BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826295 przez Agnilla
a to nie moze od tych szkiel byc uczulenie :unsure: roznie bywa
u mnie tez mroz, ale fajosko, bo mozna pooddychac sobie. slonce swieci a nie ma kogo na spacer zabrac, to tez spac pojde :P bo mialam niespokojna noc, jedna z niewielu, ale i mi sie przytrafila :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826299 przez gosia28
ferri noc też długa była bo mówię do emka, że jak chce się ze mną pobawić to ma ostatnią noc a potem 5 dni postu i się chłopina przejął :P
poza tym bolą mnie jak zwykle przy @ pośladki i rzygać mi się chce. Też standardowo jak w 1dc.

Rosołek dziś tylko, albo ewentualnie na jakąś inną zupkę przeinaczę.
Jak zjem coś ciężkiego w czasie @ to jeszcze gorzej mi.

dziewczyny przyznawać się- dodajecie kostki rosołowe do zup?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #826301 przez mesy
Ferri to masz za karę :P :P a za co to już się domyśl pipooooo :angry: :blush:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826304 przez Porto1987
Gosia pewnie zdycha, bo 1dc :(

Ja tez mam mróz, a muszę do sklepu iść, ale kurde ślisko jest, bo przecież na wiosce się nikt tym nie zajmie :dry:

Agni ja nie wiem gdzie na tej buźce jest fifrok :P :P

edit:
Ja nie dodaję kostek :P :P :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826306 przez ferritka
Mesy, wiedziałam że rzuciłaś na mnie urok :S a nie mogłaś np rzucić takiego żeby mnie kolano bolało albo cycki a tu bach spuchnięte oczy :woohoo: :blush:

Gosia nooo to macie pałera na najbliższe dni ;)
właź pod kocyk, herbatkę w łapkę a jak masz termoforek to na jajka i odpoczywaj :S dzisiaj w końcy jest pierwszy dzień Twojej ciązy cnie :kiss: :kiss: :kiss:

kostki :S czasami jak nie mam mięsa a mam ochotę na zupkę to wrzucam 2 kostki i jest git malina :blush: wiem ,że nie powinno sie dawać bo to sama sól itd ale co mi tam :blush:
a ja mam pomidoróweczkę na dzisiaj tylko na drugie planu brak :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826310 przez Asiaa
ja czasami gotuję 'rosół' bez mięsa :laugh:

Ferri może poleć "standardem" i zrób mielone? ;)

oooooo teraz na żubrach pokazują sikoreczki i wróble ;)

10 lata 11 miesiąc temu #826321 przez monique1983
Agnilla - śliczny aniołek, gratuluję :)A ja podczytywałam ostatnio wpisy na forum jak dopiero starałaś się o dzidzię, także tym bardziej fajnie widzieć takie fotki :)

10 lata 11 miesiąc temu #826323 przez ferritka
nic, idę krew oddać to się pokaże jakiejś pielęgniarce nich mi powie jak mam się "wyleczyć" :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #826380 przez Ada2424
Cześć wszystkim :)

U nas dzis -5 więc nie jest źle na szczęście, śniegu też nie ma dużo :) dobrze bo nie lubię zimy. Właśnie wróciłam byłam odśnieżyć po 4 dniach auto, mam nadzieję, że do jutra go znów nie zasypie bo jedziemy z rana na zakupy. Muszę kupić ozdoby do torta i świeczki bo jutro są moje urodziny :lol: i mamuśka obiecała mi z tej okazji upiec torta :woohoo: ostatnio jadłam na swoim weselu ;)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #826389 przez Asia K
Piekne fotO Agni :)

To prawda ze zyrtec to profilaktycznie - teraz to juz po ptokach

Gos - ja kostek nie wrzucam ;)

