BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #825106 przez ferritka
B) a ja właśnie wciągnęłam granolę na wodzie z kiwi na drugie śniadanko :lol: obiadu nie przewiduje więc do kolacji wytrzymam :lol:
wiecie jak mi tęskno do ćwiczeń, do skalpelka :( najgorsze jest to, że cierpie na kolana i plecy w nocy :dry: już śpie bez poduszki żeby jak najniżej mieć głowe :dry: :dry:

Agnii, ee tam B) :silly: ja póki co zostajeprzy poszukiwania wózka , na łoże przyjdzie czas :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825109 przez Agnilla
Ada mogę się mylić, ale wg mnie grupowe, kiedyyys sie interesowalam indywidualnie w tym kierunku to bylo to nieoplacalne
ja dzis na obiad grzybowa, i z glowy, ksiedzu dam pierwszemu w razie jakby sie okazało, że mam trujaki w zupie :lol:
rozwazany wozek, to model ten sam, kolorystyka insza image.ceneo.pl/data/products/18172233/i-...i-cosi-cabriofix.jpg
rozwazam co pierwsze zalatwic, zakupy czy drzemke, tylko, ze jak zalegne to chyba juz nie wyjde. wiec chyba sie bujne eugeniuszem a maz je pownosi, bo jak juz jade to wiecej moge kupic nie? ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825114 przez Ada2424
Musze pochodzić po agencjach i się dokładnie dowiedzieć jak to jest. Na grupowe nie mam co liczyć :(

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825118 przez mesy
Ada ja właśnie rozmawiałam z tatą bo chciałam , żeby wpisał mnie do siebie na ubezpieczenie ...i jak zadzwonił się dowiedzieć to baba mu powiedziała , że musi być 9 miesięcy karencji przed zajściem , żeby dostać kasę za urodzenie dziecka :angry: no to dooopa bo się nie mieszczę :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #825119 przez gosia28
zaś nakrobałyście, ferri widać, że wróciła z przytupem ;)
ktoś tu musi czuwać :silly:
gwiazdka sorry ale feri ma rację (jak i pozostałe dziewczyny), tak że siadaj ze skruchą na jeża. Ja przy pierwszych staraniach to nawet nie brałam pod uwagę, że się uda. Z facetem swoim też lepiej pogadaj, bo płci też sobie tak nie wybierzecie.

Asiaa maliny miałam równe 2 tygodnie temu więc niby czas na testowanie

ale Chudzinka wstrzymam się jeszcze ze dwa dni bo tak mi się wydaje, że @ czai się za rogiem.

mesy no włacha teraz to glukoza na czczo i tyle, a potem z obciążeniem, chyba że wcześniej wyjdzie cukier w moczu to z miejsca kontrola ;)

gwiazdka ja bym się mocno nad tym ginem zastanowiła bo to Ci powiedział (jeżeli niczego nie przekręciłaś) to się kupy nie trzyma, z resztą wcześniej Ci napisałam moje zdanie w tym temacie.

ferri ja z P. na sylwestrze to w życiu nie byłam razem :S

mesy pytam się gdzie Twój suwak B)

Asiaa nie dziwię się, czułam się fatalnie a spać poszłam o 3.00 w nocy :ohmy: :ohmy: :ohmy: mój P. nie spał do 6.00 rano :dry:

kufa ferri też mam oczy spuchnięte mam wrażenie jakby cała woda mi się z organizmu tam skumulowała :S

Asia a kto Ci to powiedział bo szczerze to nie obiło mi się o uszy?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #825121 przez Asia K
Mesy ma racje takie sa przepisy bo za duzo lasek sie zapisywalo juz bedac w ciazy , ale jak jest wporzo ubezpieczyciel to wiem ze moze sie cofnac 2-3 miesiace - u nas na grupowych jednej lasce tak poszedl na reke i cofnal sie , tak jakby ona sie zapisala duzo wczesniej.
Moze wystraczy z nim zagadc

10 lata 11 miesiąc temu #825123 przez Asia K
Gosia - kulezanka mi powiedziala :S
no i naczytalam sie u GOOGLOKA :silly: i tam tez tam pisze ze to moze miec wplyw :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #825135 przez Ada2424
mesy, Asia K czyli jak jeszcze nie jestem w ciązy to spokojnie moge sie zapisac? tzn mąż mnie wciągnąć? Tyle ze u nas musialo by byc indywidualne a nie grupowe bo u Męża w pracy nie chcą się zgodzić na grupowe ubezpieczenie a nie wiem czy na indywidualnym też tak się da kurcze :/

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825140 przez gosia28
Asia pamiętaj, że my się wujka google nie słuchamy ;)
najwyżej poinformujesz gina i zobaczysz co Ci na to powie

ann jak tam? gotowa i zwarta na stanowisku pracy? mężu zdążył na czas?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #825167 przez emma
aggi, milo, ze pytasz, co u mnie, ano nic, niestety ;)

od dzis mozecie oficjalnie puscic za mnie kciuki w tym cyklu, 30 dc, test negatywny, no coz, powoli chyba przywykam :dry:

moofka, jak patrzylam na zdjecie twojej coreczki, to wyglada mi to na tradzik niemowlecy, moja Zosia w tym samym czasie miala dokladnie to samo, niestety trzymalo sie okolo miesiaca, a potem samo ustapilo, ale wygladalo paskudnie, az sie chcialo plakac :dry:

zoi, mialas mi o lutku napisac, a nie o gazetach :silly:

gosia, u mnie z pewnoscia za rogiem, jestem 12 dni po owu, czuje, ze czwartek-piatek zawita, no coz, w koncu mial byc luty, a nie stryczen, c'nie? :blink:

jesli o mnie chodzi, to u mnie jest dzis ten najbardziej depresyjny dzien: pms, nehatyw i pogoda paskudna :dry:

mimo wszystko milego dnia! :)

10 lata 11 miesiąc temu #825169 przez Chudzinka
No właśnie ann? Jak Tam?
Goś, kurcze, dziwne ciarki mnie przeszły, jak napisałaś, że już dwa tygodnie od malin minęło.. Kurcze, może jednak coś jest na rzeczy? :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #825171 przez ferritka
emma, uszy do góry ;] luty jest nasz :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825172 przez emma
no luty koniecznie! :lol: jak nie w tym, to w przyszlym roku :silly: :laugh:
ech... co za zycie ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825175 przez Chudzinka
No emma, czarny humorek, cnie? ;) Będzie git, nie jesteś sama na placu boju, nie damy się :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #825180 przez emma
Chuda, grunt, ze zaraz do domu :laugh:
myslalam dzis o tobie, jak sluchalam meli koteluk w drodze do pracy (slucham tej plyty od 2 miesiecy i zawsze wydawala mi sie optymistyczna), a akurat dzis "i need a part of you" sprawilo, ze ryczalam za kierownica :dry:

szczerze to nie wiem, czy isc znowu do gina i robic jakies badania, czy spokojnie dzialac dalej, mam troche metlik w glowie, no ale pewnie jutro juz bedzie lepiej, a jak @ przyjdzie, to calkowicie ochlone ;)

sciskam was! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka