BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #625074 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #625147 przez issska1986
Hej dziuńki,

oj Ferr to już się sezon zaczyna-współczuję tego zapierdzielu :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #625279 przez Agnilla
nie wiem czemu, ale przeczytałam "Hej dziurki" :D:D:D:D
Kaś ja się aż tak nie martwię, ale tak mnie to zaciekawiło. będę testy robiła, a jak 3 miechy z testami nic nie wyjdzie wtedy się skieruję do gin. w ogóle mam wizyte 27.04 ale po co mam isc? :/ co jej powiem "Pani, za 2 razem sie nie udało, zbadaj mnie? :P"

ja tam staram się jak najbardziej wyluzować. tzn nie mówię, że nie myslę. ale wczoraj to mi tak dzień zleciał. pobuszowałam w kuchni, troche w szafie. dzis mam zamiar to samo robic. jutro jade do mamy upiekszyc ja troche ;) moze skocze sobie do fryzjera. musze robic tak, by mi czas szybko lecial, zeby myslec jak najmniej :) aaa no i ten zegar musze do sralonu zrobic :woohoo:
kurna czytam te fora, to niektóre laski to się naprawdę nakręcają na ciąże. ja to pikuś przy nich....narazie :P
a co do prochów, ja nie biorę od 1 maja 2012, więc już zaraz będzie rok. oby to wystarczyło
miłego dnia dziewczynki! :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #625312 przez moofka
heeeej! mam słoneczko dzisiaj :lol:

Agi - do trzech razy sztuka :)

postanowiłam zacząć dzisiaj sprzątać szafę, ale tak jakoś po kawałeczku co by się nie przemęczać :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #625322 przez Agnilla
no ja też to na raty robię, najpierw żegnam zimę, potem zrobię przegląd co do wyrzucenia. ja to mam trochę za dużych rzeczy, tzn. "na ciąże" :D

11 lata 9 miesiąc temu #625335 przez issska1986
tak, tak dziurki :)

kurdę cichutko tu na tym naszym forum, nic się nie dzieje, wszystkie @ mają :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #625336 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #625342 przez lilijka
issska1986 napisał:

kurdę cichutko tu na tym naszym forum, nic się nie dzieje, wszystkie @ mają :lol: :lol:

Ja nie mam @ jeszcze :lol: dzisiaj 26 dc i za jakieś 6 dni powinna mnie franca nawiedzić :(

BTW ja znam jednego chłopa który nawet koszule sobie prasuje tak go żonka wyszkoliła :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #625343 przez issska1986
Lil, Ferr rzucala linka ostatnio, tam są wskazówki a propo tych bez owu cykli.. jak rozpoznac...

Lil, mój ojciec i brat lepiej kanty w spodniach prasują niz ja, koszulę też sobie sami prasują... to się też z domu wynosi...

11 lata 9 miesiąc temu #625344 przez lilijka
issska1986 napisał:

Lil, Ferr rzucala linka ostatnio, tam są wskazówki a propo tych bez owu cykli.. jak rozpoznac...

a no wchodziłam na tego linka ale nic konkretnego się nie dowiedziałam :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #625347 przez issska1986
pewnie tempka i śluz..

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #625348 przez Agnilla
no właśnie sęk w tym, że ja byłam u niej w styczniu na cytologii i powiedziałam, że chcę zajść w ciąże. i ona powiedziała, że jak tylko wyniki cytologii będa ok to zachodzimy ;) no to na wyniki czeka się z 6 tyg. ale nawet jakbyśmy zaczęli się starać od stycznia to dopiero 3 miechy by były- 3 cykle.

11 lata 9 miesiąc temu #625349 przez moofka
lilijka napisał:

issska1986 napisał:

Ja nie mam @ jeszcze :lol: dzisiaj 26 dc i za jakieś 6 dni powinna mnie franca nawiedzić :(

BTW ja znam jednego chłopa który nawet koszule sobie prasuje tak go żonka wyszkoliła :)

możesz dopisać drugiego chłopa do listy bo mój też sam sobie koszule prasuje.
zapomniałam się pochwalić że umie też piec ciasta! a ostatnio upiekł chleb :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #625356 przez Agnilla
moofka, on na pewno nie jest gejem? ;) żartuje ofc! no moja kumpela ma faceta, to Wam pisałam o tej pomadce co jej kupił sam, zapamietal nr, firme. ale ona go nie docenia niestety.

11 lata 9 miesiąc temu #625361 przez moofka
issska1986 napisał:

pewnie tempka i śluz..

ja pierdziele mi się nigdy nie chciało bawić w mierzenie temp i obserwację śluzu.... dlatego zamówiłam te testy owu.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka