- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Agnilla ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarki bo jak dobrze pamiętam ok 27 to będziesz miała chyba dni płodne więc a nóż widelec zobaczy owu i bedziesz miała monitoring może tez zobaczyć ciałko żółte co też oznacza owu.. Więc zapisana to maszeruj nic Cię to nie kosztuje (tylko niech Ci USG zrobi.)
Kurde ja na swoją wizytę muszę czekać do czwartku.. masakra.. już bym chciała..
Ann tak to jest w pierwszej ciąży że o bezpłodności od razu się myśli.. ja to już po pierwszym cyklu szukałam dziury w całym więc rozumiem dziewczyny.. Ale Lili Ty to chyba masz zdrowego ślicznego syna?? więc co to za szalone myśli? Może po prostu po porodzie nie wróciły Ci jeszcze w pełni owu co miesiąc. Tak też bywa mi to ciągle gin powtarzała żebym się nie nastawiała bo nie wiadomo jak szybko wrócą. A tak w ogóle to powiedziała żebym sobie wybiła ciążę od razu po 2 z głowy tylko że ja powiedziałam że chcę więc nie miała za dużo do powiedzenia teraz jak byłam u niej w grudniu to powiedziała że mogę zachodzić.. bo niech będzie już jest prawie rok od porodu. Jakby mnie zaklęła normalnie..
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a Ty czekaj, jutro środa, jutro tu przylatujesz??? czy ja cos pokiełbasiłam znowu ???
aahaha a widziszk ochana dostałaś pozwolenie ginki i to buuuum szakalaka
no to daj nam pozwolenie tez, może w tym tkwi problem
a w ogóle to w czerwcy minie rok od utraty dziecia
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ferr bez załamki, za rok o tej porze będziesz siedziała u mamy na tarasie z kawką i małym brzdacem w wózku... zrób tego testa jeszcze raz w czwartek z rana dla 100% pewnosci jak zmora nie przylezie...
Kaś daj namiar, też pójdę do tej kraczącej gin
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferritka dużo uścisków.. Jesteś bardzo dzielna naprawę..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moofka który to tydzień 6/7? to nawet może Ci założy kartę ciąży. Napewno Ci wypisze skierowanie na mocz, krew, morfologię, badania tarczycy, różyczkę, HIV , cytomegalia, i te 2 nie mogę sobie teraz nazwy przypomnieć, grupę krwi i antyciała.
Właśnie dziewczyna ma tutaj któraś grupę krwi Rh - ?? a chłop ma Rh +??
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ciekawa jestem bo czasami właśnie przez konflikt sie nie utrzymuje zarodek...
ale wiem, ze już wiedzą jak sobie z tym radzić.
no jak nie przyjdzie to ja dopiero w piątek z rana zdołam siknąć , albo w sobotę- no jak ma nie przyjść to nie przyjdzie, a jak ma to mnie z nienacka weźmie
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja i Czarek mieliśmy konflikt bo ma krew po tacie i po porodzie dostałam zastrzyk w dupę żeby antyciała powstrzymać.
Ferri a rozmawiałaś o tym ze swoim gin? bo to może mieć jakiś wpływ i ogóle.
Jeśli kiedykolwiek krew dziecka dostanie się do obiegu krwi matki to u matki tworzą się przeciwciała które przy następnej ciąży prowadzą do zniszczenia zarodka. tak w skrócie.. Oczywiście mają już na to sposoby i w ogóle i nie piszę tutaj o tym żeby was straszyć ale zawsze warto to obadać i się dowiedzieć u gin czy to może mieć jakiś wpływ. Ja sie dopytam swojej jak nie zapomnę bo bierze mnie ciążowa skleroza..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a która siedzi teraz i sie nudzi??
no to macie Perełeczki moje takie oto cuda wianki- niektóre są boskie, siedzę i kwiczę ze śmiechu
ratunku-co-robic.ownlog.com/3,11350,kategoria.html
oo np takie cudo :
czy to prawda, ze jesli plemnik ma kontak z powietrzem to od razu obumiera??
FORUM WYJASNIA RZECZOWO:
***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak.
***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Jakiś tydzień temu natknęłam się na Wasze forum. Tak się zaczytałam, że przestać nie mogę Zaglądam tu codziennie, bo bardzo jestem ciekawa jak tam u Was sprawy brzuszkowe.
My z mężem staramy się o dzidzię od czerwca ubiegłego roku. W październiku (5 cykl starań) udało nam się wstrzelić, ale niestety radość trwała tylko 9 tygodni Pod koniec listopada złapałam lekkie przeziębienie i już sprawy potoczyły się bardzo szybko.
Od stycznia po wizycie kontrolnej u gina dostaliśmy zielone światło do działania. No i działamy sobie, już 4 cykl leci (pierwszy z testami owu). U mnie testy pokryły się z internetowym kalendarzykiem i obserwacją śluzu. 2 maliny pojawiły się w 12 dc, cykle 26 dniowe. Dziś 21 dc.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przykro mi z powodu straty, na staraczkach nauczyły mnie dziewczyny, ze Aniołkowe Mamusie dostają dar Dziecka bez kolejki - 3mam kciuki za Ciebie:)
no to pięknie Ci pokazały testy, brawo brawo i nie pytam bo przytulanie w terminie było i teraz grzecznie bez świrowania czekamy na II malina na ciązowym
a ilu dniowe cykle masz? oby nie za długie bo my tu spragnione widoku dwóch pięknych kreseczek
edit: no przecież napisałaś jak byk że 26dc ;] no to niebawem rozstrzygnięcie
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak bedę potrzebować krwi to już wiem do kogo sie zgłosic
ja mam Arh+ jakby któraś potrzebowała
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć Dagnes 3mamy kciukasy za Cb:) zdawaj nam relacje i czekamy na test z 2 kreskami
Issska Twoja mama nie dostała zastrzyku bo żadnego konfliktu nie było konflikt serologiczny występuje jedynie w momencie kiedy kobieta ma krew Rh - ponieważ tylko w tej krwi występują przeciwciała które od razu niszczą Rh + w organizmie. Moja mama też ze mną nie miała żadnych problemów
Witaj Dagnes
rozgość się u nas i czekamy na wieści Czyli test Ci wypada za jakieś 5dni jeśli @ nie przyjdzie a regularne masz cykle?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
pani gin powiedziała, że przy moich długaśnych cyklach to za wcześnie żeby coś wypaczyła no i tak właśnie było. plus jest taki że nie wypaczyła też nic złego.
pobrali mi krew na hcg i progesteron. usg w przyszłym tygodniu.
witaj Dagnes