BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826674 przez Chudzinka
No to macie księżniczkę, na dodatek w czasie kłótni... ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826680 przez Agnilla
Aggi kuwa sorry ale ja Cie nie rozumiem, kasa w lesie na mchu nie leży, idziesz do gina bierzesz L4 100% platne i ciagniesz do konca ciazy, jaki tu problem :unsure:
Aggi spojrz na kota Chudzinki pyta, czy Ci nie zaebać :lol: wez sie w garsc kurna :ohmy:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826682 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826683 przez Agnilla
kupa kupą, mnie straszyli, że po żelazie będą problemy a nima :lol:
wiecie co, miałam byc twarda, a dzis tak sobie ciązowo poplakalam :dry:
monique, siadaj, piecz sernika ( dla mnie teraz podwójny cnie? ;) ) i placz i smiej sie z nami :)
ten Wasz dzik chya tak się nażarł, że zaległ :P

10 lata 11 miesiąc temu #826686 przez aggi
Agni

idę spać bo łażę dzisiaj wkurzona, szkoda gadać, jak kolejną noc nie prześpię to chyba kogoś zamorduję :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #826687 przez gosia28
Chudzinka mmmmmmmmmmm jaka cudna kotka :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: i jak uszka nastroszyła do słuchania :lol: pogłaskaj ode mnie :)
nigdy nie miałam kociaka ale teściowa ma i to nie jednego :) lubię jak się tak przy mnie położy i grucha :)

Agni nie wiem co za żelazo bierzesz, ale ciesz się, że z wypróżnianiem jest ok. nie będę opisywać szczegółów, ale nie wspominam tego dobrze :S
A co to Cię doprowadziło do łez?
a dzik był ekstra :lol: takiego jeszcze nie widziałam B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826690 przez Agnilla
Aggi kto Ci to powiedzial?? jestes ubezpieczona, umowa nadal trwa, nawet jak sie jest na umowie zlecenie i ma skladki oplacane to przysluguje L4 ciazowe, wez sie babko dokladnie dowiedz, walcz o kasiure!
Dag, wez no pomoz nam :)
ja jestem na koty uczulona, wiec lubie je tylko na zdjeciach ;)
ja biore takie różowe żelazo ;) balam sie bo przed ciaza i @ miewalam zawsze kilkudniowe problemy a tu prosze ;)
a maz moj ma tyle roboty, nie odebral telefonu po lekarzu. potem zrobilam mu foto i wyslalam mailem i sie pobeczalam, dzwonil potem, ale rozmowa z nim dzis to taka...siedzi i pracuje a mi znowu smutno...obgaduje tesciowa z kumpela :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826691 przez Porto1987
Gosia nigdy nie śmiałam Cię zapytać co się stało :kiss: :kiss: :kiss:

Monique zaciskam żeby wszystko potoczyło się po Twojej myśli :) Myślę, że obawy będą, ale musisz pamiętać, że psychika ma duży wpływ na nasze życie. Tak czy inaczej jestem dobrej myśli. Chyba dziewczyny już Ci pisały, że Helenne też miała ciążę pozamaciczną, a teraz zdaje się urzęduje na lipcówkach :)

Aggi oj ja z mamą też po coś poszłam jeszcze przed Nowym Rokiem w Lublinie po coś do CH, to wylądowałyśmy w Smyku ;) ale teraz jak wiem, że już muszę kompletować wyprawkę, bo to dwa miesiące i będzie szkrabik :S

Chudzinka, ale śliczna kocinka :) :) mrrrr uwielbiam koty :) zawsze byłam taką kocią mamą :P :P

Agni no teraz to mnie rozśmieszyłaś :D :D :D :D
Fajnie Ci, że żelazo Ci odpuszcza :P a ciążowe płakanie to normalka. Ja dwa dni temu miałam rozterki, że kupiłam sobie telefon i nie potrafiłam się z niego cieszyć :P Zakrawało o rozpacz :P

edit:

Agni ja jak byłam na twoim etapie, to wyłam strasznie. Podejrzewam, że dołożyłam dziecku niezły bagaż i będzie beksą jakich mało :dry: i dobrze wiem co to są ciążowe smutki :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #826693 przez majka1987gnoWlkp
Hej piszem do Was z ginekologii. Zostalam przyjeta na oddzial z plamieniem. Poleze sobie popachne, odpoczne;-) i juz cos wiem!!! W mojej macicy sa: pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltym i uwaga z zarysem plodu 4mm z bijacym serduszkiem:-D
Jedyne co boli to to ze mi upierdola 500 zl premii!!! A 2 wesela mam w tym miesiacu:-/ ehhh i jak tu zyc premierze.

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #826696 przez Agnilla
majka co ma sie 500zl do tych 4mm życia :) na tych weselach tez lepiej uwazaj!

10 lata 11 miesiąc temu #826705 przez monique1983
gosia28 - podoba mi się Twoje podejście do tematu :laugh:

Porto1987 - tak, wspominały dziewczyny, dobrze wiedzieć, że takie historie kończą się też happy endem :)

Agnilla - sernik brzoskwiniowy może być? :laugh: Jak dla Ciebie to może być nawet cała blacha ;) Ja osobiście uwielbiam :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #826723 przez Asiaa
Chudzinka niezła ta Twoja koteczka :)
Ogólnie wszystkie zwierzaki luuubię bardzo :) Mam nawet swego eks kota na wsi :D ale chyba mam uczulenie na koty (nabyte bo nigdy wcześniej tak nie miałam) :dry:

Majka, Agni ma rację. Pal licho premię, byle kruszynka była zdrowa :) na wesele zawsze można nie iść ;)

Aggi może zapytaj jakiejś księgowej jak to wygląda, albo zadzwoń do urzędu z pytaniem. Zasięgniesz informacji i nic nie stracisz, a możesz zyskać ;)

10 lata 11 miesiąc temu #826751 przez majka1987gnoWlkp
Kurdeeee monique ale sernik!!!!! Moj tez ulubiony a ja tu skazana na szpitalne jedzenie do 18. Jak mrozonek wroci z pracy to dopiero cos przywiezie! Mala u babci ma wakacje. Co do wesel kurde cos do koperty trzeba wsadzic. Kurde najwyzej zaoszczendze jak sie da, sama sie uczesze sama umaluje najwyzej nowej kreacji nie bedzie;-) Agnilla racja te 4 mm zycia bezcene- za wszystko reszte zaplace karta masterkard;-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-*

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #826752 przez Asia K
Monique – to ze sie boisz to naturalna sprawa , ja tez sie boje wielu rzeczy , ale mój strach jest zdecydowanie mniejszy od checi posiadania dzieci :)

Iss – najnizsza to tylko do becikowego sie przyda ale cale macierzynskie I chorobowe (jak ktos idzie wczesniej ) jechac na takiej ? ;) niefajnie

Chudzinka – nie dziwie sie ze mówisz na nia ksiezniczka bo zaraz mi sie z FARAONEM , EGIPTEM itd skojarzyla jak ją obaczyłam :D

Aggi ja tez sie dziwie czego ty sie cykasz z tym zwolnieniem – idziesz I juz skoro I tak mówisz ze masz wsio gdzies
Aggi – ale kto ci powiedzial ze nic nie dostaniesz? Ta dyro która obiecuje a potem klapa? Bylas w Zusie sie dowiadywac?

Agni – co sie stanęło zes se popłakała ?
A juz widze o co poszlo – a ten temat to najlepszy na narzekania :D
Ja o mojej to moglabym ksiazke napisac “Narzekania na tesciową” tylko podpisałabym sie Gall Anonim :D

Porto a ja nie becze tylko wszystko mnie wkurza strasznie wrrrr

Majka trzymaj sie tam – 500 zł nie = dzieciątko – ja widze która strona jest wazniejsza wiec przestan myslec o kasie a zajmij sie sobą I Malenstwem w pod sercem :)

10 lata 11 miesiąc temu #826767 przez malinka89
dzień dobry w ten zimny poranek (-13 brrrrr) :)

Aggi, nie umiem wyluzować... tym bardziej, że tak już się czułam dużo wcześniej, czasem lepiej czasem gorzej.. więc to nie owulką się na razie stresuje, tylko po prostu mam od dawna doła z którego wyjść nie mogę :(

A co da malin... nadal brak, nawet cień cienia się nie pojawia w miejscu 2 kreski... Wczoraj dokładnie spojrzałam i baaaardzo delikatna druga kreska była w 7dc, ale chyba nie możliwe żebym w 4-5 dc miała.. ? Zaraz jeszcze pod mikroskopem sprawdzę co słychać :P

Monique - narobiłaś mi ochoty na łakocie! :D a pod ręka mam tylko banana :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka