BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #825025 przez Asiaa
dzięki za wyjaśnienie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825027 przez Agnilla
ja tam nie wiem, albo mi stary coś do herbaty wrzuca a mówi, że to z cytryną, albo w tym żelazie co biorę coś jest :P ale mi tam żadne złe dni nie przychodza, ba nawet ostatnio wąż trochę sobie nagrabił ale nawet mi się nie chciało foszka, choćby najmniejszego walnąć :p
Gwiazdka, mój mąż tez na poczatku mówił, że celujemy w płec, ale zanim zaczęliśmy starania to mu to skutecznie wybiłam z głowy, bo powiedziałam, że ja na emeryturze rodzić nie będę :P ja też się na początku ciśnieniowałam, zwłaszcza jak się pojawiły problemy, ale wiem, że mi to nie pomagało. ale żeby tak w pierwszym cyklu się załamać :unsure: w pierwszym cyklu to tylko króliki zachodzą cnie laski :P
Ferri to najbardziej kocha sezony ze swoją już legalną teściową :P
a mówiłam Wam? :P wiem, obgaduje :P bo dzwonila moja najukochańsza, i dziś pwnie tez bedzie dzwonic :dry: no i mowi mi cos o ruchach a ja mowie, ze juz powoli czuje fasole, tzn tak mi się zdaje. a ona, ze nie zadzwoniłam się pochwalić. no chyba ją zryło do końca :P i za każdym razem jak mówię, że się dobrze czuje itp to ona mi zaczyna opowiadac swoje ciaze, jakby kuwa 2 lata temu była :P i mowi do mnie, ze jak byla w ciazy z moim P. to dziwnie czula ruchy na dole pod pepkiem. wiec sie jej spytalam gdzie chciala czuc, bo ja tez pod pepkiem skoro mam tam macice. swoja droga, moze ona ma gdzies w kolanie :P swinka jestem :lol:
Ferri kuwa, wez a tam na wyspach maja dobry zasieg neta? :) bo wiesz, zeby nie bylo, ze nas opuscisz :angry:
dzikuje bardzo za wszystkie zyczenia, biore sie za kuchnie, potem lazienka, drzemka, zakupy i koleda bleee :P jak mi przyjdzie proboszcz i mnie zdenerwuje to mu nastrzelam :P
Asia, moja mama by Ci powiedziala, drapi Cie gardło? podrap je też :P o tak jej sie czasem zbiera na żarciki :P
a tak w ogóle to chyba zmieniam zdanie odnosnie kolorystyki wozka :P tzn najpierw mi sie podobal ten, a potem pozazdroscilam moof i zmienilam zdanie :P wiec moze pierwsze najlepsze :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu #825028 przez Asia K
ferritka napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a gdzie dokladnie bo chce wyjechac nad morze i nie mam weny gdzie sie wybrac :)

10 lata 11 miesiąc temu #825037 przez ferritka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Agnii trafiłaś, nietopera przez 6 miechów non stop -to jakaś kara tylko nie wiem za co bo ja dżeczna jestem dżewczynka B) B)

a ja znalazłam se nowy ózek ;p bo widziałam u kuleżanki i mi się spodobał ;)))
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5183 :lol: :lol:
i jest wersja dla bliźniaków ufff :lol: jeszcze Kręglowi nie mówiłam o nowym znalezisku :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825041 przez mesy
Ferri z 3 albo 4 tyś trzeba dać za taki cooo ?

10 lata 11 miesiąc temu #825046 przez ferritka
kuleżanka dała 2400 z bajerami typu parasolka i inne uje muje... i na żywo jest czaderski w uj :lol: :lol: i mieści się jej do bagażnika ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #825048 przez mesy
ferritka napisał:

kuleżanka dała 2400 z bajerami typu parasolka i inne uje muje... i na żywo jest czaderski w uj :lol: :lol: i mieści się jej do bagażnika ;)))

e to nie ma tragedii ;) myślałam , że więcej takie cudo kosztuje ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825052 przez gwiazdka2014
WOZEK EXTRA,

Agnilla a ile sie straliscie jak moge wiedzieć?

10 lata 11 miesiąc temu #825057 przez Asia K
kurna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #825062 przez zoi
julka, łatwiej mi będzie doczekać do mojego usg, jak po drodzę jeszcze Twoje testowanie :)
Słyszałam, że "W oczekiwaniu na dziecko" to fajny poradnik. Znalazłam uzywaną na allegro za 17 zł z wysyłką, to poszalałam, a co!
A Ty masz super pomysł z tą książką dla emka! Może odgapię... :unsure:
Dzięki za rady o LH, to ciekawe co piszesz, choć mam nadzieję, że na razie mi się nie przyda.

emma, gazet nie zamierzam kupować ;)

monique, czytałam gdzieś, że ciąża pozamaciczna rzadko zdarza się dwa razy pod rząd :)

Agni, my też braliśmy ślub we wrześniu :) Najlepszego!

Jakaś staraczka z dużym stażem powinna założyć meldunek, może? B)

ferri, fajnie, że poimprezowaliście :) Leonek przypadkiem też nie pije więcej?

Chudzinka, miałam tak samo z testami. Trzymam, żeby było po Twojej myśli :kiss:

O jezu, to takie drogie są wózki?! :cheer: Ale słyszałam, że to teściowie kupują :P

10 lata 11 miesiąc temu #825063 przez moofka
Ferri weź tam tą chawirę na obczyźnie z pokojem gościnnym znajdź to będziemy zjeżdżać w odwiedziny :lol: i zapodaj jakieś foto ślubne bo te z fejsa to mi mało B)

Asia zrób tą glukozę i zobaczymy co wyjdzie, ja się już tak doktorkowi wcinać w kompetencje nie będę :) ogólnie to tam niby niewielki procent szans że coś Ci źle wyjdzie, tylko ja taka szczęściara trafiłam w nietolerancje glukozy :angry:

Ann niech mężu zdąży ale jedzie ostrożnie! co by nie grzał jak szalony....

mesy boski ten awatarek! musze Zośce jakieś ładne foto pyknąć ale kuwa chyba mi dziecko w okres dojrzewania wchodzi i pryszcze ma :P poczekam aż zbledną :cheer:

10 lata 11 miesiąc temu #825077 przez Asiaa
Fotki ślubne to ja lubię oglądać :cheer: ogólnie lubię zdjęcia, później fajnie powspominać :)

Moof a u Zosi to nie wysypka? Może zjadłaś coś nowego i tak maluszek zareagował?

10 lata 11 miesiąc temu #825080 przez Asia K
Strzelcie mnie przez goły zadek :dry:
Choc sama mówi by nie czytac googlaka to ja sie naczytalam i teraz sram pod siebie ze przez przeziebienie wyjdzie cosik nietegez

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825097 przez Agnilla
Ferri ona 2400 za pojedynczy :P takiego Ty nie bierzesz pod uwagę ;)
Gwiazdka, już ci kiedyś pisałam :) 8 miesięcy, z czego 6,5 leczenia
padam na cycki, wylizałam całe mieszkanie, czekolada się należy trudno :P
mówiłam, że będa dzwonić :ohmy: całe szczęście ogarnela mnie muzyka lat 80 i nie slyszalam telefonu :P
zoi ja tam na tesciow nie licze :P ta mi ciagle mowi, czego to mam nie robic, ostatnio zwrocila uwage, zebym ubranek nie kupowala bo przesądy srady, to jak o wozku uslyszy to na zawal padnie i bede jeszcze miala tesciowa na sumieniu :P
kuwa ferri wizualnie tn wozek zajebiaszczy, ale chyba poczekam i jak bedzie Pola to jej fundne piekne lozeczko zamiast wozka :P

10 lata 11 miesiąc temu #825104 przez Ada2424
ło matko! Ale sie rozpisałyście od wczoraj :)

Agnilla, Dagnes bardzo Wam dziękuję za informację :kiss: tylko jeszcze chciałam Was zapytać...czy tylko grupowe wchodzi w grę?? Nie da się indywidualnie ubezpieczyć? Bo u mojego Męża w pracy to ja wątpie w to że inni się ubezpieczą...

Gwiazdka Dziewczyny mają rację, strasznie panikujesz i niepotrzebnie się nakręcasz a to tylko może zaszkodzić. Wyluzuj :blink:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka