- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masz rację- nie wyprowadzaj swojego z błędu. Ja tam też pewnych rzeczy nie tykam bo i po co mam sobie coś jeszcze brać na głowę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moof - widzę, że macierzyństwo służy, bo bardzo dużo optymizmu płynie z Twoich postów. Oby więcej takich spełnionych mam!
Aggi - mnie też przeszło przez myśl, że mogą chcieć Ci wypowiedzenie dać, skoro już mają kogoś za Ciebie i nie chcą płacić... Nic nie podpisuj. Ja rozumiem, że się nie chcesz z nimi kłócić, dlatego najlepiej po prostu od razu idź na zwolnienie i wtedy się nie przejmuj już niczym. To oni będą musieli się martwić.
Ann - dobrze, że masz trochę wolnego, mam nadzieję, że wystarczy, żeby dojść do siebie i się wykurować.
Ada - może jakiś spadek formy z powodu zimy?
Jula - trzymam kciuki!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przypomniało mi się, że mi się dziś tsunami śniło, że miało nadejść, ale się obudziłam uff
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja tez czasem lubie pozgrywac sierotke przed mezem choc on chyba wie, ze tylko w jednej kwestii w zyciu nie dalabym bez niego rady
Chudzinka, najważniejsze, że jest Ci lepiej mama zawsze pomoże choć moja mama to twardzielka, ponarzeka ponarzeka i sama i tak wszystko robi. moze mam to po niej choc ja meza ustawiam, ona taty nie zdołała pamietam, jak zadzwoniłam do niej, że mam cytomegalię dodatnia. wiec moja mama, jak na twardzielke przystało mowi, ze nie ma choroby nie do wyleczenia, ot takie szybkie pocieszenie :)pewnie w domu się martwiła, ale mi tego nie okazała. zawsze ublewam, bo mojej mamy w dzien matki nie ma w PL chyba od 6 lat, i tylko kartke jej wysylam. ale w tym roku powiedziala, ze nie wyjzdza wiec mozna ten dzien spedzic w koncu razem jak mama...z mama
miłego dnia laski, optymizmu! jak któras chce, podesle troche i doloze kazdej po 500g od siebie
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Moof ale zazdraszczam z wagą. U mnie jeszcze 3,5 kg do zrzucenia.
Ja czekam aż zima odpuści, bo póki co jesteśmy z małą uziemione, a tak mi się spacerek marzy.
Chudzinka teraz już wiem po kim masz tą swoją mądrość życiową.
Julka zaciskam kciuki. Gwiazdka za Ciebie też.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
ann-sunshine - trzymaj się, życzę dużo zdrówka
gosia28, Asia K - czasami warto udawać, ze jesteśmy takie nieporadne kobietki
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko na chwilkę, piękne słońce i śnieg. Zaraz jadę na zakupy. Nie wiem tylko co kupić, bo cały czas nie chce mi się jeść Już schudłam ponad kilogram.
Myślałam o zupie z soczewicy, robiła któraś kedyś?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...ie_ma_plodzika_.html
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Chudzinka dobrze że udało Ci się osiągnąć harmonię. Tak jak Gosia pisała, od Twego postu czuć optymizm
Monique chyba kiedyś czytałam ten artykuł. Straszne jest podejście człowieka do człowieka, szczególnie w ciężkich chwilach
u mnie dziś 1 dc
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiaa to mniej więcej jesteśmy na tym samym etapie
monique ja tylko zaczęłam ten artykuł, ale oszczędzam sobie nerwów i nie czytam dalej, to co przeszłam w szpitalu też pozostawia wiele do życzenia
zarejestrowałam się do gina na następny piątek, jak mi zrobi usg to fajnie bo to 16 dc będzie więc zaraz przed moim potencjalnym owu
no i zobaczymy jaki mi gin przystojniak plan płodzenia przedstawi
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ja przeczytalam do konca ten artykuł , ale szczerze mówiąc nie wiem czy zrobilam dobrze
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
No dobra dziewczyny, ale to już koniec przykrych tematów na dzisiaj. Może ktoś ma jakieś dobre newsy na dzisiaj?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Byłam w robocie, sterta papierów, ta nowa zupełnie sobie nie radzi choć pokazuje że wszystko umie to w praktyce masakra wszystko wszędzie się wala, nie w tych teczkach co ma być, połowa niepowspisywana szkoda gadać, ogarnę to tam i spadam na L4. Gin powiedział mi przez tel. że L4 wypisze od 4 lutego, że mam ten tydzień wytrzymać jeszcze bo chce żeby był skończony 13tc. Ale mam dwa dni wolnego jeszcze do wykorzystania więc sobie urlopik na piątek i poniedziałek wypiszę a do tego czwartku wykulam i poogarniam co i jak
julka ja wiem ale ona powiedziała że nie wpisuje,że to gin ma wypisywać L4 ciążowe - chore to wszystko.
Dziewczyny koniec temata nie chcę się już denerwować nad tym, 4tego pójdę do ginka i wkońcu będę mieć L4. Normalne, ciążowe L4 i święty spokój
zoi kompletnie Cię rozumiem, ja też zawsze byłam śpioch ale teraz to jakieś apogeum
Asia K no w sumie niby racja ale z drugiej strony na co mi ciuszki w rozmiarze 74 i większe Bo takie jej się podobają, od razu się na roczniaki rzuca Wiadomo że powstrzymuję ją żeby później nie było ale jak i mi coś się spodoba to ją popieram haha
Ann kochana zdrowiej
moofka o jacie ! Ale Ci zazdroszczę takiej wagi serio, ja z moim ciałkiem nie będę miała co liczyć na takie szybkie wrócenie, bo poczytałam że powinnam dużo dużo przytyć, maxymalnie z tych 'widełek' co są
gosia -7 to fajne warunki, my wczoraj -13 mieliśmy a podziwiam tych co i w niższych temperaturach wychodzą gdzieś na dwór trzymam kciuki za owu
Chudzinka ale ja już wiem że 22 lutego moja praca się kończy. Powiedziano mi to Także ja już mam wszystko w nosie, gin mi 4tego L4 wypisze dopiero na wizycie, powiedział żebym tyle jeszcze przebolała. I jak zobaczyłam dzisiaj jaki tam burdel w papierach przez tą nową to sił nabrałam, serio. Wytrzymam do czwartku. A taka mama to skarb
Agni moja mama dokładnie taka sama, na zewnątrz twardzielka, ale w sercu jednak co jakiś czas nie wytrzymuje i się rozkleja
monique w tv teraz mnóstwo podobnych historii aż się wierzyć nie chce, ale to jest właśnie Polska i ta okropna znieczulica...
No nic spadam do łoża się wygrzać troszkę
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
hej Lasencje!
Ja tylko na chwilkę, piękne słońce i śnieg. Zaraz jadę na zakupy. Nie wiem tylko co kupić, bo cały czas nie chce mi się jeść Już schudłam ponad kilogram.
Myślałam o zupie z soczewicy, robiła któraś kedyś?
Wiesz u mnie tez tak bylo , ze z poczatku nie mialam apetytu a pozniej doszly te cholernie meczace mdlosci
Gosiak no to super ze do ginna sie wybierasz . Moze ci tam grzebnie i jakos zaczaruje ze w tym cyklu sie uda
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Co ja dziś odwaliłam: moje testy ciążowe i owulacyjne mają takie same opakowania, pomyliłam test owulacyjny z ciążowym i zobaczyłam dwie kreski!!! Później zdałam sobie sprawę z tego że pomyliłam testy...