10 lata 11 miesiąc temu #826395 przez ferritka
B) aj Ada, no to jutro Cię nawiedzę bo mam takie parcie na torta, że masakra :lol: :lol:

eej wiecie co, jakieś takie lebiody pracują w tej tu mojej przychodni ,że ręcę opadają :dry: nasiedziałam się pod laboratorium, bo patrze dziadki siedzą czyli działa....i jak przyszła moja kolej i mówie co chce to mnie pielęgniarka poinformowała, że dzisiaj robią tylko jakieś darmowe badania dla emerytów i ja sie nie kwalifikuje :lol: Ty no raczej ,że nie B) no to mówię, że chcę prywatnie zrobić badanie, zapłacić a ona mi że dzisiaj nie może mi pobrać krwi że se mogę jutro przyjść :dry:
no nic..poszłam do rejestracji zapytać czy mogę do dr wejść oczy pokazać bo mam jakieś uczulenie - to mi w rejestracji pani powiedziała, że "to lekarz ogólny, a od oczów to okulista jest" aaaależ miłe panie no, taką mamy mądrą służbę zdrowia. bez komentarza to zostawie, bo mi aż głupio :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826407 przez emma
Gosia, :kiss:, pewnie jutro do ciebie dolacze! a skoro ferri mowi, ze masz 1 dzien ciazy, to tak zapewne jest, u aggi sie sprawdzilo :lol:

ferri, no widzisz, jak cie panie w recepcji wyedukowaly ;) bylo byc emerytem, to bys se zrobila badania, a tak to do domu :blink:

Asiaa, hoho ;) spac, to moze cos byc na rzeczy :lol:

zoi, dzieki za wyjasnienia :kiss: :) widzisz, jak wyslalas, to poszlo :silly: :)

Agni, sliczne ujecie maluszka! :laugh: cierpliwosci, niedlugo sie dowiesz czy komoda mietowa, czy raczej biala :blink: :lol:

Porto, a co ty taka bez humoru? przesylam nasze slonko! :kiss:

Dag, popieram inne mamy w kwestii kwekania :) niestety czasem trzeba to przeczekac, bo w tym okresie maluch powoli uczy sie laczyc poszczegolne fazy snu, miedzy ktorymi moze sie budzic i kwilic, jesli nie bedzie dodatkowo wybudzany, nauczy sie przesypiac cale noce. u nas sie to sprawdzilo :). czasem tez takim maluchom poczatkowo lozeczko moze sie wydawac za duze i za samotne, mozesz dolozyc wiecej poduszek albo miskow, zeby mala nie czula sie w nim taka "zagubiona" i zeby bylo bardziej przytulnie - to tez dziala :).

u mnie dzis slonce p-iiieknie :woohoo: i -17! :lol: lubie zimie! :lol:
a zaraz do domu :)

nie wiedziec czego mnie od kilku dni jajniki napitalaja... miesiac temu robilam usg i zadnej torbieli ani innej cholery nie bylo... ktos ma jakis pomysl? :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #826409 przez Porto1987
Ferri no tak już jest :dry: Zdarzają się tacy nieżyciowi, no ale my świata nie zmienimy :(

A ja się wkurzyłam dziś na ludzi ode mnie z klatki. Zrobili sobie składowisko rzeczy na klatce. Do klatki nie dało się wejść, bo wiecznie w wejściu nastawiane rowerów. Myślę sobie no dobra ciepła jesień było i zima jak do tej pory też, to może jeżdżą. Ale kurde teraz śnieg i mróz to przecież nie jeżdżą już, a rowery dalej stoją. No to administracja powiesiła kartkę, żeby posprzątać te graty do wózkowni żeby tak nie stały. To na kartce ktoś mądry dopisał, że nie ma miejsca. I mi ręce opadły :( pod schodami ktoś sobie zrobił składowisko. Wcześniej stał tam wózek głęboki i na nim było jeszcze siedzisko do spacerówki. Teraz na tym jeszcze jest chodzik. Ludzie to tak aby od siebie wszystko :dry:

Ferri wapno sobie wypij może :)

10 lata 11 miesiąc temu #826423 przez Asia K
Feri ale jazda mi by cisnienie tak do góry poszlo ze chyba bym wybuchla :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #826444 przez gosia28
ferri o widzisz ciekawy system B) może się zmienić bo votum nieufności jest przeciw ministrowi zdrowia :huh:
wapno może pomóc
a opcja 1 dnia ciąży mnie urządza ;)

zrobiłam pyszny rosół, gotowałam 3 godziny, a i tak emek zaprawił go sobie na talerzu glutaminianem sodu. :S

emma jak jajka wariują to coś się szykuje- ciąża albo @ - oby to pierwsze ;)

Porto niektórzy tak mają, że lubią syf- tylko jak już lubią to niech go sobie mają ale otoczeniu poza swoimi metrami kwadratowymi mogli by darować

Borusia moja to wczoraj pierwszy raz w życiu śnieg widziała :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka