BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #828417 przez Asia K
Gwiazdka - nie tym razem to nastepnym - to dopiero poczatek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #828420 przez gwiazdka2014
Dokładnie, ale wiesz co test owulacyjny wyszedł pozytywny he he to miałam zaskoczkę :P

10 lata 11 miesiąc temu #828426 przez monique1983
a ja dziewczyny zdaję relację z mojego testowania mikroskopu owulacyjnego Afrodyta. Pisałam ostatnio, że w 12 d.c zobaczyłam paprotkę, wczoraj w 13 d.c. nic nie zobaczyłam, a dzisiaj 14 d.c. i piękna paprotka, pewnie mam owulację :) I tak myślę, że wczoraj może dlatego nic nie zobaczyłam bo za mało śliny może nałożyłam, czy co. No nic, muszę z nim dojść do wprawy, ważne, że coś widać :)

10 lata 11 miesiąc temu #828427 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828460 przez Agnilla
nooo Asia musisz uwazac, ja wyszlam tylko na poczte i do piekarni, a nie bylo mnie ponad godzine, bo mam tak sliskie buty, ze oszalec mozna. zaraz wysylam meza do piwnicy po moje gorskie kozaki, ciul, ze bede wygladala w nich jak clown, ale przynajmniej bede mogla z domu wyjsc. lubie zime bardzo, snieg, mimo, ze jestem ciepłolubna, ale w tym sezonie mam po cichu nadzieje, ze sniegu bedzie jak najmniej.
Aggi, idz na to L4 a w pracy niech Cie cmokna w trabke, cieżarnej nie moga nic zrobic...w ogole to wiedza, ze jestes w ciazy?? bo chyba wiedza :unsure:
a mnie dzis maz pochwalil za bolognese, jak siedze w domu staram sie robic zdrowsze obiady, bez sosow torebkowych itp. i dzis wyszlo mi w koncu takie, jakie oczekiwalam, az mowil, ze zjadlby jeszcze, ale wciagnelismy caly sos, ktorego zapewne by dla 4 osob starczylo :P teraz by sie spacerek przydal na spalenie ;) ale maz wybywa na kosza, to ja sie popindrze troche, a jutro wpadaja dwie mamuski na ploty do mnie ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828464 przez gosia28
Asia ojej uważaj na siebie :kiss:

gwiazdka szalona, siadaj teraz spokojnie na tyłku i czekaj na @

mesy o tak tak, niech się straszy gina ten mój organizm. W sumie póki co nie pękam, jakoś czuję, że jak nie wcześniej to później się uda :)

monique dojdziesz do wprawy to takie paprocie będziesz uglądać, że ho ho :lol:

julka mówisz, że za karę chłosta B)
i jakie te obrączki? te cp pokazywałaś?

ja ostatnio też bolognezse robiłam wyśmienite, domowe, ze zdrowych produktów :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #828500 przez emma
Cześć wszystkim!

Czytam was dzielnie, jestem na bieżąco, ale czasu na pisanie niestety brak. Zosia spi już sama w swoim pokoju, więc robimy remont sypialni. Właśnie szalejemy z malowaniem i meblami :-) bardzo się cieszę! :-)

Aasia, Gosia, witajcie w klubie, u mnie dziś 2 d.c. ;-)

Jutro odezwę się z pracy! Buziaki!

10 lata 11 miesiąc temu #828511 przez aggi
julka no to dzielna kobita z Ciebie ale powiem Ci że ja jakoś we wszystkie cykle od razu ciążowy test itd a w cyklu trafionym byłam tak pewna że @ przyjdzie że do testowania mi się nie spieszyło :D Także wiesz :D ...

mesy ja też cierpię na kompletny brak apetytu :dry:

gwiazdka hahahaha to nieźle :P Ja bym chyba zawału dostała :D

monique to chyba ta Twoja afrodyta tylko taka fajna, reszta dziewczyn miała z nią problemy cokolwiek zobaczyć :P do dzieła jeśli są paprotki :D

Asia K jak Ty to łaziiiiisz :dry: weeeeź stracha nam narobisz i sobie.. Dobrze że brzuch Cię nie boli ani nic - to napewno jest wporządku :kiss: Ja dzisiaj tak objechałam na lodzie że mi serce stanęło niemal :dry:

Agni oni ode mnie tego nie usłyszeli ale plotki swoje robią więc wiedzą ale nie ode mnie i nikt mnie o to nie zapytał. Tak sądzę. Idę na L4 od razu po wizycie 4.02 już postanowione B) a nawet w piątek teraz już sobie moje dwa dni wolnego wykorzystam jeszcze zanim pójdę B)

gosia i prawidłowe podejście, musi się udać kochana :kiss:

Emma nooo dzielna Zosinka że sama już sobie śpi :blush:

Kurde wciągnęłam miskę lodów z bananem, potem położyłam się po 16tej na chwilę bo miałam na 18 na Pierwszą Miłość wstać i co??!! Oczywiście obudziłam się przed 20 :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #828516 przez ferritka
bry;)

ja też posmarkana, a co najgorsze se latałam po placu i lizałam po warach :dry: teraz mi chcą odpaść i mamno...konturówkę taką krwisto czerwoną, wyglądam co najmniej jak chory klałn... :angry:

sprzedałam citrynkę :( i jest mi smutno, bo nie spodziewałam się, że tak szybko pójdzie :dry: ale Kręgiel widząc mój smutek nieudawany zapowiedział,że kupie sobie prostownicę tę co se upatrzyłam B) naciągne go jeszcze na galoty i mi całkowicie przejdzie :lol:

nie chorujcie moje miłe, wystarczy, że ja wszystko łąpie co szaleje :cheer:
Wasz apetyt też ja złapałam, bo wcinam za 3 :unsure: no niby dietetyczne same sprawy wrzucam, ale tak non stop :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #828518 przez mesy
Aggi ty sie nie martw wkraczasz juz w bezpieczny tc bez mdlosci :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #828543 przez aggi
mesy niby mdłości jako takich i wymiotów nie mam, tylko nie śpię po nocach bo się kręcę i kręcę no i z apetytem też kiepsko :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #828581 przez Agnilla
no Aggi i prawidłowo, wezmiesz te 2 dni wolnego a we wotrek im zaniesiedz L4 i nara, przynajmniej bedziesz miala i kase i spokoj ;) sprobuj nie spac tyle w dzien. wiem wiem, sama spie, ale zaczelam analizowac swoj sen i faktycznie jak spie dlugo po obiedzie to mam problem z zasnieciem i sie wierce do 1. dlatego wczoraj i dzis poszlam spac mdz 14-16 :lol: tzn dzis to w ogole spalam chyba z 2,5 godz, ale to chyba po moim mega ciezkim spacerze :P bedziesz na l4 to idz szybciej na drzemke, albo po prostu spij krocej, moze to pomoze zasypiac szybciej w nocy
wszystkie zasmarkane, laski brac sie w garsc i zdrowiec! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #828587 przez ulka1983
Hej :)
wczoraj myślałam ,że już będzie z górki a dziś znów pod :dry: wygląda na to ,że tym razem Natalka się rozchoruje więc jutro znów do lekarza i siedzenie w kolejce :angry:

Julka ale nas wyrolowałaś :P ja czekam na wieści od Ciebie tak jak by mnie to dotyczyło :S ale trudno może wytrzymam to napięcie :silly: jak Ty dasz radę to my nie mamy wyboru ;) trzymam kciuki żeby @ nie przylazła :kiss:
dziewczyny może poczarujemy trochę sio @ znikaj B) gdzie się podziały nasze forumowe czarodziejki wsparcie by się przydało :silly: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #828594 przez Asiaa
Emma lepiej by było abyśmy wszystkie były na podobnym etapie ciąży a nie @ :silly:
Ten cykl miał 39 dni :angry:
Umowilam się do gina, ciekawe czy cos zaproponuje. Trochę mnie kusi by pójść pogadac jeszcze w trakcie @ by czegos nie przegapic

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828626 przez ulka1983
Gwiazdka ja czekam na maliny dziś mam 11 dc i nic się nie dzieje może znów się przeciągnie do 18 dc :dry: no nic czekanie mi pozostało bo dupka mam zacząć brać w tym cyklu

Ann zdrówka :kiss:

Moofka tylko nie szalej za ostro bo Zośka się wkurzy, że się nią nie interesujecie :silly:

Gosia gratuluje jesteś niezłym palaczem :lol: u nas w domu teść pali a do nowego powiedziałam mężowi że ma sobie kupić taki piec żeby mu się w nim wygodnie paliło bo ja nie mam zamiaru tego robić :silly: :lol:

a u mnie to mąż często udaje sierotę i mówi że czegoś nie umie a wtedy pojawia się od razu super teściowa i robi za synusia :angry:

Aggi wreszcie super kombinujesz :kiss: :kiss:

Moni ja na swoim jakoś jeszcze nic nie zobaczyłam :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dziewczyny które dostały właśnie @ nic straconego brać się ostro do roboty i następnego cyklu już nie będzie tylko brzuszki coraz większe :laugh: będziecie się chwalić która ma większy :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka