BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623915 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #623920 przez ann-sunshine
Dobry wieczór,

idę czytać resztę

11 lata 9 miesiąc temu #623934 przez ferritka
czy wszystkie tu są???
meldować się, raz ,raz, raz...

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #623937 przez ann-sunshine
dobra przeczytałam piąte przez dziesiąte

Agnilla bo ty planujesz z wielkim hukiem na mamuśki noworoczne wejść, ot co.

Też przytyłam :angry: , jak nigdy!!! Musiałam zważyć paczkę, którą wysyłałam, weszłam na wagę sama (i o mało nie spadłam z wrażenia), a potem z paczką. Ale moja waga mnie powaliła. Niewiele więcej ważyłam pod koniec ciąży. Buuuu... wracam na basen.

mszydłowska, o matko!!!! ty już prawie na półmetku, kiedy to zleciało :ohmy: :kiss:

Ferri też kiedyś przeczytałam staraczki, wciąga nieźle :lol: i daje do myślenia, że niektóre hop i już, a inne czekają i czekają i w końcu się udaje. Teraz jak którejś się uda, to cieszę się tak jakbym to ja sama w ciąży była

11 lata 9 miesiąc temu #623949 przez moofka
a ja Wam powiem, że właśnie zjadłam wieeelki kawałek szarlotki i mam gdzieś że mi dupa urośnie :P

11 lata 9 miesiąc temu #623951 przez ferritka
moofka kochanie, akurat Ty nie musisz sie tym przejmować chwilowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #623958 przez issska1986

11 lata 9 miesiąc temu #623968 przez moofka
issska - tak to ja :)

11 lata 9 miesiąc temu #623975 przez issska1986
hihih zakręciłam sie ... tak to bym żyła w nieświadomosci :P
kurde szukamna której str wymieniałyśmy sie tymi fb, pamiętasz Agnilla bo chciała wykasować...

11 lata 9 miesiąc temu #623976 przez Kaś_O
Ja tez się melduję, próbowaliśmy z mężem bez skutku ululac Czarka.. Spał pozno w samochodzie jak z zakupów wracalismy i kurde szaleje jak szalony.. Wlasnie spsocil cos w kuchni wiec maz poszedł do niego a on go wymknął i biegiem na fotel sie pakuje gdzie maz siedział przed kompem :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #623983 przez ann-sunshine
Kaś, a mnie dziś mała zalotnisia podrywała obcych przystojnych panów w jadłodajni na mieście B) ,a wczoraj wróciłam do domu, mąż wychodzi taki zmarnowany z sypialni i mówi że odda dziecko w dobre ręce, bo od godziny nie może jej uśpić, mam nadzieję, że dziś padła po dniu pełnym wrażeń

11 lata 9 miesiąc temu #624006 przez lilijka
Agnilla napisał:

11 lata 9 miesiąc temu #624008 przez lilijka
issska1986 napisał:

moof to Ty juz na fb jesteś u którejś, a mnie kto zaprosił, Lil to Ty byłaś prawda?

Napisałam Ci wiadomość czy Ty to Ty bo nie byłam pewna :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #624014 przez lilijka
[b

11 lata 9 miesiąc temu #624018 przez Kaś_O
Lilijka powiem Ci szczerze ze ja sie nigdy od takich metod nie nabawilam infekcji. Rano biorę sobie kąpiel i jest super :) ale każdy ma swoją metodę.. Chociaz jestes pewna ze akurat od tego a nie moze Cie przewialo czy cos?

Ann ja to jestem ciekawa jak maz bedzie sobie radził z Czarkiem teraz. Jego szczescie ze w sumie ominie go usypianie bo na 2 zmianę teraz ma ale rano trzeba bedzie wstac :) zobaczymy co to bedzie w sumie tylko jedna noc.. Ah nie moge sie doczekac badania..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka