- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
a tak skoro się tu już pojawiły uwagi odnośnie tego, że maliny pokrywają się z monitoringiem i owu. Ja wnioskuję z kolei po tym cyklu, że nie jest to regułą bo przedostatni maliny miałam 6 grudnia a 20 już @, teraz maliny 7 stycznia i klops, już wczoraj powinna być @ (bo przecież faza lutealna jest stała)
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Na zdjecia tez sie nie zalapalam
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja na foty tyż się nie załapałam, ale to przez to,ze poszłam sobie kupić kosmetyki w wersji mini do walizki szpitalnej prawie spakowana, nie wiem czy jak włożę szlafrok czy się zapnie no ale cóż
Ale suknie piękne szczególnie ta krótka Chudzinki
hahahaha i to zdjęcie Agnilli z tymi nogami mnie powaliło tak się uśmiałam szalona
Becikowe od 2014 podobno uległo zmianie, ale byłam dziś w gminie i nie ma wytycznych... my się pewnie nie załapiemy na nie ale warto spróbować...
Co do ubezp. ja miałam dodatkowe Aviva za 80 zł miesięcznie, ale jak potem zmienili za ur dziecka z 3000 zł na 1000 zł to zrezygnowałam... Ale dużo ciężarnych wtedy skorzystało bo było bez okresu karencji i wszystkie ciężarne się zapisały
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Julka, beta kusi, nie??
Jezuuu i inne fotki tez mnie ominęły- chyba popradam w depresję
jusia, książka już doszła, podoba mi się, choć jak bym wolała bardziej medycznie. Coś wymyślę
Dziś tak na szybko.
A teraz Was zaskoczę.
Nastąpiło coś niesamowitego- stwierdziłam, że jednak nie wytrzymam i w piątek idę na usg. Możecie na mnie krzyczeć wsadzać na jeże, ale to silniejsze ode mnie
No, a jak już nakrzyczycie, to proszę trzymać kciuki, żeby pęcherzyk był i w macicy, a nie gdzies poza
gosia...co tam nam szykujesz za niespodziankę? Ciśnienie podnosisz!
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
kurcze ale mnie mdli, wiecie co caly dzien jak nei zjem to mdli i wpierdzielam wkolko zeby jakos funkcjonowac, i wez tu ni eprzytyj :/
zaparc nie mam, nie wiem czemu mam taki wielki brzuch :/
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
julka... nie wiem, czy bym wytrzymała, ale myslę, że to za wcześnie nawet na betę tak szczerze. Suwaczka nie zmieniam, bo tą wizytę z 4 lutego traktuję jako kluczową. A tą w piątek jako chęć uspokojenia się, że jest pęcherzyk
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
julka pokusę masz niesamowitą i nie dziwię się i nie zazdroszczę ale jakbyś tak w pn zrobiła tą betę było by git
zoi Też się nie dziwuję, pamiętam moje emocje od zobaczenia II kresek
ferri a co z tymi kupcami na mieszkanie? I chyba auto też?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni ja niestety nie mam na laptopie więc nici ze zdjęć kiedyś wrzucę jak je odgrzebię a grzebać nie specjalnie mi się chce
Asia K powiedz to najpierw krew ci pobrali, potem kazali wypić i znowu krew czy co ?
Chudzinka haha aleś pogmatwała z tym zdrabnianiem i w ogóle no co do sukienki to moja też była 'zeszłoroczna' i za malutkie pieniądze - ale od razu wpadła mi w oko i musiałam ją mieć
jusia ja się już przyzwyczaiłam że będę siedziała za miesiąc w domku, trudno się mówi, widocznie tak miało się wszystko potoczyć będę się spełniała jako 100% żona i matka, jakoś tdamy radę. Tzn wiesz co ja rozumiem kupić coś, ale żeby to ładne było i w ogóle a nie bezużyteczne, i co gorsza brzydkie. Na szczęście moja mama ma gust taki jak ja i na nią w tej kwestii mogę liczyć, ale kochaniutka teściowa... ekhmmm lepiej niech się w ciuszki, wyprawki i zabawki nie wcina mi na mdłości pomaga sok marchewkowy jak mi słabo i niedobrze to wypijam dwa łyki i mija
Issska a nie jest z becikowym tak że dochód na osobę nie może ileś przekraczać?
zoi no ja byłam w 5t4d i pęcherzyk był także jeśli masz możliwość i ma Cię to uspokoić to idź, zrób to USG i nie martw się więcej
julka robisz w niedzielę albo poniedziałek i koniec kropka wytrzymasz tyle
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Zoi, w sumie Cię rozumiem, też bym pewnie odbyła dwie wizyty - jedną żeby zobaczyć pęcherzyk i po dwóch tygodniach, by usłyszeć serduszko.
Majka, do 31-go już niedługo, myślę o Tobie często, mam ogromną nadzieję, że się sytuacja dobrze u Ciebie rozwinie
Laski, sorrki, że to zdjęcie zdjęłam, ale nie chce być rozpoznana, póki co.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi, mam wrażenie, że się poddałaś zwyczajnie z tą pracą, prawdopodobnie dałoby się coś pozałatwiać. Ale pewnie nie chce Ci się z ludźmi użerać. Skoro już uznałaś, ze to temat zamknięty i stracony, to przynajmniej ich olej i niech sobie dzwonią, a Ty nie musisz już nic robić, jak nie masz ochoty