BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #838450 przez Agnilla
myslisz, ze moge? ;)
ej co do rzemyka, do w lutym niestety ciezko bedzie, bo tam gdzie zamawiam to maja dostawe na przelomie lutego/marca :( wyczymasz? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838452 przez Asia K
Łaaaaaaaaaaaaa oj gratki dla Iss .
I dobrze ze wsio szybko poszlo :)
Ale fote to kcemy - Agni zapodaj nam ją :S

p.s. czy to widac ze mi sie nie kce pracować

edit: no pewnie ze mozesz - skoro do ciebie wyslala tzn zee mozesz ja opublikowac :)

11 lata 1 miesiąc temu #838461 przez jula222
hej hej, ja zupełnie z innej beczki :) mam do was pytanie, staramy się z narzeczonym o Maluszka, mam pytanie czy bolał was jeden z jajników jak zaszłyście w ciąże? Okres mam dostać w sobote, ale od wczoraj mam silne kłucie jajnika chwilowe. a także od czasu do czasu rwanie w pachwinach (pochwie?) dziwne uczucie.. Powiem jeszcze ze rok temu poroniłam i teraz strasznie się boje co to może być a bardzo nam zależy zeby się udało.. też tak miałyście?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838468 przez emma
Issska, gratulacje! super, ze tak ci sie spodobalo! :lol: moje dwie psiapsiolki rodzily na dniach i takie zadowolone nie byly, wiec fajnie, ze taka bylas dzielna! :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: moge zajac twoja miejscowke??? :lol: :lol: :lol:

Agni, a ja bym chciala na czarnym tylko srebrna nieskonczonosc, co ty na to? :lol: polubilam kilka twoich dzieł, pewnie zauwazylas, tylko mine nie wydaj :blink:

moofka, Ula, zgadzam sie z wami w calej rozciaglosci! :lol: ciezarowki, bierzcie przyklad z Iss, ktorej nawet porod sie podobal! :lol: obawy odkladamy na polke i cieszymy sie ciaza, a nie wywolujemy wilka z lasu! o! :laugh:

Ula, do fatalistek sie nie zaliczam, wiec cykl az do @ stracony nie jest :silly: dzialalismy jak trzeba, Wiesiek pomagal, ale co z tego wyjdzie, to nawet najstarsi gorale nie wiedza ;)

ferri, a czemu to, ze jajka napitalaja, tak cie rozstraja?? to chyba znaczy, ze tam wszystko dziala jak trza, co nie? :lol: nie dolaczaj do choru malkontentow, tylko mysl pozytywnie, bo zaraz sama Gwiazde na jeżu zmienisz, ot co! :silly: :kiss:

jula222, nie chce, zebys odebrala moj post jako nakrecanie, bo kazda ciaza jest inna, jak i jej objawy niestety, dlatego tak trudno cos w tym temacie doradzic. moge ci powiedziec, ze u mnie na samym poczatku ciazy bylo: powiekszenie i bol piersi, pokłuwanie lewego jajnika (i tylko lewego), a w terminie i po terminie miesiaczki - typowy bol miesiaczkowy. wez jednak poprawke na to co napisalam powyzej i po prostu zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki.

11 lata 1 miesiąc temu #838472 przez jula222
Zrobie zrobie na pewno już siedze jak na szpilkach ..:( mam powiększone piersi "napuchnięte" najbardziej bolą po bokach i strasznie swędzą sutki, ból miesiączkowy mam od kilku dni i bóle brzucha,a od tychodnia dzień w dzień bol głowy i od wczoraj lekkie mdłości, od dziś metaliczny posmak, dodatkowo nie smakuje mi herbata, woda.

11 lata 1 miesiąc temu #838476 przez emma
jula222, czyli niestety diagnozuje u ciebie silne nakrecenie sie zwiazane ze staraniami o dziecko. przykro mi, ale te objawy moga swiadczyc o ciazy albo zupelnie o czyms innym. moge ci tylko wpoeidziec, ze niemal identyczne objawy mialam 4 i 3 miesiace temu i siwadczyly one niestety o tym, ze zaraz nadejdzie okres. staraj sie nie nakrecac, czekaj do teminu @ i zrob test (nie wczesniej!!!). radze ci nie doszukiwac sie objawow ani nie pisac na wszystkich mozliwych forach, bo nikt nie odpowie ci na pytanie, czy zaszlas. badz cierpliwa, bo to zaprocentuje. jesli za bardzo sie nakrecisz, a nie jestes w ciazy, przesunie ci sie okres, wydluzy cykl i bedziesz musiala dluzej czekac na kolejne dni plodne! pozdrawiam!

11 lata 1 miesiąc temu #838482 przez jula222
Dzięki za porade:)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838483 przez ferritka
Emma, no działa tam wszystko jak trzeba tylko razy 1000, bo się koksuje żeby rosły jajoki jak szalone B) ja nie narzekam tylko tak zakomunikowałam sobie, że coś na rzeczy jest oooo :lol: :lol:

Agni a jak zapomnisz mi go zamówić a ja bedę czekać w nieskończoność :blink: :silly: :lol: no to poczekam dżecznie na niego zatem bo bardzo taki kce :lol: :lol: no chyba że masz coś innego czerwonego? jakiś sznurek albo coś :S :S

Emma nic dodać nic ująć - podpisuję się pod odpowiedzią Twoją do Juli..
ja już milion razy apelowałam, żeby pierwszym objawem książy był dooopny pryszcz na środku czoła. Wtedy była by pewność od razu a tak natura sobie leci z nami w kulki .
czekać do terminu @ i testować, nie nakręcać się i nie doszukiwać objawów bo sledząć dolegliwości naszych tu Ciężarówek to prawie każda objawy to ma dopiero pod koniec 5-7 tyg. nie dnia od zapłodnienia, tylko tygodnia :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838485 przez mesy
pytanie za 100 punktów :lol:
Dobra to ja z innej beczki bo już zwariowałam i sama nie wiem....
słuchajcie 28 stycznia byłam u gina i pokazało mu usg wiek ciąży 7 tydzień 3 dzień ... 6 lutego poszłam do ginki u siebie bo mi objawy pzeszly i naczytałam się co to moze znaczyc i wtedy usg pokazało 9 tydzień i 2 dzień ..... i według tego mam dziś ten tydziń który na suwaczku ..... a według OM mam 9 tydzień i 5 dzień....i do sedna ... babki w klinice zapisały mnie na prenatalne 24 lutego to nie będzie za wcześnie ? dodam , że OM miałam 7 grudnia... nosz kurewka nie umie sie doliczyc - w klinice mają widełki prenatalnego od 22 lutego do 8 marca ale czy ten 24 nie bedzie za wczas ?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838487 przez emma
Ferri, no pozytywnie sie nakrecaj, przeciwnie nie pozwalam, inaczej Gwiazda złazi z jeża i ty zasiadasz! :lol:

Agni, masakra, mi sie tam u ciebie mnostwo podoba :( i plecione i z cwiekami, chyba tez bedziesz musiala mi zalozyc limit, jak moof :silly:

mesy, ty chyba tez chcesz na jeża usiaść gola dupa! :angry: jak tak ci zapisali, to chyba wiedza co robia! po co szukasz w necie, gdzie pelno glupot wypisuja ludze??? :angry: a to ze objawy przeszly, to bardzo dobrze, sama mowials, ze cie pawiki mecza... :dry: cierpliwosc mi sie do was konczy :dry: objawy zle, brak, tez niedobrze... ja oprocz bolu piersi i klucia jajnika nie mialam zadnych objawow przez 9 miesiecy... nie szperaj w necie, mowie, a bedzie git! :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #838492 przez Asiaa
Issska gratulacje! Super ze zadowolona z porodu jesteś :) Marcelino witaj! Dużo zdrowia dla Was! :)

Ferri ale sen mialas :laugh: udało się mu podmienic? :lol:

Agni podeslesz mi na priva cenę takiej bransoletki z kształtem misia ale pustym? :laugh: na FB taka szara była ;) tez chce mi się jakąś bransoletkę na czerwonym rzemyku i z jakąś ozdoba, jak to cenowo? Z góry dziękuje za info :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838495 przez Agnilla
aa Emmaaa czyli Ty to Ty :P a ja mówię jakaś szalona, zakochała się we mnie ;)
jula222 zimny prysznic chlust...ja na ciąże nie czułam nic :P tak więc czekaj do soboty, nie nakręcaj się, bo kazdy organizm jak i każda ciąża inna
laski, narazie mam co mam, one są już zrobione na stałe, więc teraz mogem sobie pogwizdać ( nie ważne, że nie umiem :P) ale spoko loki, zobaczę co się da zrobic i dam Wam znac czy sie wyrobie szybciej przed marcem ok? :)
mesy aleś zamotała, przeczytam 3 razy i zobaczę czy dam rade odpowiedziec :P
ale najpierw zjem zupke brokułowa bo potem wybywam i nie bede miala kiedy, lepsza zupa niz baton cnie? ;)
mam lepsiejsze foto od iss, tym razem doszlo na tel i nie wiem, jak je stamtad sciagnac, mam ludzi od tego ;P

11 lata 1 miesiąc temu #838497 przez mesy
emma tak ale to bedzie 11 tydzien i 2 dzien i czy to nie bedzie za szybko ? nie chce wtpic kasy bo chce zeby pomiary byly dobre a nie jakies z dooopy bo za szybko ...

11 lata 1 miesiąc temu #838500 przez Agnilla
haaa mesy sciaga gacie i na jeża siada :lol:
laski co do bransoletek, to wolalabym o wiadomosc na fb wtedy bedzie mi latwiej :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #838501 przez emma
mesu, 11. i drugi dzien, czyli 12. tydzien - dobrze licze?? :blink: ja tez mialam w 12., tak sie robi ksiazkowo! co tu jeszcze wymyslac?? :silly:

Agni, no spoko, na fb, tylko ze mi sie tyle podoba, ze nie wiem, jak ci linki zalaczyc ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka