Czy miałaś cykl bezowulacyjny?