BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #869678 przez Anisia81
Nawet poszłam zbadac sobie poziom prolaktyny w poniedziałek będę miałą wyniki mam nadzieje ze bedzie ok ehhh.
Jestem tak nakrecona ze szok heh.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869683 przez Ada2424
Julka właśnie mi też gin mówił ze cyto duzo łatwiej mozna złapać i tak naprawde ciezko sie przed tym jakos uchronic :dry: co do tokso to mi kazal unikania kontaktów z kotami, nie jesc surowego miesa i jajka zeby byly na twardo ugotowane no i jak grzebac w ziemi to tylko w rekawiczkach i tego sie trzymam :blink:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #869720 przez emma
Julka, ja to bym raczej zmarnowała kasę, gdybym tych badań nie zrobiła ;), od lat płacę składki, wsio robiłam na fundusz, bez dodatkowych opłat i byłam spokojna lub wiedziałam na co uważać :). A z tymi kotami to taki stereotyp, prędzej ptaki przenoszą. Chyba że ktoś ma kota który się nimi żywi. Mój kot ma 7 lat, a na toxo nie chorowałam.

Dobranoc!

10 lata 8 miesiąc temu #869734 przez zoi
Ada, jeszcze sobie czasem zwymiotuję, a co :P

Witam nową staraczkę :ohmy:

Ferri, tylko się nie denewruj, wszystkie o Tobie myślimy! Dawaj znać jak tylko będziesz coś wiedzieć :ohmy: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #869739 przez gosia28
betka oby oby, bo zgłupieję, a i już od czasu do czasu mam ciążę urojoną :S

anisia witam i szybkich owoców testowania życzę ;)

ehh zoi tak mi się przypomniał Twój post z podglądaniem hehe, to przyznaj się, który to był raz :silly:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu #869752 przez Asia K
Witam sie niedzielnie :)

Dzisiaj to mi głowa pęka , ale jestem pewna ze od niewyspania :dry: Póxno poszłam spac , a rano POBUDKA ;)

Witam nową testowiczke - testuj codziennie tak jak jest w instrukcji , a efekty zobaczysz :)
Testy wielu z nas pomogły

10 lata 8 miesiąc temu #869768 przez ann-sunshine
Bry,

Ferri??? I jak?

Ja też nie wyspana, bo impreza do 1-ej, o drugiej poszłam spać, a Natala obudziła mnie o 6:44 bo głodna była :dry: no i już nie śpię od tej godziny.

Witam nową Koleżankę i życzę powodzenia

10 lata 8 miesiąc temu #869781 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #869790 przez majka1987gnoWlkp
witam się z Wami i ja:)
Zoi to masz samozaparcie bo ja to bym podglądała co najmniej raz w tygodniu jakbym taki sprzęt miała. my na nogach od 7 i sobie wyobraźcie że pradu u mnie nie było ale w całej kamienicy i już na szczęście jest ok. ale bałam się że szlak mi trafi mięsa w zamrażarniku.
plan na dziś: lenie się tylko obiad zrobię. no i spacerek na plac zabaw bo u mnie dziś nawet ładna pogoda:)
Ferri odezwij się bo my tu paznokcie zaczynamy obgryzać!!

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #869791 przez ferritka
Dziewczynki :kiss: ja leze dziwna sprawa bo tak to nic nie ma wybaczcie szczegoly ale no wkladka czysta natomiast jak sobie lutke daje tym aplikatorem to nie fajnie I jak wczoraj wieczorem byl w miare czysty tak dzis rano znowu mnie zmartwil :(
Jutro rano zadzwonie do dr cuda niech mnie pilnie przyjmuje spojrzy co tam sie dzieje....
Aaa oprocz tego mialam rano prawda mdlosci z zawrotem glowy

Wiec prosze pokrosujcie kciuka co by bylo dobrze wszystko :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #869800 przez majka1987gnoWlkp
ferri- no oczywiscie trzymam wszystkie 4 kciuki. ale zastanów sie nad Izbą Przyjęć. pomoga szybciej niz doczekasz sie wizyty. a wkładka czysta bo lezysz.- wybacz ale skoro aplikator był brudny toznaczy ze cos sie dzieje a nie widac bo grawitacja na Ciecie nie działa bo lezysz.

pisz co tam i jak tam bo my sie denerwujemy.

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #869804 przez Ada2424
Ferri trzymam kciuki, musi być dobrze :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #869824 przez gabi28
Ferri leż,odpoczywaj,trzymam kciuki.
Ja lutke brałam od 6tc i czasem zdarzało mi się zauważyć lekko brudną wkładkę,ale to przeważnie rano.. oszczędzałam się wtedy bardzo. Zobaczysz będzie dobrze, a jak się bardzo martwisz to faktycznie jutro zadzwoń. trzymaj się Kochana. :*

10 lata 8 miesiąc temu #869841 przez Asia K
Feri - ja tez trzymam kciukasy by wszystko tylko na strachu sie skonczylo . Wierze ze wsio bedzie git :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #869848 przez Agnilla
Ferri spakowalam sie i czekam na pociag, jade juz do Ciebie, nawet sikac za Ciebie bede :) okien Ci nie umyje, bo to juz Kregla robota, ale Ty masz lezec i nic wiecej :kiss:
uh a my mamy aktywny weekend, wczoraj zakupy, sprzatanie i weszlismy do pokoju mlodej, zaczynamy go totalnie oprozniac bo jutro maz wkracza z malowaniem a w czw ma byc szafa. wiec wszystko wynosimy do salonu, zeby tam pusto bylo.teraz chwila odpoczynku, przygotuje obiad, drzemka i po obiedzie mam obeicany spacer ;)
miłej niedzieli :kiss:

hehe babystrology zrobilo z Poli krewetke :) a to przeciez zuch dziewucha i na pewno juz ponad kilogram wazy :) w ogole wmowilam sobie cukrzyce ciazowa :D co ofc wychodzi bardziej mi na dobre, bo od pt wzielam tylko gryza grzeska wczoraj no i dzis kilka chipsow od meza, bo juz na glodzie bylam :P male slodkie co 3 dni lepiej brzmi niz codziennie ciacho, wiec niech bedzie ze mam cukrzyce :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka