BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #831346 przez aggi
gwiazdka dziewczyny mają rację, sikaj jutro z samego rana ! :) o widzę testa wrzuconego i widzę drugą kreskę :) Jutro sikasz OBOWIĄZKOWO ! :)

julka jak przeczytałam Twoją relację to.... moja była identyczna z rana :D Zrobiłam test, zostawiłam w łazience, wróciłam po 5 minutach i powiedziałam 'o kurwa' :D PIĘKNY TEST :kiss: Cudna historia jak z książki :) Tak mocno gratuluję raz jeszcze :) :kiss: haha z tym ślubem to mój tata zawsze mówi że mój brat to wcześniak, bo urodził się 6 miesięcy po ślubie :D :P Aha i przyjeżdżaj do mnie, na jutro 5 na plusie zapowiadają :D :blush:

Ferri Ty to dzielna kobita jesteś , czy ja już mówiłam że Cię podziwiam? :D zamawiam sałatkę i sok :S ! Ja też mam gdzieś w piwnicy sokowirówkę, muszę ją odpalić :S :blush:

gosia nie żebym nalegała i była upierdliwa ale spadaj na ten październik bo mi jeszcze coś wisisz :D :P

Agni lepiej teraz większośc wyprawki niż potem 4tysiące mig z konta :D Albo i lepiej - wtedy to by się płakać chciało a nie szczęściem dzielić :D Takie moje zdanie, o! :)

ulka kujonkę w domu chowiesz a takie już jak dinozaury.. wiesz.. :D Nic tylko gratulować i podziwiać :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #831350 przez gosia28
Ula ojej sama bym w piórka obrosła :) gratuluję zdolnej córuni ;)

aggi ja dobrze pamiętam, obietnicy dotrzymam :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #831352 przez ulka1983
Aggi nic z tych rzeczy kujon to siedzi w książkach i nic nie kuma :P a moją córcię to trzeba gonić żeby się trochę pouczyła bo nie bardzo ma na to ochotę ale efekty są więc jest ok :lol: ona jest dopiero na 4 miejscu w klasie i co dinozaurów aż tyle na tym świecie :silly:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831370 przez aggi
ulka ale i tak bardzo podziwiam bo w takim razie nie kuje na blachę tylko zdolna jest :) Taka średnia to nie lada wyczyn :)

gosia
no ja myślę, bo jak nie to zajadę tam do Ciebie :D

julka ale u mnie śniegu nie ma :P Więc kaloszki niepotrzebne, a spacer w 5 na plusie to sama radość :D

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831377 przez ulka1983
Feeri jak ja bym mojemu emkowi wyrzuciła z menu to co ty swojemu to nic by mu nie zostało :lol: ale wtedy by schudł na pewno :S

Porto ty zgrabniaro :ohmy: ale śliczny brzuszek :kiss:

ja to wam nigdy zdjęcia nie wstawię :P

nie dam rady dzisiaj doczytać dobranoc :)

Julka Aggi Gosia dziękuję :) to dopiero 4 klasa szkoły podstawowej wcale nie myślałam że będzie tak dobrze bo do trzeciej klasy liczyli do 100 a teraz nagle miliony się pojawiły i tyle przedmiotów że ciężko było się dzieciakom przestawić

Julka jeszcze raz gratki składam :) tak się cieszę teraz mogę iść spokojnie spać ciekawe która będzie następna B)

10 lata 11 miesiąc temu #831378 przez gosia28
:cheer: :cheer: :cheer: Ula co to za klasa albo szkoła bo raczej ciężko o takie wyniki w klasie, a że córa na 4 miejscu z taką średnią toż to szok :ohmy: :ohmy: :ohmy:

jula, obietnica żadna tajemnica :laugh: aggi mi swoje testy owu i wiesiołka przesłała w zamian za pozytywnego mojego testa ciążowego ;)

a to jak w tym momencie czas na chwalenie to i ja to uczynię bo skończyłam studia z wyróżnieniem i jako jedyna z wydziału dostałam medal od rektora B) :)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #831395 przez aggi
ulka no niestety teraz takie czasy że jak w 1wszej klasie się liczyć porządnie nie nauczysz np tabliczki mnożenia to daleko w życiu nie zajdziesz i będziesz mieć wiecznie pod górkę. I to będę wpajała mojemu malcowi, o! :S

gosia wyjawiła tajemnicę, która jest w toku realizacji mam nadzieję :D hoho kolejna zdolniacha na forum B) B)

Idę spać, mam nadzieję że zasnę :) Dobranoc

10 lata 11 miesiąc temu #831397 przez gosia28
aggi niestety takie honory nie są respektowane przez pracodawców :dry:
w moim rejonie tylko znajomości :angry: gdyby nie emek dawno bym wybyła :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #831432 przez gosia28
dzień dobry :)
pobudka

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #831435 przez gwiazdka2014
Ula to masz mądre dziewczyny...

Za waszą namową poszłam na bete.... o 12 mam zadzwonić... ale stres :P

10 lata 11 miesiąc temu #831442 przez monique1983
Gwiazdka - to czekamy z niecierpliwością, daj znać jak się coś dowiesz, no i trzymam kciuki :)

10 lata 11 miesiąc temu #831444 przez ann-sunshine
Dzien dobry.

Oznajmiam ze wykopalam dzis z szafy ciazowe spodnie.

Gwiazdka czekamy na info

10 lata 11 miesiąc temu #831451 przez Dagnes
Ulka gratuluje madrej coreczki :)
Gwiazdka czuje w kosciach dobre wiesci :)

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #831453 przez gwiazdka2014
a miałam wam co opowiedzieć... tak się wczoraj wkurzyłam.... poszłam na tą imprezę i nie chciałam pić alkoholu i mówię koleżance ze nie chce a ona się wściekła... Moj Miś do niej poszedł i zamiast sprzedać jej jakąś ściem typu źle cie czuje, brzuch ją boli powiedział jej teście, ok trudno. Przebolałabym to ale całą imprezę były docinki odnośnie ciąży tak sie wkuwiłam... powiedziałam jej na osobności ze nie podoba mi się to... kurcze to moja intymna sprawa... myślę że coś z testem było nie tak... dalej nie wierze że mogło się udać

10 lata 11 miesiąc temu #831458 przez ferritka
dzieńdoberek :lol: :lol:

Gwiazdka, no beta zrobiona to ja czekam na wynik krosuje fingersy rzecz jasna :lol:

aaaa ja sie zakochałam :blush: :S od rana słucham jamesa artura akustycznie i normalnie odczuwam poważne wibracje w fajnych miejscach :lol: :lol:

ej w ogóle cierpie na bezsenność :dry: od 3 dni budzę się ok 3 nad ranem i tak do 6 koczuje :dry: dziś pobawiłąm się z Leonkiem jego motylkiem - aa bo to pora najlepsza według niego na zabawę:))

Aggi wyciągaj sokowirówę bo to grzech mieć i sobie świeżego soczka nie zrobić, a nie mam serca sadzać Cię z tego podowu na jeża :lol: :lol:

Ann, kochanie nie ma się co kisić w ciasneych gaciach skoro można na luzie cnie :lol: wspaniale że sobie rośniesz :lol: :lol:

co to miałam?? aa jadę dżiny kupić bo żadna się nie chciała przyznać która mi moje ciemne rurki zajumała B) więc no co..okazja jest :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka