- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ale miałam nosa zeby zajrzeć
Julka ogromne gratulacje to jak Ty w ciąży na moje miejsce to ja muszę rodzić Teraz tylko musisz obmyślić jak fajnie mężulkowi nowinkę przekazać
Ann super ,że wszystko ok, jak mogło by być inaczej
Agni dołączam do Cb-mój też pierwszy i ostatni
A mi dokucza paskudne zimno walcze z nim czochem, ale coś nie chce mi się zagoić
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ann - super wieści No i Martunia opowiadająca, co za oknem... Jakoś magicznie to zabrzmiało
Gwiazdka, ja Ci pisałam, czemu moim zdaniem nie masz @ i wyliczyłam Ci że najwcześniej 34 dc dostaniesz, jak nie dostaniesz dłużej, lepiej iść do gina, czy się torbiel z pęcherzyka nie zrobiła, bo mógł nie pęknąć. Widocznie nie doczytałaś mojego postu. To niestety skutki stresu związanego ze staraniami, jak nie wyluzujesz, będzie Ci się ogranizm rozregulowywał, bo stres ma ogromny wpływ na cykl.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super te filmiki od monique. A to maleństwo takie rozkoszne...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
zbieram się, cieplo się ubralam iw droge, mam nadzieje, ze nie zamarzne przy -9 na moje seksi buty kazdy sie gapi ale co tam, cieple i wygodne
Ann co tam fotki, wierzymy Ci na słowo...chociaż Ty nam powinnas uwierzyc, bo mowilysmy, ze wszystko bedzie git
normalnie same dobre wiadomości dziś, ktoś jeszcze?
Iss, ble nie zazdroszcze, ja sobie keidys tak opryche rozwaliłam ze pol wargi mialam w strupie na szczescie rzadko ją miewam.
Gwiazdka, po psiaku rozgryzłam Cię na fb a jak dziarę zobaczyłam na zdjęciu to już byłam pewna, wpadłaś
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
A Jula - mówiłam, żebyś kiecuchnę ślubną luźną na brzuszku szukała
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Juras! idziesz do przystojniaka, to mu tam powiedz, ze nam sie juz cierpliwość konczy
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - gratuluję z całego serca, bardzo się cieszę
Ann - super wieści
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Jula lec zakladac wątek paździeernikowy coby inna staraczka owulkowych mamusiek nie uprzedzila
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ann super że wszystko w porządku teraz będziesz spokojniejsza
Dag niezła historia. Czas pokazuje że bardzo dobrze zrobiłaś
Ja z chęcią bym dołączyła do październikówek byłby prezent na rocznicę ślubu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
No, teraz mogę się z resztą przywitać - cześć dziewczyny
Ann no pewa że Marta nie chciała na złość zrobić tylko umilić Ci zasypianie
gwiazdka im bardziej o tym myślisz i się zadręczasz tymbardziej @ jest wredna i nie przychodzi - bo sobie organizm blokujesz! To jest udowodnione
Asia K a ja nie mam smaków na miśki w ogóle słodkiego za bardzo nie jem, raz na kilka dni jak mam ochotę. Ale nie w takich ilościach jak kiedyś Jedynie LODY mogę jeść bez przerwy Ale za synusia bym się nie obraziła
gwiazdka fajny tattoo ale sądzę że się rozciągnie, lub na dole mogą się rozstępy porobić i wtedy no niestety nie będzie fajnie wyglądało bo na rozstępach nie zrobisz poprawki chyba Musisz podpytać tatuażystę, mi mój doradzał tatuaż po ewentualnych ciążach
Dagnes Ty to masz historię związku niemal jak z telenoweli Fajnie
Agni i Issss ja też 'dziewica orleańska' On jest moim pierwszym i ostatnim, a ja jego I tak ma być
Ann cudownie że wszystko w porządku, nie mogło być inaczej
Chudzinka przepowiadałaś luźną suknię dla Julki więęęęęęc... Twoje czary znowu działają
A u mnie dziś -3, słoneczko, ptaszki śpiewają no zaraz człowiek ma lepszy humor Chyba zrobię przegląd szaf i pochowam te rzeczy których już napewno nie ubiorę w sumie o spodnie się rozchodzi.. bo moje XS odeszło w zapomnienie a luzy w szafie się przydadzą bo mi się nie domyka hahah.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Dag, Chudzinka łamacze serc, Agni uciekinierka
Asia jakie obeznanie w broni
w sumie według om termin by mi wypadł na 30 października, znając życie urodziłabym 1 listopada ale ciul wówczas byłby to mój najszczęśliwszy dzień w życiu.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dag jak wieje to nie ma co przy takim mrozie wychodzić. Ale po niedzieli odwilż ma być.
Agni dobry deal.
A propos zakładania wątków, to jak byłam w ciąży z Martą to też chciałam wątek założyć, ale już był i to założony wcale nie przez ciężarną, tylko jakąś nadgorliwą forumowiczkę, nie powiem przykro mi było. Dlatego teraz popędziłam zakładać w mig.
Aggi ale te żelki to muszą być kwaśne jak dla mnie. No i salami znów sobie dziś kupiłam, w nagrodę, a co.
Ulżyło mi, i tak słodko do mnie ta dzidzia machała. Mówię doktorowi, że jak wszystko git, to niech jeszcze zaczaruje żeby chłopak był, bo mąż mi zwariuje z 3 babami w domu, to mi mówi że niby coś tam między nogami jest, ale nie nakręcam się jeszcze, bo wiem, że w tym momencie na dwoje babka wróżyła. Zdjęć nie będę mieć przez całą ciążę, bo on nawet papieru w usg nie ma. A jak chcę foty to mogę do niego prywatnie iść. Zastanowię się czy połówkowego priv nie zrobić. Dzięki za trzymanie kciuków, buziaki.
Julka, czekam na relacje po pracy, z bety itd.
A gołąbki z włoską kapuchą, jak która lubi to niech wpada, bo cały gar będzie.
Agni patrzaj co po promocyji dziś znalazłam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
a to ja znów frytki z ketchupem, yyy woda z cytryną wyciśniętą jabłka i LODY - takie smaki mam
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeju, chce żelki! Ja tylko kwaśne lubie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Chudzinka takie czary to ja lubię czaruj dalej, tylko se nie zapomnij zza oceanu