- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Aggi spojrz na kota Chudzinki pyta, czy Ci nie zaebać wez sie w garsc kurna
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co, miałam byc twarda, a dzis tak sobie ciązowo poplakalam
monique, siadaj, piecz sernika ( dla mnie teraz podwójny cnie? ) i placz i smiej sie z nami
ten Wasz dzik chya tak się nażarł, że zaległ
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
idę spać bo łażę dzisiaj wkurzona, szkoda gadać, jak kolejną noc nie prześpię to chyba kogoś zamorduję
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
nigdy nie miałam kociaka ale teściowa ma i to nie jednego lubię jak się tak przy mnie położy i grucha
Agni nie wiem co za żelazo bierzesz, ale ciesz się, że z wypróżnianiem jest ok. nie będę opisywać szczegółów, ale nie wspominam tego dobrze
A co to Cię doprowadziło do łez?
a dzik był ekstra takiego jeszcze nie widziałam
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dag, wez no pomoz nam
ja jestem na koty uczulona, wiec lubie je tylko na zdjeciach
ja biore takie różowe żelazo balam sie bo przed ciaza i @ miewalam zawsze kilkudniowe problemy a tu prosze
a maz moj ma tyle roboty, nie odebral telefonu po lekarzu. potem zrobilam mu foto i wyslalam mailem i sie pobeczalam, dzwonil potem, ale rozmowa z nim dzis to taka...siedzi i pracuje a mi znowu smutno...obgaduje tesciowa z kumpela
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Monique zaciskam żeby wszystko potoczyło się po Twojej myśli Myślę, że obawy będą, ale musisz pamiętać, że psychika ma duży wpływ na nasze życie. Tak czy inaczej jestem dobrej myśli. Chyba dziewczyny już Ci pisały, że Helenne też miała ciążę pozamaciczną, a teraz zdaje się urzęduje na lipcówkach
Aggi oj ja z mamą też po coś poszłam jeszcze przed Nowym Rokiem w Lublinie po coś do CH, to wylądowałyśmy w Smyku ale teraz jak wiem, że już muszę kompletować wyprawkę, bo to dwa miesiące i będzie szkrabik
Chudzinka, ale śliczna kocinka mrrrr uwielbiam koty zawsze byłam taką kocią mamą
Agni no teraz to mnie rozśmieszyłaś
Fajnie Ci, że żelazo Ci odpuszcza a ciążowe płakanie to normalka. Ja dwa dni temu miałam rozterki, że kupiłam sobie telefon i nie potrafiłam się z niego cieszyć Zakrawało o rozpacz
edit:
Agni ja jak byłam na twoim etapie, to wyłam strasznie. Podejrzewam, że dołożyłam dziecku niezły bagaż i będzie beksą jakich mało i dobrze wiem co to są ciążowe smutki
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Jedyne co boli to to ze mi upierdola 500 zl premii!!! A 2 wesela mam w tym miesiacu:-/ ehhh i jak tu zyc premierze.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ogólnie wszystkie zwierzaki luuubię bardzo Mam nawet swego eks kota na wsi ale chyba mam uczulenie na koty (nabyte bo nigdy wcześniej tak nie miałam)
Majka, Agni ma rację. Pal licho premię, byle kruszynka była zdrowa na wesele zawsze można nie iść
Aggi może zapytaj jakiejś księgowej jak to wygląda, albo zadzwoń do urzędu z pytaniem. Zasięgniesz informacji i nic nie stracisz, a możesz zyskać
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Pozdrawiam Was serdecznie:-*
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Iss – najnizsza to tylko do becikowego sie przyda ale cale macierzynskie I chorobowe (jak ktos idzie wczesniej ) jechac na takiej ? niefajnie
Chudzinka – nie dziwie sie ze mówisz na nia ksiezniczka bo zaraz mi sie z FARAONEM , EGIPTEM itd skojarzyla jak ją obaczyłam
Aggi ja tez sie dziwie czego ty sie cykasz z tym zwolnieniem – idziesz I juz skoro I tak mówisz ze masz wsio gdzies
Aggi – ale kto ci powiedzial ze nic nie dostaniesz? Ta dyro która obiecuje a potem klapa? Bylas w Zusie sie dowiadywac?
Agni – co sie stanęło zes se popłakała ?
A juz widze o co poszlo – a ten temat to najlepszy na narzekania
Ja o mojej to moglabym ksiazke napisac “Narzekania na tesciową” tylko podpisałabym sie Gall Anonim
Porto a ja nie becze tylko wszystko mnie wkurza strasznie wrrrr
Majka trzymaj sie tam – 500 zł nie = dzieciątko – ja widze która strona jest wazniejsza wiec przestan myslec o kasie a zajmij sie sobą I Malenstwem w pod sercem
- malinka89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Aggi, nie umiem wyluzować... tym bardziej, że tak już się czułam dużo wcześniej, czasem lepiej czasem gorzej.. więc to nie owulką się na razie stresuje, tylko po prostu mam od dawna doła z którego wyjść nie mogę
A co da malin... nadal brak, nawet cień cienia się nie pojawia w miejscu 2 kreski... Wczoraj dokładnie spojrzałam i baaaardzo delikatna druga kreska była w 7dc, ale chyba nie możliwe żebym w 4-5 dc miała.. ? Zaraz jeszcze pod mikroskopem sprawdzę co słychać
Monique - narobiłaś mi ochoty na łakocie! a pod ręka mam tylko banana