BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #830861 przez nati.olsztyn
ann Gratki! Wieści super!:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #830881 przez issska1986
Hejka,

ale miałam nosa zeby zajrzeć ;)

Julka ogromne gratulacje :lol: :lol: :lol: to jak Ty w ciąży na moje miejsce to ja muszę rodzić :silly: Teraz tylko musisz obmyślić jak fajnie mężulkowi nowinkę przekazać :woohoo:

Ann super ,że wszystko ok, jak mogło by być inaczej ;)

Agni dołączam do Cb-mój też pierwszy i ostatni ;)

A mi dokucza paskudne zimno :angry: walcze z nim czochem, ale coś nie chce mi się zagoić :dry:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830884 przez Chudzinka
Jula Kochana! Gratulacje! :kiss: Ogromnie się cieszę :)
Ann - super wieści :) No i Martunia opowiadająca, co za oknem... Jakoś magicznie to zabrzmiało :blush:
Gwiazdka, ja Ci pisałam, czemu moim zdaniem nie masz @ i wyliczyłam Ci że najwcześniej 34 dc dostaniesz, jak nie dostaniesz dłużej, lepiej iść do gina, czy się torbiel z pęcherzyka nie zrobiła, bo mógł nie pęknąć. Widocznie nie doczytałaś mojego postu. To niestety skutki stresu związanego ze staraniami, jak nie wyluzujesz, będzie Ci się ogranizm rozregulowywał, bo stres ma ogromny wpływ na cykl.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Super te filmiki od monique. A to maleństwo takie rozkoszne...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830887 przez Agnilla
ejjj a może zróbmy psikusa i uznajmy, że Jula wepchała się tak pomiędzy, a za Iss zajdzie jeszcze któraś z Was? :) ej to byłby deal, nikt nas nie podkapuje a Juli na październiku przyda się towarzystwo :) ale wymyśliłam ;) to w którą teraz mam celować lufą? ;)
zbieram się, cieplo się ubralam iw droge, mam nadzieje, ze nie zamarzne przy -9 ;) na moje seksi buty kazdy sie gapi :P ale co tam, cieple i wygodne :)
Ann co tam fotki, wierzymy Ci na słowo...chociaż Ty nam powinnas uwierzyc, bo mowilysmy, ze wszystko bedzie git :)
normalnie same dobre wiadomości dziś, ktoś jeszcze? :)
Iss, ble nie zazdroszcze, ja sobie keidys tak opryche rozwaliłam ze pol wargi mialam w strupie :P na szczescie rzadko ją miewam.
Gwiazdka, po psiaku rozgryzłam Cię na fb :P a jak dziarę zobaczyłam na zdjęciu to już byłam pewna, wpadłaś :P

10 lata 11 miesiąc temu #830890 przez Chudzinka
No deal ekstra. Ja wsystkim życzę owocnych starań, ale teraz obstawiałabym szczególnie ferri i Goś :)
A Jula - mówiłam, żebyś kiecuchnę ślubną luźną na brzuszku szukała :)

10 lata 11 miesiąc temu #830895 przez Agnilla
nooo na slubie bedzie mniej wiecej na moim etapie, a to juz pileczka mała bedzie ;) ja tam uwielbiam sukienki w stylu afrodyty ;) bym brala slub w ciazy to bym taka miala ooo :) moze sie chajtne za 2 miesiace drugi raz? :P
Juras! idziesz do przystojniaka, to mu tam powiedz, ze nam sie juz cierpliwość konczy ;)

10 lata 11 miesiąc temu #830897 przez monique1983
ale dzisiaj same dobre newsy! :lol:

Julka - gratuluję z całego serca, bardzo się cieszę :laugh:

Ann - super wieści :)

10 lata 11 miesiąc temu #830902 przez Asia K
Agni bierz AF2011-A1 (ręczny pistolet z dwoma lufami) i celuj w Ferri i Gos - nie ma to tamto - one wskakuja z Jula na październik

Jula lec zakladac wątek paździeernikowy coby inna staraczka owulkowych mamusiek nie uprzedzila ;)

10 lata 11 miesiąc temu #830909 przez Asiaa
wow ale wieści :ohmy: Julka gratuluję! Aż łezka mi się w oku zakręciła kiedy zobaczyłam te Twoje chrząkanie a pod tym suwaczek :) Tak obstawiałam że będzie bąbelek :)

Ann super że wszystko w porządku :) teraz będziesz spokojniejsza :)

Dag niezła historia. Czas pokazuje że bardzo dobrze zrobiłaś :)

Ja z chęcią bym dołączyła do październikówek :blush: byłby prezent na rocznicę ślubu :blink:

10 lata 11 miesiąc temu #830917 przez aggi
JULKA ja ledwie weszłam tylko zobaczyłam że któraś Ci gratuluje więc z niecierpliwością nadrabiam te dwie strony czytania i coooooooooooo i GRATULUJĘ, tak mocno trzymaliśmy z kropkiem kciuki ! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No, teraz mogę się z resztą przywitać - cześć dziewczyny :kiss:

Ann no pewa że Marta nie chciała na złość zrobić tylko umilić Ci zasypianie :D

gwiazdka im bardziej o tym myślisz i się zadręczasz tymbardziej @ jest wredna i nie przychodzi - bo sobie organizm blokujesz! To jest udowodnione ;)

Asia K a ja nie mam smaków na miśki :D w ogóle słodkiego za bardzo nie jem, raz na kilka dni jak mam ochotę. Ale nie w takich ilościach jak kiedyś :D Jedynie LODY mogę jeść bez przerwy :) Ale za synusia bym się nie obraziła :D

gwiazdka fajny tattoo ale sądzę że się rozciągnie, lub na dole mogą się rozstępy porobić i wtedy no niestety nie będzie fajnie wyglądało bo na rozstępach nie zrobisz poprawki chyba :( Musisz podpytać tatuażystę, mi mój doradzał tatuaż po ewentualnych ciążach

Dagnes
Ty to masz historię związku niemal jak z telenoweli :D Fajnie :D

Agni i Issss ja też 'dziewica orleańska' :D On jest moim pierwszym i ostatnim, a ja jego :D I tak ma być :P

Ann cudownie że wszystko w porządku, nie mogło być inaczej :)

Chudzinka
przepowiadałaś luźną suknię dla Julki więęęęęęc... Twoje czary znowu działają :D

A u mnie dziś -3, słoneczko, ptaszki śpiewają no zaraz człowiek ma lepszy humor :) Chyba zrobię przegląd szaf i pochowam te rzeczy których już napewno nie ubiorę w sumie o spodnie się rozchodzi.. bo moje XS odeszło w zapomnienie :P a luzy w szafie się przydadzą bo mi się nie domyka :D hahah.

10 lata 11 miesiąc temu #830929 przez gosia28
ehhh faktycznie te nasze historie są jak z filmu :laugh:
Dag, Chudzinka łamacze serc, Agni uciekinierka :laugh:

Asia jakie obeznanie w broni B)

w sumie według om termin by mi wypadł na 30 października, znając życie urodziłabym 1 listopada ale ciul wówczas byłby to mój najszczęśliwszy dzień w życiu.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #830945 przez ann-sunshine
Gwiazdka który masz dc? Pamiętasz któraś ci tu liczyła, że cykl będziesz mieć 35 dni ze względu na późną owulkę. O właśnie Chudzinka to była.

Dag jak wieje to nie ma co przy takim mrozie wychodzić. Ale po niedzieli odwilż ma być.

Agni dobry deal.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aggi ale te żelki to muszą być kwaśne jak dla mnie. No i salami znów sobie dziś kupiłam, w nagrodę, a co.

Ulżyło mi, i tak słodko do mnie ta dzidzia machała. Mówię doktorowi, że jak wszystko git, to niech jeszcze zaczaruje żeby chłopak był, bo mąż mi zwariuje z 3 babami w domu, to mi mówi że niby coś tam między nogami jest, ale nie nakręcam się jeszcze, bo wiem, że w tym momencie na dwoje babka wróżyła. Zdjęć nie będę mieć przez całą ciążę, bo on nawet papieru w usg nie ma. A jak chcę foty to mogę do niego prywatnie iść. Zastanowię się czy połówkowego priv nie zrobić. Dzięki za trzymanie kciuków, buziaki.

Julka, czekam na relacje po pracy, z bety itd.

A gołąbki z włoską kapuchą, jak która lubi to niech wpada, bo cały gar będzie.

Agni patrzaj co po promocyji dziś znalazłam :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #830951 przez aggi
Ann a ja mimo że pierwsza zrobiłam testa z sierpniowym dzieciem to ja to czułam w kościach że to NIE MOJE zadanie zakładać wątek, że jest ktoś inny kto powinien to zrobić :D No nie mówiąc o tym że zaraz po teściorze Wam tu powiedziałam że nigdzie się sama nie ruszam hahha :D wiedziałam co mówię :P
a to ja znów frytki z ketchupem, yyy woda z cytryną wyciśniętą :S jabłka i LODY - takie smaki mam :D

10 lata 11 miesiąc temu #830952 przez Chudzinka
Niom, czary działają. Nie chce mówić, ale jak się Jula chwaliła zaręczynami to też pisałam chyba, że teraz to już bobas za rogiem, bo pewnie tylko czekał, co by z prawego łoża być ;)A może to nie ja pisałam? Nieważne, ważne, że się sprawdza!
Jeju, chce żelki! Ja tylko kwaśne lubie :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #830960 przez gosia28
też lubię żele ale nie wszystkie. W jednym sklepie sprzedają na wagę takie mega pyszne i z takim syropkiem w środku mniaaaammmmmmmmmmmmm, tylko zawsze kupuję bez zielonych blee.

Chudzinka takie czary to ja lubię :) czaruj dalej, tylko se nie zapomnij zza oceanu :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka