- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Wydaje mi się że dłużej niż do przyszłego wtorku na @ nie będę musiała czekać.
Nie bój nic przede mną powinny testować inne dziewczyny więc jakoś zleci
Jak @ przyjdzie zamierzam iść do lekarza; może uda się wydusić jakieś skierowanie na badania.
Gwiazdka z tym ginem to faktycznie coś nie tak, albo Ty już go nie słuchałaś kiedy dowiedziałaś się że ciąży nie widzi
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Postanowiłam podzielić się w Wami moją historią, może są tu dziewczyny o podobnym doświadczeniu. W październiku 2013 przeszłam zabieg usunięcia ciąży pozamacicznej Jak dobrze pójdzie to może od marca zaczniemy się znowu starać o dziecko, ale bardzo się boję, że sytuacja może się powtórzyć. Pewnie nawet teraz kiedy uda mi się zobaczyć na teście 2 kreseczki to i tak nie ucieszę się do końca dopóki nie zobaczę na usg, że fasolka umieściła się w tym miejscu co powinna :/ W ogóle myślałam, że się trochę już z tym pogodziłam, ale ostatnio same ciąże wśród znajomych i znowu chodzę totalnie rozwalona
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Julka to ja już trzymam kciuki za niedzielne testowanie
emma ja też nie kupowałam żadnych gazet dla ciężarnych ale teściowa mnie uraczyła kilkoma numerami to ledwie przejrzałam więc popieram tego ginka
a książkę to nie wiem czy pisałam już ale polecam "język niemowląt" a na ciążę to "ciężarówką przez 9 miesięcy"
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
jadę na zakupy z mamą bo jej obiecałam i potem Was nadrobię
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi uff a juz myslalam ze masz temperature.
Moof pewnie masz racje. Mam nadzieje ze sie sama przekonam za 14 tygodni
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
była tu kuleżanka helenne, która przeszła ciążę pozamaciczną i aktualnie jest w książy
Agni z Tobą jest zdaje się na lipcówkach cnie?
ciekawe gdzie ferri wywiało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
cenne spostrzeżenie co do synchronu malin i monitoringu. W zasadzie mnie ich widok tak rajcuje, że od razu celuję
fajnie się zapowiada ten poradnik
telewizor u mnie by nie przeszło bo em by zbzikował i tak wywalczyłam, że nie ma go w sypialni
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Jula, dzis kupilam bialo-mietowe sliniaczki w tesco chcialam je wczesniej za 25 zł były,a dzis patrze promocja 17,50 wypas a jaka radocha gdybym tylko znała płec, ze to Pola
wiecie co wyszlo z zupy grzybowej? gotowy obiad w bistro, bo odwiedzila mnie ciocia i tak sie zasiedziała, ze z obiadu nici wyszly. i czekolade mi kupila, 6 kostek mam na boku a to ta maxi
ja mam 2 siaty gazet od koleżanki, nie ruszyłam żadnej. sorry wziełam kiedys jedna na kibelek, ale ja sie nie modle jak faceci i nie zdążyłam jej nawet otworzyc
a teraz mamy jakis gratis z tesco w łazience i ostatnio jak kupiłam fasoli te cążki i szczotczke i mowie mezowi co do czego, a on "wiem", wiec pytam skad. "noo na kibelku czytalem ta z tesco, jest tam cała wyprawka"
co do nazwiska to ja uzywam dwoch, choc przyjelam nazwisko meza dla tych, ktorzy znali mnie przed slubem dluuugo to przedstawiam sie panienskim, dla nowopoznanych jestem juz pania K.
tez chcialam slub brac w maju, no ale wyszedl wrzesien, bo moja mama w maju co roku wyjezdza za granice. aaaa właśnie Gos, bo bym zapomniala. ofc siostra juz slubu w maju nie bierze rzekomo ze wzgledu na moja zaawansowana ciaze, wiec jej powiedzialam, ze ma przestac pieprzyc, bo sie nie wyrobia a nie ze wzgledu na mnie padlo na wrzesien, ale poki nie poznam daty jakos mam wylane tzn i tak mam ale to druga sprawa
Monique glowa do gory, tak tak helenne miala pozamaciczną a jest w ciazy :kawałek" przede mna
j ja maliny mialam rzekomo rano w pon, a przytulanie bylo w ndz rano i we wt wieczorem, bedzie Pola cnie? a w czwartek mnie zdziwko chwytnie
a wiecie, bylismy dzis w tesco i mi maz wyskakuje z tulipanami, na imieniny, bo mowi, ze jutro nie bedzie mial gdzie kupic to jest kolo. no i siedzimy w domu i gadamy i ja cos mowie, ze chcialabym isc na aquaaerobic dla ciezarnych a on mowi, ze nie pojde. i przyznal sie, ze chcial mi na imieniny kupic karnet, obdzwonil co mogl...i tu jest wlasnie minus malego miasta bo mamy wypas centrum nidaleko, ale akurat dla ciezarnych nie ma. ponoc sa 3 chetne a lista otwarta juz dawno i nie moga zebrac grupy 10 osob kurde felek.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
mówiłam że przydałby nam się meldunek ale nikt go nie chce zrobić
Ann trochę się bujałam z tymi cukrami to czytałam to i owo, na glukozie byłam 2 razy i jeszcze jedna powtórka mnie czeka....
właśnie gdzie ferri jest?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to grzybowa będzie jutro, akurat się grzyby dobrze namoczą
ja w telefonie mam fajnie kuleżanki pozapisywane ze starego i nowego nazwiska bo jak bym tylko nowego użyła to ciężko by mi było się skapnąć kto to, a jak bym starego tylko użyła to nawet nie wiedziałabym na jakie nazwisko kartkę zaadresować
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
nooo grzyby gotowalam cala wizyte ciotki, na cos sie przydala i zostawilam do jutra w tej wodzie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Emma jak u CIebie??
gwiazdka u mnie Alicja będzie na liście imion dla dziewczynki
Asiaa a u mnie właśnie dziś był szaro bury dzień z deszczem i wiatrem
moofka jak to zrobiłaś że mąż tak długo mógł z Wami zostać? Wiesz zastanawia mnie sytuacja czy gdy matka est bezrobotna to czy ojcu przysługuje coś więcej niż tylko 2 tygodnie urlopu.. może się orientujesz? eeee już nie musisz odpowiadać, znalazłam odpowiedź: "Szansę na czas w domu spędzony z dzieckiem mają jednak tylko ci ojcowie, których żona pracuje (etat, oskładkowana umowa-zlecenie, samozatrudnienie). Bo urlop rodzicielski ojca uzależniony jest od tego, czy prawo do urlopu ma matka. Jeśli go nie ma - jest bezrobotna, pracuje na umowie o dzieło i nie płaci składek na ZUS i NFZ lub jest studentką - to nawet wtedy, gdy ojciec pracuje i opłaca składki, z urlopu rodzicielskiego nie może skorzystać." szkoda.
gosia dzisiaj niestety plucha i brzydota za oknem wczoraj pięknie było
zoi i prawidłowo nie szalej, niedługo zobaczysz że wszystko jest dobrze
julka starać to się trzeba ciągle Ale w dniu malin obowiązkowo
moofka właśnie ja sobie zakupiłam o tej ciężarówce i czekam aż do mnie dotrze
Ann hahahha Ty to zawsze jakiś podtekst inny w moich wypowiedziach znajdujesz
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92