BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #838023 przez Agnilla
Emma, zawsze mowilam, ze 15 kg przezyje, ale ok 17 biore na klate,wiecej na pewno nie :angry: :P
eeej po samym kupnie takiego leku juz bylabym zdrowa :P ja pamietam, jak mnie p oWielkanocy rozlozylo, matko bosko umieralnia, ale przecież w ciazy bylam ;) to ani grama leku nie wzielam i sie meczylam....a zaszlam w pazdzierniku :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #838029 przez Porto1987
Melduję się bez kroplówki :) przechodzę na tableteczki. Do tego mam Luteinę pod język. Jak nic się nie będzie działo to może w piątek wyjdziemy.

11 lata 1 miesiąc temu #838032 przez Agnilla
o kurka, dopiero w piątek :unsure: no ale w szpitalu zostajecie dla Waszego dobra, nikt krzywdy nie zrobi. Porto, a propo....dostalam dzis mega pake z musteli ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838035 przez mesy
Agnilla napisał:

a propo....dostalam dzis mega pake z musteli ;)

też kce :P

11 lata 1 miesiąc temu #838039 przez Porto1987
Agni dobrze, że nie muszę leżeć tu do końca ;) a paczkę masz taką wielką jak i ja?

11 lata 1 miesiąc temu #838046 przez ann-sunshine

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Porto to lez i odpoczywaj do piatku

11 lata 1 miesiąc temu #838054 przez emma
Julka, nie wiem, czy to nie jest takie troche spamowanie, bo przeciez reklama konkurencyjnego "forum"... mozesz sprobowac napisac do administartora, to ja zawiesza, tylko musisz byc dosadna i wyslac maila kilka razy, wtedy bedzie efekt (pisze z doswiadczenia ;)).

A moj-nie moj lek to Diclac Duo. niestety-stety mam taka przypadlosc, ze przed lyknieciem zawsze czytam ulotki, wiec lek jest bezuzyteczny ;).

Agni, ja nie mam zamiaru sie meczyc, lykam teraz rozne leki, np. ziolowe, ale i nurofen forte, jak boli. nie mysle, ze jestem w ciazy, chociaz bardzo bym chciala. no ale jak na ulotce stoi "utrudnia zajscie w ciaze" to nie zacheca mnie to ;). 17 kg - phi! :) jak przezylam i jest niezle, to i ty przezyjesz :).

Ann, po roku? :unsure: :ohmy: ja pisze na marcowkach i do teraz jest duzy ruch u nas, zwlaszcza jak jestem na zwolnieniu :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838080 przez moofka
Ann wszystkiego naj naj naj dla Martusi :kiss: kiedy te imprezki? będą fotki dla nas? :)

Porto trzymaj dziecia i nie puszczaj jeszcze!

emma zdrówka życzę :kiss:

aggi jak nie jesz dużo to postaraj się żeby było wartościowo i się nie martw :) ja to do połowy ciąży
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
jak gupia i dopiero cukrzyca mnie przyhamowała....

julka to niech se ta laska sama spada na fejsa :P u nas powstała taka grupa ale pojawiło się tylko kilka wpisów. na wątku grudniówek też teraz spokojnie jest bo wszystkie z dziećmi siedzą i czasu chyba nie mają :unsure: w sumie to nie wiem bo ja tam mam czas na wszystko :lol:

a pochwalę się bo do mnie też dzisiaj zawitała przesyłka:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #838087 przez monique1983
moofka- ale śliczna przesyłka :)

Porto - trzymaj się i życzę szybkiego powrotu do domu :)

Ann - buziaki dla Martusi :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #838105 przez aggi
Agni weź daj mi tego apetytu :ohmy:

julka masz rację bez sensu takie przechodzenie na fejsa :dry: a tutaj to zawsze ktoś z innego wątku przyjdzie, dorzuci swoje trzy grosze i zawsze jest ciekawie

Porto no to trzymam kciukasy żebyś szybko do domku wróciła :) A fajnie tam chociaż jest? Miła opieka itd?

moofka no wartościowo, ale co ja poradzę że tylko mi zupy wchodzą, jabłka, pomidory i chrupki do mleka , no i frytki c'nie :dry: czyli niezbyt fajne pole do popisu mam. Nie wiem jak to przeżyję bo zaczęłam się martwić o dziecia :dry: cudna zosina bransoletka :)

11 lata 1 miesiąc temu #838112 przez gwiazdka2014
Julia id przejmuj się, ja się tam nie przenoszę, mi tu teraz wygodnie na jeżu :P

11 lata 1 miesiąc temu #838153 przez Asia K
Julka powiedz tej spamowiczce
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dla Martusi - sto latek i wszystkiego najlepszego :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #838192 przez ulka1983
cześć :) a ja jutro mam wolne :lol: mówię to tym które się lenią na zwolnieniu :P

Aggi śliczne są :) a z czesaniem i myciem Kornelia już sobie świetnie daje radę sama może uda się je trochę uchronić przed obcięciem ;) nie martw się jeszcze apetyt do Ciebie wróci i będziesz narzekać że grubasek się robisz ;) a może chcesz ode mnie parę zbędnych kilogramów :S ja płakać nie będę :lol:

Agni Twoje sny są tak samo szalone jak Ty :laugh:

Ann tyle ostatnio słychać o zboczeńcach w tv i radiu że mam już dość :dry:
wszystkiego najlepszego dla Martusi :kiss: słodkiego dzieciństwa i dużo prezentów :kiss:

Emma a Ty co znów symulujesz :S i jakby co to pamiętaj że nie możesz leków brać bo zagnieżdżenie już chyba było ;) kojarzę tą nazwę może jak na półce jest to też pomoże :kiss: :lol:

Iss trzymamy kciuki :kiss:

Porto piątek już nie długo :kiss: dużo wyprawki zostało Ci do kupienia :unsure:

Julka dobrze że u nas nikt zamętu nie sieje :)

Gwiazdka chyba bardzo wygodny ten jeż bo jesteś zadowolona :laugh:

dziewczyny a Gwiazdka to długo jeszcze na tym jeżu będzie siedziała :S

Chudzinka chyba u rodziców bo jej nie widać B)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838193 przez Agnilla
niektórzy to się z fejsbukiem to się zesrać nie moga
Porto, dwie małe próki, buteleczka i jakis krem, musze zalukac co to
moje huragany poszly, teraz leze i wczuwam sie, czy moj dziec raczy w koncu dawac znac o sobie regularnie i porzadnie
a tak w ogole to siadam i zajadam lody, oo dzis moge :P
Aggi jak chcesz to jedz do Porto, polezycie razem jak tak lubisz szpitale :P
hej hej Ulka, wypraszam sobie, ja jestem na zwolnieniu, ale nie lenię się :p
Gwiazdka, a siedzisz z gołym tyłkiem? bo jak nie to dodatkowe 3 dni :P

11 lata 1 miesiąc temu #838210 przez emma
Ula, eeejjj, ja niestety tez sie nie lenie, chociaz bardzo bym chciala, jak to mowi moja kolezanka "ja w pracy odpoczywam" :) chcialam isc, ale lekarka ze "nie, nie, nie", to klocic sie nie bede ;). Ula, na cale szczescie po zagniezdzeniu nastepuje intensywny podzial komorek i jeszcze przez dwa tygodnie te zniszczone moga zostac zastapione nowymi :). natura tak fajnie to wymyslila, ze dopiero jak wczesny test pokaze 2 kreski, to trzeba wszelakie paskudy lekowe i inne odstawic :). oczywiscie hipotetycznie, bo sa wielkie szanse, ze w tym 8. cyklu tez nam sie nie udalo... ech... :dry:

Agni, gola dupa na jezu?? a fe - to niehigieniczne ;)
a propos fb, kiedys dawalas fajne linki do swoich recznych robotek :) zapodaj jeszcze raz, bo mi sie czegos takiego zachcialo! :lol:

moofka, sliczna bransoletka, ale chyba nie dla Zosi?? :lol: :blink:

zrobilysmy se z Zosią inhalacje i jest ciut lepiej... :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka