- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bry bry Kochane
Lekarka mi tez powiedziała ze niestety nie zawsze jajeczko sie uwolni z pęcherzyka i nawet jak jest owu to nie da sie zajść..
Potwierdzam też to słyszałam że to jajko czasem się nie uwolni i jest lipton czasem cykle bezowulacyjne się trafią i znów miesiąc przytulanek na darmo
Ja siedzę właśnie w robocie nic mi się nie chce idę sobie chyba siknąć z nudów zobaczyć jak wyglądają kreski dzisiaj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja to dwie widoczne kreski miałam chyba z 10 dni, ale maliny testowej ani razu
10 dni po owulce? Czyli wszystko ze mną O.K najwyraźniej Właśnie zamówiłam 50 testów owu z all niech szybko przychodzą bo zostały mi tylko 2 testy fajna zabawa z tym testowaniem
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi chyba ze 3 testy zostały w domu, 5 dni @, wiec chyba zdaze zamowic, zaraz bede musiala to zrobic ale zamawiam bez ciazowych, nie bede zapeszac
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ogólnie z 10 dni, ja tam nie wiem czy miałam w ogóle owulacje
mi chyba ze 3 testy zostały w domu, 5 dni @, wiec chyba zdaze zamowic, zaraz bede musiala to zrobic ale zamawiam bez ciazowych, nie bede zapeszac
Ja też nie wiem czy miałam owulkę bo przez ten furagin pokazały się maliny więc może jestem przed albo w ogóle nie będę miała w tym cyklu.
Ja już zamówiłam i zapłaciłam za 2,3 dni powinnam mieć je już w domu- zobaczymy czy sa lepsze od tych Rossmanowych A ja wzięłam 5 ciążowych i 2 w domu jeszcze czekają Niech już ten cykl się kończy
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja mam z 50 dzien cyklu i miałam drugą lekko widoczną długo, nawet jak zrobiłam w 40-którymś dc to mialam dwie, a malin nie zobaczyłam niestety...
ale zostało mi tych testów troszku, zostawię na nast. cykl
Agnilla, to mógł się nam pęcherzyk nie uwolnic...
A co do tej kasy to nie wiem czy oplaca się tyle jechać,żeby szukać i pewnie nie znaleźć..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja sie fochlam na meza :|
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ide lulac Czarka..
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ululaj małego i zrób sobie jakąś przyjemność z okazji foszka
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chce_byc_mamuska
- Wylogowany
- gaworzenie
Pozdrawiam wszystkie kobietki starające się o dzidziusia i życzę tak samo szybkiego zajścia w ciążę jak to było u mnie.
Wiecie, nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym, ale mnie udało się zajść w ciążę, bo stwierdziłam szczerze sama przed sobą, że narazie odpuszczam. Zaczęłam normalnie pić alkohol (a nie jak wcześniej powstrzymywać się, bo przecież staram się o dziecko) i przyznałam przed sobą, że może faktycznie to nie najlepszy moment na dzidziusia. A tu proszę jest! Może po prostu kiedy za bardzo czegoś chcemy, to stawiamy jakąś niewidzialną barierę?... Nie wiem.
Zaglądam tu od czasu do czasu, żeby Was poczytać, jednak nie dałam rady (przyznaję się bez bicia) oblukać wszystkich stu stron Jakby co to jestem na blogu: pragnedziecka.blogspot.com/ gdyby któraś chciała pogadać czy coś to proszę się nie krępować
pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowych dzidzi!!!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz tez testy zamowilam, testuje od 10 dnia i bez ciazowych a co :)alkoholu nie zacznę pić, bo go szczerze nienawidzę aleeee za to czekoladkę mmmm
kuwa, ten kalendarz co do dnia wyliczył mi @ fak fak, Ferii skądś go wzieła? magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/wynik/
i w ogóle gdzie Ty znowu latasz, żeś się nawet nie raczyła przywitać?!
owulacja na 2 maja niby przypada, a do nas na majowke przyjezdza bratowa meza z corka i na dodatek caly dzien pracujemy
. no ale wazne, ze plodne w majowke, wiec pelen relaks i do roboty
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnilla, a Ferr to dzisiaj testa miał powtórzyć, tak?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spodziewany termin porodu to 22 stycznia 2014 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 14.04.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni
Prawdopodobny okres poczęcia: 28.04.2013 r. - 04.05.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 24.07.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 23.10.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 18.01.2014 r.
Aktualnie jest to raczej ciąża urojona (biorąc pod uwagę wprowadzone w formularzu dane)
ale ale, oczekiwany termin porodu to urodziny mamuni, jak byk zachodzimy w tym cyklu i koziorożca rodzimy, jak mamunia i ja. już męzowi oswiadczyłam wczoraj, że mu urodze dziecko z moim charakterem yeeeah