- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
no i po cięzkim weekendzie wracam do żywych ;>>
no więc byli znajomi i od 16 parami się u nas wymieniali, wszyscy się śmiali że robimy impre pożegnalną było fajnie,ale do końca życia nie pije już
poza tym jestem cała posmarkana i mam oczy napuchnięte, bo sprzątaliśmy z Kręglem piętro i piwnice bo ..dzisiaj przychodzą kupcy dom oglądać, działkę biorą na 100% oby i na chate się zdecydowali będziemy z Kręgielkiem wolnii, no 3majcie dzisiaj kciuki
Chudzinka,aaaaaaa uwielbiamtak jak Agillka wszelkiego rodzaju pieczywko, a taki domowy pachnący chlebuś to bym z samym masełkiem sama wciągnęła
Agilka, no "pierwszy raz" za Wami, teraz będzie już z górki
Ulka, szczere kondolencje 3maj się dzielnie
łoo ja cie, muszę zatem wrześnióweczki nawiedzić swoją obecnością
Julka, przygotowania są fajowskie, ja się stresowałam a tu już 3 miechy po wszystkim jest a wczoraj dostałam foty ślubne, i mam sobie do albumu powybierać i poka suknie którą wybrałaś ;D ja miałam z nią największy problem ale jestem zadowolona )
a ja mam dwa nazwiska, bo moje nie za długie ,kRęgla krótkie jak luty więc se dałam dwa
Ann, no to w sezonie możemy się naplotki umówić bo jesteśmy wtedy sąsiadkami
Gosia, informacja o tych bliźniakach też mną wstrząsnęła tak, że się popłakałam...niewyobrażalna tragedia i najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności za te niepotrzebne śmierci...
Gosia tulę Cię kochana , mam nadzieje, że wróciłaś już do swojej równowago kochana
noooo chyba wsio ;]] cisnefotoszki przeglądać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Agni spełnienia wszystkich marzeń
ale słodziaki
glukoza blee, też nie oznaczałam nigdy w ten sposób
ferri jesteś to oby wszystko poszło gładko a kupcy dali więcej niż kcecie bo na pewno warta
dzięki za wsparcie
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni niech wszystko toczy się po Twojej myśli wszystkiego najlepszego
Ferri dobrze że się wyszalałaś bo zaraz będziesz w ciąży i picie niewskazane
Gosia, kiedy testujesz? bo nie pamiętam U mnie dziś znów słońce, póki co, a w domu jest serniczek więc nie masz wyjścia jak tylko przyjeżdżać
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ależ mnie Leonek wkurza, wszystko liże sciany, podłogi, dywany, gazete, kafelki wsio ależ to wkurzające jest
a ja się uspokoiłam, już nie mam niepewności, zaczęło się wokoło tyle dziać, że nie mam czasu rozmyslać czy to aby dobry czas...z całą pewnością nie najlepszy, bo nie wiem jak się przetransportujemy z brzuchem na wyspy, Kręgiel wymyślił trase busem tylko 26h w drodze..jestem przerażona,ale bedę się tym martwić jak już coś będzie bliżej na rzeczy póki cobiorę grzecznie antyki, 29 mamusg zobaczymy co też tam wyhoduje albo i nie
wszystkiego najfajniejszego Sis
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój kot kiedyś zdzierał tapetę za fotelem i trochę podgryzał tą ścianę bo była z gipsu, ale nie wiem dlaczego?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri to ruszyliście z kopyta, z przygotowaniami
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
wczoraj miałam nieziemskiego doła, łezki popłynęły. Wczoraj dowiedziała, sie ze koleżanka w ciazy - zaszła w pierwszym cyklu
Dzis nowy dzień, za 3 tygodnie kolejna owulacja Dziewczyny a powiedzcie mi ile sie starałyście?
Mesy super avatar two twoja córcia?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy, nie, teraz bez obciążenia, czyli tylko sprawdzą poziom glukozy we krwii na czczo, a to z piciem, czyli obciążeniem robi się w 25 tyg. ciąży.
Ferri to ruszyliście z kopyta, z przygotowaniami
No to dobrze bo już się wystrachałam hahha
Gwiazdka czy moja córka ?> hahahaha nie wiem może zależy co tam w brzuchu siedzi
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ferri - no to widzę plany realizujecie pełną parą, trzymam kciuki za kupców i za wszystko, by szło po Waszej myśli
Agnilla - sto lat, sto lat!!!
Aaa - i dziękuję za komplementy odnośnie chleba - taka ze mnie kura, kukuryku
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka, mam kilka pytań od czapy kompletnie
ile się starasz? ile masz lat? co jest nie tak, że Ty tak panikujesz? robiłaś jakieś badania że tak podchodzisz do sprawy, że płaczesz, panikujesz?
wiesz, że to jak się zachowujesz i podchodzisz do ciąży sprawia, że w nią nie zachodzisz? aa tak moja miła, bo psychika jest okrutna i jak czegoś tak cholernie mocno chcesz to się to nie udaje, najnormalniej w świecie....
więc wnioskuję, że starasz się co najmniej rok, dwa, tak jak ja 3,5 roku? straciłąś ciąże, dwie, trzy...??
i rozumiem, że popłakałaś się ze szczęścia, że koleżanka jest w ciąży i że udało jej się w pierwszym cyklu,prawda
Błagam Cię wyluzuj, bo jak pójdziesz do dr i powiesz mu w połowie to wszystko co nam tu piszesz o tych nerwach, o płaczach to - wybacz za szczerość - ale da Ci skierowanie do psychiatry i recepte na leki uspokajające .... luz luz i jeszcze raz luz
Staranka mają być przyjemnością, a u Ciebie to widzę horror z trirerem z przytupem.
więcej optymizmu bo z takim podejściem jak trafisz to będzie to najbardziej zestresowany Groszek na całym forumie
no chyba, że jesteś po przejściach, masz traume i boisz się że kolejny raz stanie sięcoś strasznego, to powiedzmy, że Twoje zachowanie jest uzasadnione.
aaaha i zmień lekarza, bo to jakiś partacz jest w tego co napisałaś i kompletnie nie zna się na swojej pracy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
chudzinka moj gin powiedział ze juz w tym miesiacu jest po ptakach, a mojego M i tak nie przekonam do starań
po I jest wściekły - nienawidzę jego pracy
po II on chce chłopaka
Chudzinka w ten owulacji sie mega przygotuje Uda się nie ma opcji że nie
ferritka to wiesz co ja już pojde na karnego jeża
Dziewczyny ja nie wiem czemu mi tak zależy,stara baba a głupia.
Nigdy nie była w ciąży. Moje rodzeństwo ma dzieci i ja sie boje ze bede miałą pech i ich nie bede miec. Zawsze chciałam być mamą. Jestem najmłodsza wiec moze troszke rozpieszczona?
Ale z tym ginekologiem to poważnie? Mam zmienić?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ja nie mam pamięci do dat i rok temu zapomniałabym o rocznicy, gdybym nie domyśliła się z gadki chłopa, to by była wtopa