BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623676 przez ferritka
isssska bo ja usunęłam żeby wejść greenpisu nie było ;D

ooo gosia no to ciekawe brzmi to to , czytaj czytaj może warto to zamówć, hmmm

a tu lektura do popołudniowej kawusi, linemed.pl/nhealth_guide/details/cId,23,id,648

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623727 przez issska1986
gosia28 napisał:

castagnus to takie ziołowe cudo podobno bez recepty, że pomaga czasem zajść w ciążę, tzn. reguluje cykle, łagodzi PMS, obniża czasem prolaktynę, ogólnie reguluje system- bierze się to przez 3 miechy po 1 tabletce dziennie jeśli waży się do 60 kg i 2 dziennie przy wadze ponad 60 kg
ciekawi mnie to

Gosik, fajne to to :lol: :lol: :lol: chcem to, ale zobaczę co gin mi powie w środę :blink:

ej Ferr, kcem zobaczyć :dry:

Lil, nie znalazł :angry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623735 przez ferritka
no to wrzucam ostatni raz na kwilkę

i to poważka bez diety, nawet czasami wrzuciłam bronka a wioadomo że on dietetyczny- nietłuczący nie jest :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #623744 przez issska1986
Oki, już usuwaj :P

Bez kitu, nie wierzyłam,że przez 3 tyg coś takiego mozna osiagnać samymi ćw ale już wierze :D

11 lata 9 miesiąc temu #623759 przez Agnilla
ja tez nie widzialam!! ejjjj
musimy sie zgadac to mi pokazesz
muufka, wrzucisz linka do testow ktore kupowalas na allegro? :D moze one lepiej dzialaja :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #623761 przez lilijka
Agnilla napisał:

ja tez nie widzialam!! ejjjj
musimy sie zgadac to mi pokazesz
muufka, wrzucisz linka do testow ktore kupowalas na allegro? :D moze one lepiej dzialaja :lol:

Ja też proszę do linka. Wolę się już zaopatrzyć w te testy bo jak dzisiaj sobie siknęłam to druga kreska na owulacyjnym zniknęla więc pewnie nici z ciąży. Ale co tam w następnym musi się udać :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623767 przez ferritka
hehehe a ja mam pół kosmetyczki tych testów, jak się okaże że wszystki są zepsute, to je wystawie na allegro jako niespsute B) :lol: i kupie też te moofkowe ;D
aalbo moofce bankowo zostało troche tych testów to niech nam po jednym szczęsliwym przyśle :lol: :lol: taki talizman ;p

a ja od jutra postanowienie mam wracam se do ćwiczeć i jak bedę je w miare systematycznie do września trzaskać to będzie ogień nie cebula :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #623768 przez gosia28
issska, a zapytaj. Sama jestem ciekawa co gin na to.

ja też kcem szczęśliwego sprzedawcę co sprzedaje takie testy co to się w ciążę po tym zachodzi :)

ferri przespałam widoki :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #623770 przez moofka
Wrzuce Wam linka jak wrócę do domu bo w robocie siedzę i na tel to nie znajdę.

11 lata 9 miesiąc temu #623864 przez Kaś_O
Dziewczyny co do ćwiczeń to nic nie przeszkadzają do zachodzenia w ciążę. Ja przed Czarkiem 3 razy w tyg na fitness chodziłam po na sune.. Dodatkowo jakies siatkówki i sztuki walki.. I pracowałam, nadgodziny strzelalam duzo.. Jak sie prowadzi zdrowy tryb zycia to lepiej jest nawet :) ja głupia byłam bo jak sie dowiedziałam o ciazy to spasowalam a pozniej rozleniwilam sie całkiem i bardzo sie spaslam.. Teraz po porodzie mam zamiar delikatnie ćwiczyć od samego konca pologu..

W ogole mi wczoraj posta nie dodalo :|

Ps Moofka to Ty mnie ostatnio dodalas? Bo na szybko was czytałam zeby nadrobić..

Agnilla w styczniu dobrze sie rodzi nawet Ann Ci to powie :) w wigilię masz wielki brzuch i jest fajnie :) chociaz pierwsze swieta z maluszkiem tez beda magiczne :) Kochane każdy czas jest dobry, wy faktycznie duzo chorowaliscie wiec teraz na spokojnie :)

Uh ide wykąpać Czarka.. Ja moge wam przeslac moje chociaz one nie pokazały mi owu bo juz było po..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623891 przez moofka
Kaś - tak to ja :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja tych testów używałam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

o dokładnie taki zestaw zamawiałam :)

11 lata 9 miesiąc temu #623897 przez Agnilla
bejbe, ale mnie nie chodziło, ze nie można ćwiczyć, bo wręcz trzeba, ale chodzi mi o to, żeby sobie za bardzo nie przywalić. ja też od jutra wracam, bo te 2 ostatnie tygodnie miałam wyjete z życia. chciałabym w ogóle całą ciążę coś tam ćwiczyc. mąż mówi, że teraz mamy ten tydzień na doleczenie się i działamy, i prosi mnie czy moge mu cos tam w pracy zrobić. a ja mówię, ok, ale ja Ci zrobie to, a Ty mi dziecko, gra? :lol: :lol: :lol:

i chciałam coś jeszcze zapytać i zapomniałam :P

11 lata 9 miesiąc temu #623903 przez moofka

11 lata 9 miesiąc temu #623905 przez Kaś_O
Ja zawsze wtedy długo lezakuje po prostu nawet na kanapie..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #623910 przez issska1986
Gosik zapytowuję, zapytowuje i niech mi da jakieś "złote " rady...

moof to Ty juz na fb jesteś u którejś, a mnie kto zaprosił, Lil to Ty byłaś prawda?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka