BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #620774 przez moofka
no był był jakiś problem, nie można było otworzyć strony. wczoraj też chyba tak było wieczorem.

byle nam się taka awaria nie trafiła jak któraś będzie test robić bo reszta zniesie jajo w tym czasie z nerwów :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #620793 przez ferritka
nooo jesteście, bo się bałam że wszystkie na fb uciekłyście sobie i mnie tu samą taką cebule płaczącą zostawiłyście B) B) B) B)

u mnie dzisiaj wyło wyjątkowo, ale nosa za drzwi nie wystawiłam :lol: :lol:
jutro se zrobie włos na granatową czerń bo mnie siwki wyszły niemiłosierne...

My często robimy sobie "fiszerchees burgery albo chikencheesburgery" -serwujemy to w knajpie więc w domu rachu ciachu i mamy danie jak z żurnala :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #620808 przez issska1986
Ferri a propo tych bucików to też tak sobie "planowałam" , ze chciałabym tak mu oznajmić albo śpioszki z napisem "kocham mojego tatę" czy coś w tym stylu.... :)już ja coś wymyślę :lol:

moofka-ja też bym nie wypaplała :)niepodziewanka to niespodziewana, nie? :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #620813 przez Kaś_O
Ja też robię domowe :) wolę je niż te z fast i tak samo hotdogi :) nawet sama robię cebulkę prażoną czy jak ona sie tam nazywa :P

O chyba poproszę męża żeby kupił parówki i bułki :P

Jeśli chodzi o hamburgery to najlepsze są latem z grilla tak mięsko dobrze jest wypieczone :D

ale mi smaka narobiłyście.. W dzień aż sobie musiałam kiełbasę rozmrozić :P

ps. Ann ciasteczka działają :D jem po pół a w sumie czasem nawet gryz starczy i mdłości odchodzą :D :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #620820 przez moofka
jutro w pracy będę kombinować jak przekazać newsa przyszłemu tatusiowi :) będzie fajne zajęcie to i czas szybciej zleci :)

dobrze że Wy wiecie bo na pewno bym nie wytrzymała tak żeby nikomu nie powiedzieć!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620827 przez ferritka
ja zawsze robie na grillu, jak stary był na diecie to kupiliśmy elektryczny i zimą robimy praktycznie zawsze na nim cycki ...a mamy taką maszynę do rolowania parówków i do robienia tych hotdogów francuskich - tych ze stacji - jeeeee jak robimy u nas maraton eurobiznesu to styl obowiązujący to "po amerykańsku" czyli w dresie i serwujemy te hotdogi

moofka, tylko tego testa porannego od razu do torebki zapakuj ;)) bedziesz sobie na niego w pracy ukradkiem spoglądać i od razu humor lepszy B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #620831 przez issska1986
Ej wiecie co? ja to jakaś nienormalna jestem, z takiej bzdety się cieszę :lol: :lol: :lol: ale muszę się pochwalić,ze wygrałam tusz max factora w konkursie Rossmann hihihih - nie przypominam sobie żebym kiedyś coś wygrała i tak się ucieszyłam-bo kurka ja to nawet do takich głupot nie mam szczęścia heheh :silly:

a mi się zachciało kfc... może jutro zaszaleje...
albo kanapkę z piersią i suszonymi pomidorsami(ferri nie takie o jakich myślisz :) )

11 lata 9 miesiąc temu #620837 przez issska1986
A gdzie Agnilla? sie pytam sie...

11 lata 9 miesiąc temu #620845 przez ferritka
Issska, nooo B) wiedziałaś, że pomyślałam o tych pomidorach :lol: :lol: :lol:

Agi, pewnie głaszczę węża, ale może jeszcze dzisiaj do nas zajrzy , zawsze zachodzi tu z wieczora jeszcze :S :S :S

Gratulacje za wygraną - nzaczyna sie od drobnostek, szczęście Cię szuka zagraj w totka może :) :) myslę czy ja coś kiedyś wygrałam, chyba niet. AAAA nie miałam raz dwójkę w totka. :S :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #620861 przez issska1986
nie śmiem pytać co sobie zakupiłąś za tą dwójkę hehehe :lol: :lol: :lol:

dzięki :) czubek ze mnie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #620863 przez Kaś_O
Ja też raczej do wygrywających nie należę :P

Ferri ja wolę takie w przekrojonej bułce z dodatkami.. Ogórki, cebulka prażona :) trochę pomidorka czy cos tam jeszcze :)

Agnilla się zgubiła ale w końcu mąż zajrzał do sypiali :) więc :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #620869 przez moofka
zbliża się 22 i już wszystkie świrują :P

ja kiedyś wygrałam 20 zł w totka to mnie się chociaż kupon zwrócił....

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620874 przez Agnilla
nie było mnie godzine? 1,5?? naszyjnik robię ej :)
po 1 lody waliły mi jakimś kiszonym ogórem :/
po 2 test zrobię w niedzielę najszybciej :)
po 3 nawpieprzałam się wszystkiego co było w domu blrh
normalnie czuje sie po tym paracetamolu duzo lepiej, świeżej :)
Wy tu buciki, śpioszki, jak ja zobacze druga kreche to wskocze na niego w rykiem na pewno :D
ej jak sikacie na testy ciazowe, to z pierwszego sika? czy jak na morfologie? pierwszy strumien do kibelka, potem do kielicha?
węża nie głaszcze, katar ma nie? a jak mój wąż ma katar to już w sumie jak przerzuty rakowe :D seriooooo!
Kaś niech on mi nie zaglada jak spie, jeszcze z glupim pytaniem "spisz?" , nie kuwa, tancze...a potem sie kladzie i sam zasypia a ja juz nie moge

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620876 przez ferritka
Issska, nie wypłacali bo za dużo osób razem ze mną trafiło :dry:
kiedyś jak mała byłam to na mistrzostwach polski przedszkolaków w szachach wygrałam piłkę plażową :lol: :lol:

kurczee zjadłabym takiego wypasionego hotdoga ze wszystkimi dodatkami taki zeby było ich kopiasto że nie dało się buzią objąć i żeby nos pobrudzić musztardą B) B) B) B) :lol: :lol: tylko hmmm zastanawiam sie gdzie u mnie można dobrego hotdoga drobiowego wszamać :dry: :dry: :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a gdzie wąż ma nos ?? :S :S

Ty mój mi takie głupie pytania zadaje jak sie cw nocy na sikan ie obudzę . Stary do mnie " gdzie idziesz?" a ja mu " na spacer" no kufa gdzie mam se iść ??

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #620880 przez issska1986
może i zagram jutro... a co.. trafię miliona, zapłodnię się in vitro i się rozwiodę hehe ;)

Kas, ja takie ze stacji też lubię, mój mąż lubi takie właśnie sama bułka i parówka i musztarda i ketchup.... ja też muszę mieć dodatki w takim zwykłym.... domowym..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka