BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869282 przez emma
Agni, ja?? B) wyciulac?? :silly: toz specjalnie na bete poszlam coby potwierdzic, zeby wam falszywych informacji nie sprzedawac :silly:
masz zdjecie, suwaczek i bete - wiecej grzechow nie pamietam ;)

Julaa, wieklie dzieki raz jeszcze za testy! :kiss: :kiss: :kiss: wykorzystalam wszystkie i popatrz, jaki wynik! :lol:

ogloszenia parafialne: oddam w dobre rece prawie cala wielka paczke Wieśka! :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #869287 przez moofka
no taaak bo przy takiej niewyraźnej kresce to beta konieczna była na potwierdzenie jak cholera :P

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869292 przez emma
moof, test mogl sie pomylic na moja korzysc, no nie? :silly:

umre dzis na katar... :dry:

a tymczasem dziekuje raz jeszcze za gratulacje i kciuki! :kiss:
i odplywam do wyrka :)

dobrego weekendu! :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #869298 przez Agnilla
ten katar to właśnie kara, żeś nas tak wyciulała i nie dała się poemocjonować :P masz babo :P
nie powiem, ze placek, bo ja wysoki cukier mam ;)
ta jedna kreska to jak dopisana takim wypisanym, ślinionym pisakiem :lol:
czas do lozka, bo mnie tak flaki bola :( matko jak tak ma byc 3 miesiace grrr

10 lata 8 miesiąc temu #869299 przez ulka1983
hej :)

Ann mi zawsze mówią że Natalia sobie w życiu poradzi ze swoim charakterkiem a jeszcze na drugie ma Marta to już w ogóle ;) a co kłótni to Kornelia bardzo spokojna ale na swoim też postawi więc kłótnie są ale coraz rzadsze jak były mniejsze było gorzej :S
synuś kusi :lol: i super a mąż co zrobi to będzie miał ;) ja mojemu mówię że będzie chłopiec to stara się bardziej :silly: a co z tego wyjdzie zobaczymy

Ferri oby tak było jak mówisz trójeczka musi być :blink: fajne wózeczki o cenę wolę nie pytać :S

Moni ja w pierwszym cyklu brałam przez 10 dni po 2 tabletki a teraz po 1 i też od 16 dc objawy mam podobne :dry: ale to mój 3 i ostatni cykl z dupkiem bo gin stwierdziła że dalej to musi się wszystko samo poukładać :huh: a co jak bym była w ciąży to nie wiem bo nie mówiła a tabletek też już nie mam B)

Majka współczuję sąsiadów :kiss:

Emma :cheer: i taki spokój u Ciebie :cheer: gratulacje :kiss: ja mam termin @ w przyszłym tygodniu Gosia TY też :S

Emma jak chętnych nie ma to wieśka mogę zgarnąć bo do kościoła chodzę ;) ale poczekajmy do przyszłego tygodnia może nie będzie potrzebny :blink:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869300 przez emma
Agni, nie wiem, co ty w dziecinstwie z pisakami robilas, ale rozumiem, ze to mialy byc gratulacje, dziekuje!!! :lol: :woohoo:

Ula, spoko, czekamy z kciukami, a w razie czego Wieśek leci do ciebie poleconym! :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #869302 przez betka81
Emma widać, testy zaczarowane przez zaciążone przekazywane z rąk do rąk spełniają swoje przeznaczenie.
A teścik piękny... Raczej nie miał się co mylić, wiedział co pokazać. Moja bledsza kreska właśnie ciężko oddycha bo chora.

Jak zostanę sama w sierpniu to mam nadzieję, że wszystkie będziecie mi mocno kibicować.Bo w zasadzie całe siły skupicie już tylko na mnie, to musi się udać :P
Czekam jeszcze i odliczam cykle, skrupulatnie mierzę tempkę o ile się da przy chorej 1,5 rocznej małej zołzuni...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869306 przez betka81
Ula ja swojemu M też mówię, że będzie to co sam zrobi. Ale jednak przy dwóch dziewczynkach jakoś syncio kusi. I z każdym dniem jakoś wydaje mi się, że szanse niewielkie bo to jednak trudne jest tak ucelować złotym strzałem.
I Ulcia trzymam kciuki aby się udało.

10 lata 8 miesiąc temu #869310 przez monique1983
Emma - Gratki!!! :kiss:

Betka - spoko, sama nie zostaniesz, mnie też jeszcze trochę zejdzie ;)

10 lata 8 miesiąc temu #869316 przez Asiaa
Emma dziękuję za odpowiedź odnośnie badań :kiss: łał ale super!! Ciesze się mocno i gratuluję bardzo! :kiss: :) W podobnym czasie miałyśmy owu dlatego pamiętałam mniej więcej kiedy powinno być u Ciebie testowanko. Mam nadzieję że nie uczyniłam nietaktu pytając o test tak wprost :kiss: Raz jeszcze gratki!! :kiss: :)
Może i mi kiedyś się uda ;)
Dobranoc.

10 lata 8 miesiąc temu #869323 przez Pinezka
Emma - gratulacje!!! :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #869328 przez ann-sunshine
Jula ja przed pierwsza ciaza i cyto i toxo mialam ujemne. Toxo mam nadal, a cyto musialam przejsc chorujac razem z Marta w pierwszym roku jej zycia. Jednak dopiero wystawienie sie na multum zlobkowch chorowitkow spowodowalo moja chorobe. Bedzie git u ciebie, zobaczysz.

Betka, sama nie zostaniesz, moze jaka kolejna kobitka, mimo pokrewnych watkow, do nas trafi.

Asiaa w koncu sie uda! A jak nie bedziesz w to wierzyc to ci Ferri jeza wyszykuje!

Wyspalam sie i spac nie moge :S

10 lata 8 miesiąc temu #869338 przez ann-sunshine
Dzien dobry sloneczne, lekko zamglone. Nie ma to jak wstac w sobote o 6 rano. Jaki dlugi dzien przede mna. Milej soboty

10 lata 8 miesiąc temu #869343 przez Asia K
Emma - no co ty :unsure: A jakby zadna nie zapytala to bys sie w koncu pochwaliła ?
Gratulacje :kiss:

Ann miałam sprzet od 2005 roku i wszedzie mi mówili ze juz nie robi sie na 20 lat , ze i tak mi długo chodziła bez napraw ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #869352 przez emma
Dzień dobry!
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje! :laugh: :lol:

Asia, chciałam czekać do wtorkowej wizyty, ale wyszło jak wyszło :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka