BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #824931 przez ferritka
bry;)
no i po cięzkim weekendzie wracam do żywych ;>>
no więc byli znajomi i od 16 parami się u nas wymieniali, wszyscy się śmiali że robimy impre pożegnalną B) było fajnie,ale do końca życia nie pije już :lol:

poza tym jestem cała posmarkana i mam oczy napuchnięte, bo sprzątaliśmy z Kręglem piętro i piwnice bo ..dzisiaj przychodzą kupcy dom oglądać, działkę biorą na 100% oby i na chate się zdecydowali będziemy z Kręgielkiem wolnii, no 3majcie dzisiaj kciuki :lol:

Chudzinka,aaaaaaa uwielbiamtak jak Agillka wszelkiego rodzaju pieczywko, a taki domowy pachnący chlebuś to bym z samym masełkiem sama wciągnęła :lol: :lol:

Agilka, no "pierwszy raz" za Wami, teraz będzie już z górki :lol: :lol:

Ulka, szczere kondolencje :kiss: :kiss: 3maj się dzielnie

łoo ja cie, muszę zatem wrześnióweczki nawiedzić swoją obecnością :lol:

Julka, przygotowania są fajowskie, ja się stresowałam a tu już 3 miechy po wszystkim jest :lol: a wczoraj dostałam foty ślubne, i mam sobie do albumu powybierać :lol: :lol: i poka suknie którą wybrałaś ;D ja miałam z nią największy problem ale jestem zadowolona ;))
a ja mam dwa nazwiska, bo moje nie za długie ,kRęgla krótkie jak B) luty więc se dałam dwa :lol:

Ann, no to w sezonie możemy się naplotki umówić bo jesteśmy wtedy sąsiadkami :lol: :lol:

Gosia, informacja o tych bliźniakach też mną wstrząsnęła tak, że się popłakałam...niewyobrażalna tragedia i najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności za te niepotrzebne śmierci... :( :(
Gosia tulę Cię kochana , mam nadzieje, że wróciłaś już do swojej równowago kochana :kiss:

noooo chyba wsio ;]] cisnefotoszki przeglądać :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824932 przez gosia28
dzień dobry
Agni spełnienia wszystkich marzeń :kiss:
ale słodziaki

glukoza blee, też nie oznaczałam nigdy w ten sposób :unsure:

ferri jesteś :) to oby wszystko poszło gładko a kupcy dali więcej niż kcecie ;) bo na pewno warta :lol:
dzięki za wsparcie :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #824946 przez Asiaa
Bry.

Agni niech wszystko toczy się po Twojej myśli :) wszystkiego najlepszego :kiss:

Ferri dobrze że się wyszalałaś bo zaraz będziesz w ciąży i picie niewskazane ;)

Gosia, kiedy testujesz? bo nie pamiętam :S U mnie dziś znów słońce, póki co, a w domu jest serniczek więc nie masz wyjścia jak tylko przyjeżdżać :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #824949 przez ferritka
Asiaaa Asiaaa no u mnie za to pada ico...więc i jak wpadnę z Gosią na ten serniczek, coooo :S :S

ależ mnie Leonek wkurza, wszystko liże :dry: sciany, podłogi, dywany, gazete, kafelki wsio :dry: ależ to wkurzające jest :angry:

a ja się uspokoiłam, już nie mam niepewności, zaczęło się wokoło tyle dziać, że nie mam czasu rozmyslać czy to aby dobry czas...z całą pewnością nie najlepszy, bo nie wiem jak się przetransportujemy z brzuchem na wyspy, Kręgiel wymyślił trase busem tylko 26h w drodze..jestem przerażona,ale bedę się tym martwić jak już coś będzie bliżej na rzeczy :lol: póki cobiorę grzecznie antyki, 29 mamusg zobaczymy co też tam wyhoduje albo i nie

wszystkiego najfajniejszego Sis :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #824952 przez mesy
gosia28 a ja mam na kartce napisane , że mam zrobić glukoze na czczo .... to będę musiała pić te świństwo ;>

10 lata 11 miesiąc temu #824953 przez Asiaa
Ferri wpadajcie, zapraszam :D
Mój kot kiedyś zdzierał tapetę za fotelem :D i trochę podgryzał tą ścianę bo była z gipsu, ale nie wiem dlaczego? :S

10 lata 11 miesiąc temu #824955 przez ann-sunshine
Mesy, nie, teraz bez obciążenia, czyli tylko sprawdzą poziom glukozy we krwii na czczo, a to z piciem, czyli obciążeniem robi się w 25 tyg. ciąży.

Ferri to ruszyliście z kopyta, z przygotowaniami

10 lata 11 miesiąc temu #824957 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny

wczoraj miałam nieziemskiego doła, łezki popłynęły. Wczoraj dowiedziała, sie ze koleżanka w ciazy - zaszła w pierwszym cyklu

Dzis nowy dzień, za 3 tygodnie kolejna owulacja :) Dziewczyny a powiedzcie mi ile sie starałyście?

Mesy super avatar :) two twoja córcia?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824958 przez mesy
ann-sunshine napisał:

Mesy, nie, teraz bez obciążenia, czyli tylko sprawdzą poziom glukozy we krwii na czczo, a to z piciem, czyli obciążeniem robi się w 25 tyg. ciąży.

Ferri to ruszyliście z kopyta, z przygotowaniami

No to dobrze bo już się wystrachałam hahha

Gwiazdka czy moja córka ?> hahahaha nie wiem może zależy co tam w brzuchu siedzi :S

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824967 przez Chudzinka
Cześć,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferri - no to widzę plany realizujecie pełną parą, trzymam kciuki za kupców i za wszystko, by szło po Waszej myśli :kiss:
Agnilla - sto lat, sto lat!!! :kiss:
Aaa - i dziękuję za komplementy odnośnie chleba - taka ze mnie kura, kukuryku ;)

10 lata 11 miesiąc temu #824970 przez ferritka
Mesy, jaki fajny myszorek u Ciebie :lol: :lol:

Gwiazdka, mam kilka pytań od czapy kompletnie :lol:
ile się starasz? ile masz lat? co jest nie tak, że Ty tak panikujesz? robiłaś jakieś badania że tak podchodzisz do sprawy, że płaczesz, panikujesz?
wiesz, że to jak się zachowujesz i podchodzisz do ciąży sprawia, że w nią nie zachodzisz? aa tak moja miła, bo psychika jest okrutna i jak czegoś tak cholernie mocno chcesz to się to nie udaje, najnormalniej w świecie....
więc wnioskuję, że starasz się co najmniej rok, dwa, tak jak ja 3,5 roku? straciłąś ciąże, dwie, trzy...??
i rozumiem, że popłakałaś się ze szczęścia, że koleżanka jest w ciąży i że udało jej się w pierwszym cyklu,prawda :)
Błagam Cię wyluzuj, bo jak pójdziesz do dr i powiesz mu w połowie to wszystko co nam tu piszesz o tych nerwach, o płaczach to - wybacz za szczerość - ale da Ci skierowanie do psychiatry i recepte na leki uspokajające :cheer: .... luz luz i jeszcze raz luz
Staranka mają być przyjemnością, a u Ciebie to widzę horror z trirerem z przytupem.
więcej optymizmu bo z takim podejściem jak trafisz to będzie to najbardziej zestresowany Groszek na całym forumie :blink: :blink:
no chyba, że jesteś po przejściach, masz traume i boisz się że kolejny raz stanie sięcoś strasznego, to powiedzmy, że Twoje zachowanie jest uzasadnione.
aaaha i zmień lekarza, bo to jakiś partacz jest w tego co napisałaś i kompletnie nie zna się na swojej pracy. :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #824972 przez mesy
Chudzinka ja brałam ślub w maju i to w dodatku w dniu swoich urodzin :lol: ale to i tak nic hahah pomimo tego , że uprościłam sprawę emkowi to zdarzyło mu sie zapomnieć o rocznicy i jednocześnie moich urodzinach :blush: :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #824977 przez Asiaa
Ferri zgadzam się z Tobą. Grunt to nie panikować szczególnie że to pierwszy cykl starań, bo jak się chce za bardzo to nie wychodzi. Powinien być luz i sama przyjemność :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #824979 przez gwiazdka2014
mesy pomyliło mi sie he he he
chudzinka moj gin powiedział ze juz w tym miesiacu jest po ptakach, a mojego M i tak nie przekonam do starań
po I jest wściekły - nienawidzę jego pracy
po II on chce chłopaka
Chudzinka w ten owulacji sie mega przygotuje :) Uda się nie ma opcji że nie :P

ferritka to wiesz co ja już pojde na karnego jeża :(
Dziewczyny ja nie wiem czemu mi tak zależy,stara baba a głupia.
Nigdy nie była w ciąży. Moje rodzeństwo ma dzieci i ja sie boje ze bede miałą pech i ich nie bede miec. Zawsze chciałam być mamą. Jestem najmłodsza wiec moze troszke rozpieszczona?
Ale z tym ginekologiem to poważnie? Mam zmienić?

10 lata 11 miesiąc temu #824981 przez Chudzinka
Ślub w dniu urodzin - ryzykantka z Ciebie B) :lol:
Ja nie mam pamięci do dat i rok temu zapomniałabym o rocznicy, gdybym nie domyśliła się z gadki chłopa, to by była wtopa ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka