- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Gwiazdka, mój mąż tez na poczatku mówił, że celujemy w płec, ale zanim zaczęliśmy starania to mu to skutecznie wybiłam z głowy, bo powiedziałam, że ja na emeryturze rodzić nie będę ja też się na początku ciśnieniowałam, zwłaszcza jak się pojawiły problemy, ale wiem, że mi to nie pomagało. ale żeby tak w pierwszym cyklu się załamać w pierwszym cyklu to tylko króliki zachodzą cnie laski
Ferri to najbardziej kocha sezony ze swoją już legalną teściową
a mówiłam Wam? wiem, obgaduje bo dzwonila moja najukochańsza, i dziś pwnie tez bedzie dzwonic no i mowi mi cos o ruchach a ja mowie, ze juz powoli czuje fasole, tzn tak mi się zdaje. a ona, ze nie zadzwoniłam się pochwalić. no chyba ją zryło do końca i za każdym razem jak mówię, że się dobrze czuje itp to ona mi zaczyna opowiadac swoje ciaze, jakby kuwa 2 lata temu była i mowi do mnie, ze jak byla w ciazy z moim P. to dziwnie czula ruchy na dole pod pepkiem. wiec sie jej spytalam gdzie chciala czuc, bo ja tez pod pepkiem skoro mam tam macice. swoja droga, moze ona ma gdzies w kolanie swinka jestem
Ferri kuwa, wez a tam na wyspach maja dobry zasieg neta? bo wiesz, zeby nie bylo, ze nas opuscisz
dzikuje bardzo za wszystkie zyczenia, biore sie za kuchnie, potem lazienka, drzemka, zakupy i koleda bleee jak mi przyjdzie proboszcz i mnie zdenerwuje to mu nastrzelam
Asia, moja mama by Ci powiedziala, drapi Cie gardło? podrap je też o tak jej sie czasem zbiera na żarciki
a tak w ogóle to chyba zmieniam zdanie odnosnie kolorystyki wozka tzn najpierw mi sie podobal ten, a potem pozazdroscilam moof i zmienilam zdanie wiec moze pierwsze najlepsze
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]mamy 2 knajpy nad morzem i generalnie od kwietnia do września jestem wycięta z życia, dlatego nie lubie sezonu
a gdzie dokladnie bo chce wyjechac nad morze i nie mam weny gdzie sie wybrac
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agnii trafiłaś, nietopera przez 6 miechów non stop -to jakaś kara tylko nie wiem za co bo ja dżeczna jestem dżewczynka
a ja znalazłam se nowy ózek ;p bo widziałam u kuleżanki i mi się spodobał ))
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5183
i jest wersja dla bliźniaków ufff jeszcze Kręglowi nie mówiłam o nowym znalezisku
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
kuleżanka dała 2400 z bajerami typu parasolka i inne uje muje... i na żywo jest czaderski w uj i mieści się jej do bagażnika ))
e to nie ma tragedii myślałam , że więcej takie cudo kosztuje
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Słyszałam, że "W oczekiwaniu na dziecko" to fajny poradnik. Znalazłam uzywaną na allegro za 17 zł z wysyłką, to poszalałam, a co!
A Ty masz super pomysł z tą książką dla emka! Może odgapię...
Dzięki za rady o LH, to ciekawe co piszesz, choć mam nadzieję, że na razie mi się nie przyda.
emma, gazet nie zamierzam kupować
monique, czytałam gdzieś, że ciąża pozamaciczna rzadko zdarza się dwa razy pod rząd
Agni, my też braliśmy ślub we wrześniu Najlepszego!
Jakaś staraczka z dużym stażem powinna założyć meldunek, może?
ferri, fajnie, że poimprezowaliście Leonek przypadkiem też nie pije więcej?
Chudzinka, miałam tak samo z testami. Trzymam, żeby było po Twojej myśli
O jezu, to takie drogie są wózki?! Ale słyszałam, że to teściowie kupują
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Asia zrób tą glukozę i zobaczymy co wyjdzie, ja się już tak doktorkowi wcinać w kompetencje nie będę ogólnie to tam niby niewielki procent szans że coś Ci źle wyjdzie, tylko ja taka szczęściara trafiłam w nietolerancje glukozy
Ann niech mężu zdąży ale jedzie ostrożnie! co by nie grzał jak szalony....
mesy boski ten awatarek! musze Zośce jakieś ładne foto pyknąć ale kuwa chyba mi dziecko w okres dojrzewania wchodzi i pryszcze ma poczekam aż zbledną
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moof a u Zosi to nie wysypka? Może zjadłaś coś nowego i tak maluszek zareagował?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Choc sama mówi by nie czytac googlaka to ja sie naczytalam i teraz sram pod siebie ze przez przeziebienie wyjdzie cosik nietegez
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Gwiazdka, już ci kiedyś pisałam 8 miesięcy, z czego 6,5 leczenia
padam na cycki, wylizałam całe mieszkanie, czekolada się należy trudno
mówiłam, że będa dzwonić całe szczęście ogarnela mnie muzyka lat 80 i nie slyszalam telefonu
zoi ja tam na tesciow nie licze ta mi ciagle mowi, czego to mam nie robic, ostatnio zwrocila uwage, zebym ubranek nie kupowala bo przesądy srady, to jak o wozku uslyszy to na zawal padnie i bede jeszcze miala tesciowa na sumieniu
kuwa ferri wizualnie tn wozek zajebiaszczy, ale chyba poczekam i jak bedzie Pola to jej fundne piekne lozeczko zamiast wozka
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Agnilla, Dagnes bardzo Wam dziękuję za informację tylko jeszcze chciałam Was zapytać...czy tylko grupowe wchodzi w grę?? Nie da się indywidualnie ubezpieczyć? Bo u mojego Męża w pracy to ja wątpie w to że inni się ubezpieczą...
Gwiazdka Dziewczyny mają rację, strasznie panikujesz i niepotrzebnie się nakręcasz a to tylko może zaszkodzić. Wyluzuj