BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #825796 przez Asiaa
Fajna :) kto Was tam zamknął? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825804 przez Agnilla
hehe :)
ej przez Was znalazlam foty takie golasowe, z odchudzania, ale laska bylam kuwa :angry: a teraz mam kreche na brzuchu :P ale spoko, wyczymie :)

10 lata 11 miesiąc temu #825808 przez Asiaa
Agni co Ty gadasz? :P teraz też jesteś laska :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #825811 przez Agnilla
a pewnie! lekko wydęta :P

10 lata 11 miesiąc temu #825817 przez Asiaa
fasolki/kropki maja swoje prawa :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #825829 przez Agnilla
taki ich przywilej ;) zafundowałam wczoraj fasoli na wieczór 2 rządki czekolady :P jak sie zaczeła wiercic, to mowie mezowi, ze chyba jak matka, bedzie lubiła czekolade :P ale oby nie ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825833 przez Porto1987
Ja tak na szybko. Agni właź na żubry :P

10 lata 11 miesiąc temu #825835 przez Agnilla
ale jazdaaaa :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825836 przez Asiaa
no i przegonił sarenki, dobrze że tylko na chwilę ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825838 przez majka1987gnoWlkp
Hej laski:-D. Jak dobrze ze do pracy smigam przynajmniej spokojniejsza glowa od bzdurr z wujka google;-)
Oprocz tego ze ta pogoda mnie dobija, szaro buro ponuro,bloto posniegowe, na przemian z lodem na chodnikach. A fujjj. I jeszcze wczoraj pociag do pracy opozniony ponad godzine:-/
Ale mniejsza.
Odnodosnie ubezpieczen to wam powiem ze czasem agent ma rece zwiazane bo systemy internetowe i nie da sie oszukac:-/ okres karencji w pzu wynosi 6 miesiecy na smierc, urazy itp a na urodzenie dziecka 9 miesiecy. Skladka rozna- zalerzy na ile chcecie byc ucezpieczone. Najlepij gdzies dolaczyc do grupowego bo indywidualnie jak chcecie to skladka wzrasta o 100%!!! Wiem bo moj mezu teraz z grupowego na kontynuacje wiec zamiast 56 placi 110. No sklamalabym bo taki koszt bedzie po 3 miesiacach bo teraz maja promocje i placi TYLKO 78!! Ehhhh polska rzeczywistosc.

A ja jeszcze sie chcialam poskarzyc!! Bo ja zdjec nie ogladalam.nie zdazylam:-/ to nie fair:-( zwlaszsza ze takim moim cichym marzeniem jest zalorzyc doradztwo slubne;-) uwielbiam tego typu rzeczy i zdjecia. Prosze o powtorke!!

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #825842 przez Ada2424
O widzisz majka dzieki za wyjasnienia :) u Męża w pracy krąży lista na zapisy do grupowego ubezpieczenia właśnie w pzu jak sie uzbiera ilość spora to moze sie uda z tym ubezpieczeniem, gorzej jak bedzie zbyt malo chetnych :/

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #825847 przez jusia
hej ale postow napisalysie :))))

Angi ty to napewno laska jestes, widzialam zdj brzuszka, ja juz mam banie jak w 4-5 msieiacu :/ nie wiem dlaczego, czy w 2 ciazy az tak si ebrzuch szybko powieksza? bosh, moj M mowi ze smiechem ze blizniaki beda :S niemozliwe, zreszta i tak nei powinien byc taki wielki

ojjj na zdj sie nei zalapalam

Madonna ma bardzo dobre materialy i szyja rewelacyjnie :)

moj tesciowie sobie u mnei mega zagrabili jak do mojej Wiki zaczeli mowic Wikuchna, i jak im powioedzialam ze nie podoba mi sie to to si eobrazili :P ale oni sie zawsze obrazaja :S

Ach zapomnialam sie :) Wszystkim Agnieszkom najlepszeog!!! :kiss:

Aggi to jak z twoja praca? wkoncu orawo cie nei chroni i zw nic nei da??

Agii nie mow tak o tesciach, jak cos kupia to sie ciesz bo gorzej jak nic nie kupuja...moi t otylko czasem, raz-dwa razy w roku na ciuchach malej cos kupia, bo uwazaja ze dzieci nei mozna rozpiszczac i juz slyszalam ze to glupota ze Wiki kupujemy nowe ubranka i zabawki, bo oni maja schowana ( po sobie ) lalki, jak je zobaczylam to myslalam ze zawalu dostane, takie brzydkie

Julka ja tez bralas slub w maju :))))

Chudzinka sukienka piekna :) bardzo elegancka :)

Aggi twoja tez przepiekna :) ja osobiscie bym taka wybrala bo do pierwszej nei mam figury a ta ladnie nogi kryje a eksponuje ramiona i dekold :)

Mesy hmmm a ja z ubezp mam tak ze jestem na indywidualnym ( bo w poprzedniej pracy bylam w grupowym i potem powiedzieli ze moge indywidualnie kontynuowac ) ale tam nie ma becikowego takze chce sie od lutego przeniesc do pracy na grupowe ( tez w PZU ), ciekawe czy dostane za ur dziecka :unsure:

Gosia czekamy czekamy i kciuki zaciskamy :)))))

Ferri wozek fajny ale nei sklada sie kompaktowo do bagaznika, u mnei by sie nei zmiescil :)

Zoi ta ksiazka ( w oczekiwaniu..) jest super duzo tam praktycznych rad znalazlam, polecam!!

Ferri ale nad morzem knajpy to fajnie :) ja bym chetnie sie urwala z tej dziury i nawet moge pracowac do wieczora ale oby w fajnym miesjcu :P)

Chudzinka super!! slub w maju zycia jak w raju :woohoo: podoba mi si e:)

Mesy typowy facet, moj tez pewnie by zapomnial :/

10 lata 11 miesiąc temu #825854 przez majka1987gnoWlkp
Jusia jakie becikowe?? :-P. Na pewno chodzilo ci o splate za urodzenie dziecka;-) becikowe sa 3 rodzaje;-) ale teraz dokladnie nie pamietam szczegolow.
A jeszcze w grupowym za pobyt w szpitalu z tyt urodzenia dziecka sie nic nie dostaje:-/ to jest tylko zabezpieczenie od chorob i skutkow wypadkow. Niestety

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #825856 przez Chudzinka
Ja nie mam cycków, to eksponowałam nogi i plecy ;)

10 lata 11 miesiąc temu #825861 przez gosia28
o Wy szalone zaś :laugh:

@ niby jeszcze nie ma ale jakieś plamki już ją zapowiadają :dry:

ann szkoda, że ludzie nie potrafią być wyrozumiali dla siebie

gabi świetnie, że z maluszkiem wsio dobrze

julka troszku wcześnie na betę.

Asia na krzywą cukrową nikt Ci łaski nie robi, że Cię przepuści. U nas jak jest kolejka to pani pyta czy jest ktoś na to badanie i wchodzi poza kolejką, a potem jak mija odpowiedni czas to też wzywa.

:dry: :dry: :dry: nie załapałam się na żadne foty poza sukniami na modelkach :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka