BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #830965 przez moofka
ja też lubię żele! i jak któraś tu już pisała też w ciąży straciłam przez nie plombę.... ale mnie to nie zraziło do dalszych konsumpcji :P

jula nie zapomnij uaktualnić naszego meldunku :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #830986 przez monique1983
ale zbliżenie na małego żuberka teraz, cudny :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #830989 przez Asiaa
fajny maluch :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #830997 przez emma
czesc, dziewczyny!

doczytalam, co bylo naprawde wyczynem ;)
w pracy mam straszny kociol, wiec na weekend czekam juz jak na zbawienie, jeszcze tylko niecala godzina :laugh:

w domu remonty sypialni, wiec tez kociol niezly, dzisiaj przyjezdza moj tata, bedzie pomagal malowac, bo my umiemy tylko zamalowywac :blink:

u nas -13, ale ja tak lubie, cytujac Bareję, jak jest zima, to musi byc zimno :silly:

ruch na forum, super wiesci!

Jula, bardzo Ci gratuluje! mialas extra modelowy cykl i prosze jaki swietny final :lol: cudnie! :laugh:

Chuda, gratuluje kontraktu! super! :lol: :kiss:

swietne wasze historie, kazda mi sie podobala :lol:
my sie poznalismy, jak mielismy 15 lat, zareczylismy sie w wieku 16 lat drewnianymi obraczkami, ktore M sam zrobil z jednego kawalka drewna :) wiec zadne tam zostawanie na noc, bylismy baaardzo grzeczni :lol: ale prawie dorownuje Asi: w tym roku 14 lat razem i 7 po slubie :)

przedwczoraj urodzila jedna z moich najblizszych kolezanek, wczoraj druga :)
a ja juz jakas zrezygnowana jestem, nawet odechcialo mi sie isc do gina, co ma byc, to bedzie... grunt, ze zaraz weekend... :) sciskam wszystkie! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #831005 przez aggi
Emma :kiss: :kiss: my też z emkiem musimy jeden pokój na sypialnię przerobić i jeden na pokój do siedzenia i przyjmowania gości :S chcemy je zamienić miejscami, meble poprzestawiać, pomalować na nowo :S nie wiem kiedy emek ma zamiar się za to zabrać, ale mam nadzieję że przed narodzinami hahah :P u mnie aż -1 :) I słoneczko i ptaszki śpiewają, taka pogoda dla mnie jak na zamówienie :blush: musisz odpocząć bo widać że zarobiona jesteś :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831011 przez emma
aggi, takie remonty od czasu do czasu sa bardzo fajne :) strasznie sie ciesze, ze odzyskalismy supialnie :laugh: mam nadzieje, ze wam tez remoncik sprawnie pojdzie i bedziesz zadowolona! :kiss:
a co do pracy, to niestety nie wiem, kiedy bedzie "luzniej", pewnie dopiero jak pojde na zwolnienie ciazowe, a do tego to jeszcze hohoho (jak mowi Aasia :blink:) :) ale staram sie byc dzielna - jeszcze pol godziny i weeeeeekend! :lol:

Porto, piekny brzuszek, taki "dziewczynski" :lol: :kiss:

Ferri, Gosia, od jutra luty, do boju! :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #831016 przez mesy
Julka byłam tu rano , ale nie zdążyłam już napisać... GRATULUJE !!! bardzo się cieszę , że ci się udało ;) :lol: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #831042 przez aggi
Emma no u nas gdyby nie dzidzia to remont pewnie by nie ruszył :D Ale chcemy zamienić sypialnię z salonikiem a co za tym idzie przemalować itd :) Póki co od poniedziałku mój emek jeździ dziennie po pracy do swojej mamuśki im tam remontować. A później dam mu trochę odetchnąć i mam nadzieję że weźmie się u nas za jakąś robotę :)

10 lata 11 miesiąc temu #831081 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny, nie wiem co o tym sądzić, zrobiłam test, nie wiem czy to nie moja wyobraznia ale widzę dellllliiiikkkkaaaatttttnnnaaaa druga kreskę. Padł mi net w domu wiec nie wyśle wam zdecia

10 lata 11 miesiąc temu #831083 przez Porto1987
Gwiazdka, to albo biegiem teraz na betę, albo sikaj z rańca jutro.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831084 przez ann-sunshine
Gwiazdka a który dc??? I trzymam kciuki

Oglądam tę amerykańską porodówkę i śmieszą mnie teksty że bardzo rzadko rodzi ktoś naturalnie bez wspomagania i bez znieczulenia, a położne wypowiadają się, że wydaje im się, że każda kobieta jest w stanie urodzić bez znieczulenia. No k... a u mnie w szpitalu nie ma jeszcze zewnątrzoponowego i każda rodzi bez, bo nie ma wyjścia.

10 lata 11 miesiąc temu #831091 przez gwiazdka2014
34 dc, ale ona jest na prawdeeee mega blada, patrzę na test z 27 stycznia to nic nie ma. U mnie bety juz mi nie zrobią do poniedziałku muszę poczekać. Nie nakrecam sie. Zaraz mój mis będzie moze ja mam zwidy.

10 lata 11 miesiąc temu #831115 przez Agnilla
ale jajca tu sie dzis dzieja :)
Gwiazdka, najwyzej Ci zdechnie ten kwiat na brzuchu, ale w imie potomka! :)
zasiała zamet i poszla, kurde chcemy foto testa! :)

10 lata 11 miesiąc temu #831118 przez gwiazdka2014
Z komórki nie dodam a w domu i padł test. Mój Wyder tez widzi ta drugi deeeelllikatna kreskę ale mów ze mam sie nie nakręcać bo lekarz powiedział ze nic nie ma... Zdraznil mnie... Dziewczyny ale mnie tak plecy bola na okres.

10 lata 11 miesiąc temu #831139 przez aggi
gwiazdka to weź którejś wyślij mmsa i ona wrzuci foto tutaj :S może któraś ma taką możliwość i poda CI swój numer

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka