BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620881 przez Agnilla
a ja kiedys wygralam wojewodzki konkurs malarski klas 1-8 i dostalam 5 ksiazek po angielsku, a bylamw 1 klasie, mozna? :D
i walkmana za rysowanie wygralam
a kiedys jeszcze kasete Reni Jusis :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zajrze tu lejter :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #620899 przez issska1986
Agni, przynajmniej jeden + z tego,że Cię obudził- zrobiłaś naszyjnik.... hehehehe katar jak przerzuty rakowe hahahaha niemożliwe jesteście... :lol: :lol: :lol:

a jezeli chodzi o pokazywanie wszystkiego facetowi palcem to normalne, po co ma poszukać jak możesz Ty mu podać w łapy!!!!!!! mój wstaje o 5 i też ostatnio mnie obudził bo nie widzi kurtki w szafie, a ona wisi przed nim jak BYK!!! no fuck! po okulary idx jak nie widisz... :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #620922 przez moofka
Agnilla to Ty zdolniacha jesteś, a tej kasety Reni Jusis to zazdroszczę :silly:

mój się juz chyba przyzwyczaił ze latam siku w nocy, bo tylko czasami pyta.

a ostatnio szukał jakiejś części do miksera i 5 razy pytał czy widziałam albo gdzie schowałam, a ja że nie. a się później okazało że jednak schowałam :D

11 lata 9 miesiąc temu #620930 przez Kaś_O
issska1986 napisał:

Agni, przynajmniej jeden + z tego,że Cię obudził- zrobiłaś naszyjnik.... hehehehe katar jak przerzuty rakowe hahahaha niemożliwe jesteście... :lol: :lol: :lol:

a jezeli chodzi o pokazywanie wszystkiego facetowi palcem to normalne, po co ma poszukać jak możesz Ty mu podać w łapy!!!!!!! mój wstaje o 5 i też ostatnio mnie obudził bo nie widzi kurtki w szafie, a ona wisi przed nim jak BYK!!! no fuck! po okulary idx jak nie widisz... :angry:

Issska u mnie nie ma opcji, mąż rano do pracy a ja pół przytomna i szukać mu skarpetek i innych :P już nawet nie walczę ulegał jestem wiem.. Ogólnie jak mam ochotę pospać to szykuję mu wieczorem i tyle :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620970 przez Agnilla

no to jak my ostatnio wyjeżdżaliśmy on płaszcza szukał no nie ma i nie ma, nie wiem, może mam Narnie w mieszkaniu, ale weszłam i od razu, czary mary znalazł się :)

ja mojemu jedynie czasem prasuję, tak to sobie do pracy sam wszystko robi. byłam dobra żona, i robiłam mu kanapki, ale heloł czy ktoś za mnie w weekendy sprząta? jak nie pogonię to nie ruszy więc sorry winetu. on wstaje rano a ja słodko śpię, jeszcze mi big herbate robi :)

lecę, kończę zapięcie i finito. pokaże Wam, mysle, ze wyszło fajnie :) laska zamówiła, wiec zrobiłam, nie wiem jeszcze po ile :D

edit: 23:23 :) dobranoc :)

11 lata 9 miesiąc temu #621013 przez Kaś_O
Wlasnie palaszuje przepyszne hotdogi :) maz kupił wszystkie składniki, cebulke uprazylam i na pysznych świeżo pieczonych bułkach z piekarnika :) mniam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #621103 przez issska1986
Kaś nienawidzę Cię :D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #621135 przez Agnilla
Kaś, dzięki :P
Moofka nasikane??
Issska, jak tusz, malowałaś dziś?
Ferri, Ty dzis sikasz dla sportu nie z porannego siku? mówiłaś tak ;)
a tak w ogóle to dzień dobry :)

wiecie jaki cud miód był wczoraj, paracetamol mi tak pomógł, że ostatecznie z 37,4 spadła mi temperatura do 36,3 :D można fajnie? ale mówię do męża, że ja nie chce, bo podobno temp spada przed @ :P dziś rano 36,7, ale do pracy doszłam mokra jak szczur....a tak w ogóle to zaspałam :D mówię do węża, nie nastawiam budzika, bo i tak mnie rano budzisz....i nie nastawiłam, a on był cichutko :D
moofka, czy Ty w ogóle miałaś jakies dziwne objawy czy tylko takie okresowe??

11 lata 9 miesiąc temu #621163 przez ferritka
bry,

Kaś narobiłaś smaka... a ja dzisiaj na pieczarki mam chrapkę :lol: :lol:

zrobiłam testa, aaa weżcie to z 3 czy 4 sika już jest, a nalatałam sie jak dzika gęś w podpalonej stodole
macie fotacza i zacieszajcie ,że u mnie nitz :dry: :dry:

aaale to nic zostało mi jeszcze 4 testy :lol: :lol: i tak se w poniedziałka sikne - op ile mnie nie zaleje, bo dziś obudził mnie cyc :dry: :dry:
aa i chyba dostałam jakiegoś zapalenia też - nic nie boli, nic nie piecze ani swędzi ale mam bardzo mętny sik jak nie mój

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #621169 przez Becia87

11 lata 9 miesiąc temu #621175 przez ferritka
tak Becia, ciązowy...no co Ty nie ma :dry: :dry: ale w sumie to powinnam go najprędzej jutro zrobić więc aż tak fest się nie łamię :side: :side:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #621177 przez Becia87

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #621178 przez Becia87

11 lata 9 miesiąc temu #621196 przez issska1986
Ferri ja tez ją widzę, ślepa jesteś? :lol: :lol: :lol: :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #621198 przez ferritka
idę kawe bachnąć a Ty kochana ochłoń :lol: :lol: bo nic nie ma :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka