BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838940 przez ann-sunshine
Cześć,

Nadrabiam choć częściowo.

Martucha już lepiej, tzn. leki dajemy, ale siłę na dokazywanie ma więc jest ok.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobra, ale przestaję marudzić, bo Ulka wypomina, że ciężarne marudne. To tak optymistycznie się pochwalę, że mniejsze mdłości już mam :woohoo:

W moim otoczeniu są dwie ciężarne, obie będą miały chłopców, ciekawe, czy ja też.

Agni i Mesy, przestańcie o ćwiczeniach gadać, bo będę mieć jeszcze większe wyrzuty sumienia, że się nie ruszam wcale.

Emma, spryciula z ciebie, chcesz zająć Iss miejscówę, żeby mieć fajny poród jak ona. Za dobrze byś miała.

Ferri jajuchny rosną jak trza. Ferri a mężu te dziewczynki chociaż na fajne chłopaki wymienił?

A to jeszcze wam zadam zagadkę. Co to jest "tanam"?

Gosia, cieszę się, że sobie wszystko w głowie poukładałaś. I że umówiona jesteś. Teraz 3 miechy spokoju i luzu proponuję. Odpocznijcie od tematu, żeby potem ze zdwojoną siłą, pod nadzorem dr cuda działać. chcesz moją miejscówę? Sierpień na zaciążenie Ci odpowiada?

Porto nogi skrzyżowane i wstajesz tylko do wc i pod prysznic. Jasne? Igrzysk to nie oglądaj, za dużo emocji. Żubry bardziej pasują.

Julka, wlazłam na kompa i zobaczyłam avatarka. Ha ha ha ha. Bąbelek rośnie i nabiera sił. Będzie dobrze.

A "tanam" to jest banan wg mego dziecia :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #838949 przez Asia K
Ja sie witam z ranca i spadam do pracy :)

Dzisiaj piątek jupiiiiiii :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #838997 przez emma
dzien dobry! :laugh: (sama nie wiem, co sie tak glupio ciesze, bo czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj :silly:)

aggi, czyli brak apetytu przerodzil sie w apetyt na kebab? :blink: mam nadzieje, ze juz ci lepiej :).

mesy, no i fajnie, ze poprzekladalas, to bedziesz spokojna, no i jeż ciagle bedzie wolny ;).

ulka1983 napisał:

Emma :kiss: :lol: ktoś może już wie co to wyjdzie B)

Ula, nie badz taka, napisz KTO ;) ;) ;)

ulka1983 napisał:

Julka ale mi ciśnienie podniosłaś :angry: co za bzdury opowiadasz :angry: zaraz wylądujesz ale na jeżu :P jest pęcherzyk, jest zarodek, i serduszko, będzie dzidzia i tego się trzymamy :) dzisiaj czwartek a wizyta w środę to jeszcze prawie tydzień :dry: no trudno jakoś damy radę myśl pozytywnie poczytaj jakieś pisma dla przyszłych mamusiek ,pooglądaj co musisz kupić dla dzidzi, albo poczytaj sobie książkę taką jak lubisz tylko głupot sobie nie wmawiaj będzie dobrze innej opcji nie ma :kiss: pamiętaj ,,bąbelek na pokładzie'' :kiss: a jak przygotowania do ślubu sukienka już wybrana B)

popieram w calej rozciaglosci! :lol:

ann-sunshine napisał:

Emma, spryciula z ciebie, chcesz zająć Iss miejscówę, żeby mieć fajny poród jak ona. Za dobrze byś miała.

A-ha! czyli to jest to twoje trzymanie za mnie kciukow, pieknie! :silly: :silly: :silly:

ann-sunshine napisał:

A "tanam" to jest banan wg mego dziecia :lol:

A wedlug mojego banan to "ba" :blink:.

Asia, nie szalej w tej pracy i jak najszybciej zawijaj do domu! :kiss:

Dobrego dnia, dziewczyny! :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #839025 przez ferritka
Hejka siedze pod klinika I jestem znowu porobiona jakbym serio te cinki na groszki pozamieniala I sie pokapowali ;/ ale Sofija I Mama Mooffka takie mi kciuki przyszla ze pewnie tam znajda sie ladne jajka ;) dobra krosowac kciuki za mnie bo sen mialam ze bylo 11 jajkow a tylko jedno ladne

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #839027 przez Asia K
Emma zawijac do domciu to bede po 14 - tej ;)

A po drodze jeszcze musze jakies słodkosci kupic moim 2 Walentym :D

10 lata 10 miesiąc temu #839053 przez Ada2424
Hejo :)

Jak tam u Was walentynki? Ja swój prezent juz wczoraj wieczorkiem dostałam, pieknego storczyka i porcelanową czerwona doniczkę do niego :) a ja dla Męzula szykuje dzis duuuuzzzy jego ulubiony deser :)

julka dobrze Dziewczyny piszą, wyluzuj i zabieraj się za przygotowania ślubno-weselne a nie zadręczaj się tym co nie trzeba.

ferri trzymam kciukasi! Będą piekne jaja zobaczysz :blink:

ann cieszę się, że Marcie już lepiej :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839057 przez Agnilla
kuwa ja mowie co mnie tak skurcze łapia...Ferri toć juz wiadomo, fasola sciska kciuki!! a ja sie przestraszylam ;) a to już dziś bedzie to cale wszystko zrobionee??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Walentyny mam dupie oooo taki mam nastrój :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #839059 przez ferritka
No Agni teraz mozesz przygotowac sie Co do dnia ;) ja slyszalam ze jak sie ma silikony albo implanty posladkow to to przeciwwskazaniem jest ;) tej wersji sie trzymajmy ;) fasol niech sciska bo dzisiaj tylko podgladamy I Dr cud stwierdzi Co dalej robimy

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #839062 przez Agnilla
musiałaś mówić?? :ohmy:
ściska ściska, ja swoje silikony też ściskam :)

10 lata 10 miesiąc temu #839066 przez Porto1987
My też ściskamy, ale już z domku a nie szpitalnego łóżka :P

10 lata 10 miesiąc temu #839067 przez Asia K
Feri o której wiesci dostaniemy co tam uwidzieliscie?

10 lata 10 miesiąc temu #839069 przez ferritka
11-40mamy wizyte to Mesy zadzwonie to Wam napisze Czy dobra ze mnie kurka Czy jajka ladne wysiedzialam ;) Porto Ufff jak fajnie ze jestescie juz w domu odpoczywaj I nog nie prostuj tylko krosuj, ;*

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #839072 przez monique1983
Ferri - trzymamy kciuki i czekamy na dobre newsy :)

10 lata 10 miesiąc temu #839086 przez emma
Ferri, tez trzymam kciuki za jajeczka, chociaz tak pro forma, bo czuje, ze baaardzo dobra z ciebie kurka :lol: na pewno bedzie wsio ok! :kiss: :kiss:

Agni, silikonowe posladki, no niezle! :silly: :blink: :blink: :blink:
moze chcesz troche naturalnego tluszczu z moich posladow, to bedziesz mogla naturalnie?? :silly: :blink: :blink: :blink:

Porto, fajnie, ze juz w domku jestescie :) :kiss:

A ja chyba z okazji walentynek zaraz upieke babeczki czekoladowe i nawet sie skusze na jedna (a dupa standardowo rosnie ;)), no ale jak swieto, to nei tuczy, co nie?? :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #839096 przez ferritka
Emma B) czekoladowe babeczki nigdy nie tucza a w swieta ktore wypadaja w piatek szczegolnie wiec Luz :lol: no mam nadzieje ze wasze kciuki sprawia ze Dr bedzie zadowolony I znowu podczas gmerania sie usmiechnie.... w ogóle to ja chyba wiem Co on taki uchachany bo ja mam balsam z drobinkami Se moze mysli ze sie dla niego brokatuje I swiece jak bombka B) I uj karnawal jest to sie swiece cine :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka