BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #624617 przez issska1986
Agnilla napisał:

najlepsze jest to:

Spodziewany termin porodu to 22 stycznia 2014 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 14.04.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni

Prawdopodobny okres poczęcia: 28.04.2013 r. - 04.05.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 24.07.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 23.10.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 18.01.2014 r.
Aktualnie jest to raczej ciąża urojona (biorąc pod uwagę wprowadzone w formularzu dane)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

termin pasuje :lol: :lol: :lol: kurka,to u mnie zanim mi wywoła itd to na luty bym celowała... o ile będę mieć owu... B) B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #624622 przez ferritka
aloha moje śliczne ;}

no ja se zapomniałam z rańca siknąć na testa z tego wszystkiego, ale raportuje że @ nie ma tylko jest takie ( wybaczcie, jak jecie 2gie sniadanie własnie to nie czytajcie ) sluzowate coś podbrudzone lekko krwią taką jakby rozwodnioną bez skrzepków i takich niteczek brązowych ( Agi Ty massz takie przed @ prawda, no ja czasami też dzisiaj tego brak u mnie ) no i myslę sobie, że chyba mi sie znowu cały cykl rozebał i znowu na nowo muszę se liczyć

no i se czekam i sie wkurzam bo cyc mam cały czas przedmałpowy i jeszcze chwile jej nie dostanę to bluzki nie ściągnę tak nabrzmiałam

za to pogoda boska :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #624641 przez Agnilla
Ferri kurna, ale jak nie masz @ to może coś tam się dzieje...sama mówiłaś, że jak nie ma @ jest nadzieja :)
no ja czasem miewam te teges, tym razem je miałam i dostałam @ wrrrrr

laski Wam też tak wywala brzuch na @. ja mam podbrzusze wywalone jak na 3 mc! seriooo

11 lata 9 miesiąc temu #624642 przez Kaś_O
Agnilla ten kalendarzyk co Ci @ wyliczył to ja wrzuciłam i powiem szczerze że trafiłam przez przypadek wpisując kalendarzyk dni płodnych w wujka googelsona. Ale bardzo mi sie spodobał bo miał kiedy można ewentualnie test z moczu robić :D

Chcę być mamą ma rację ja w sumie też sobie ten cykl odpuściłam.. Bardziej jakoś byłam zajarana testami które miałam kupić i tym żeby sprawdzić kiedy będę miała owu niż myślą o dziecku. Więc może coś w tym jest A mój mąż to już z 2 miesiące temu powiedział ze on sie spinać nie będzie. Ale widać to prawda że psychika mocno blokuje starania o ciążę, a to głupie. Tyle panien myśli oby nie zajść oby nie wpaść i bach brzuch rośnie a my co chcę kochanego małego i dupa :| powinno być na odwrót.. Nie chcesz to blokujesz, chcesz jest super :)

Agnilla ja miałam termin porodu na 16.01 i nawet kupiliśmy koziorożca jak sobie na ścianie wieszaliśmy znaki takie z gipsu dla ozdoby.. Wyszedł wodnik tydzień przenoszony B)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #624646 przez Agnilla
zwracam honor tfu tfu, nie Ferri tylko Kaś!! Soooory :)

11 lata 9 miesiąc temu #624647 przez ferritka
Agi, no właśnie mi też wywala i wkurza mnie to okrutnie :dry:

e wiem wiem ,sama Wam tu mówie, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ja czuje że popłynę z nurtem niebawem :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #624656 przez Agnilla
no ja mam tak ta na dole powiekszona, ze normalnie masakra jaki bebech
a co do @, to kuwa czułam wszystko, ale poki nie przyszła, to taka nadzieja gdzies tam w kącie siedziała, człowiek to naiwny jest :P

11 lata 9 miesiąc temu #624667 przez issska1986
a ja to Wam nawet @ zazdroszczę, bo macie w każdym cyklu nadzieję, a ja już jeden zmarnowany :(

A bebson mi też wywala i mam problemy z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurka,jakiś męczoący ten pon, ale rzeczywiście pogoda pięęęękna, słonice na niebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: B) B)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #624679 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja dziś mam taki humor, jakbym się czegoś nawąchała :D
a na obiad dziś hot dooooogi :lol:
Ferri ten Twój kot też coś wącha, czy on takie nie teges na codzień? :D

11 lata 9 miesiąc temu #624685 przez issska1986

Ferr a co z Twoim kotem?

Agnilla to słonice tak działa :)

mmmm.... narobiąłś mi smaka tym hot-dogiem :lol: :lol:
ja dziś warzywa na patelaszkę po grecku :)))))

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #624686 przez ferritka
ee czemu nie teges uważasz, ze jest mój kot ??? hmmm on jest bardzo teges :lol: :lol: :lol:

mysmy się kiedyś z dziewczynami śmiały, że facet to ma czujnik i oznacza teren, gdzie wejdzie tam
a baba jak gdzieś pojedzie to tydzień sie musi klimatyzować żeby się dało iść i korek wydusic :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #624691 przez Agnilla
noo jeśli Twój kot jest taki po Tobie to na pewno jest nie teges :P
Ferri, mój kiedyś na obozie tydzień nie robił. a jak do mnie przyjeżdżał to i kilka dni, więc przełomem w związku
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol:

Issska, nie chce mi sie gnać do domu robic obiad, ide piecho chłonac slonce, ja warzyw na patelnie nie lubie. w ogole nie lubie tego co zdrowe :ohmy:

lecę do domuuu :) do później laski :*

11 lata 9 miesiąc temu #624699 przez issska1986
Ferr cenna uwaga, rzeczywiście faceci nie mają problemu z klimatyzowaniem się na nowym kibelku...

nie lubisz tego co zdrowe.... hehe ja też nie , ale uwielbiam warzywa... sałatki, na parze, w każdej postaci, wczoraj trzasłam taka dobruśną sałatkę z kiełkami mniami...

11 lata 9 miesiąc temu #624700 przez Kaś_O
Nawet nie zauważyłam że taka późna pora już.. o kurcze.. jakoś taka jestem wymamlana.. w sumie to nic mi sie nie chce..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #624746 przez moofka
Kuwa a ja w pracy siedzie i żadnego słońca nie widzę :angry:

teraz to mi się codziennie tak w brzuchu przewala że masakra, już by mi mógł ten brzuch trochę rosnąć to by nie było widać że mam wzdecie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka