- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
A no i z tego profila to pewnie cały Kręgiel jak się patrzy
Dobranoc bo padam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Pamięta mnie ktoś tu jeszcze?
Wybaczcie ale nie jestem z Wami na bieżąco. Nie mam czasu zbytnio dla siebie walczymy z kolkami a jest to dla mnie ciężki temat Pokarmu chyba mam trochę więcej, bo już mniej dokarmiam butelką. No i w końcu rozmiar 56 jest już akurat, widać że rośnie. Waga też fajna, bo 3810 g i w tydzień przybyło 290 g
Dziewczynki pozdrawiam Was gorąco i trzymam za Was kciuki!!!!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
dzis musze nadrobic wczorajsza i dzisiejsza robote, a na 18:00 mamy pierwsza lekcje w szkole rodzenia. ciesze sie i zarazem mam cykora, bo jak juz szkola rodzenia, tzn, ze idziemy juz z górki Betka, grabisz sobie
kurde, mloda mi sie bardzo malo rusza moze moja niedyspozycja wczorajsza i na nia przeszla
Ferri, dobrze żeś spokojniejsza! dbaj o grocha a okna jak tkniesz to Cie dorwe ja w ksiazy nie umyla ani jednego okna, w salonie tylko szyby na Boze Narodzenie, wiec jak bedziemy je myc na wiosne to maz bedzie mial ostry pierwszy raz z nimi
Porto, czymaj sie tam mocno, masuj brzuszek i wygoń te nieszczęsne kolki!
miłego dnia laski!
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto jeszcze troszke i kolki przejda i bedzie lepiej. Brzuszek nauczy sie trawic i bolu nie bedzie. Przesylam dobrw fluidy.
Ula, nie wracac, wracac, juz jest dobrze. Mezu dba o nas i nawet kotem sie zajmie
Agni wczoraj wyciagneli mnie na dlugi spacer. Jak sie polozylam tak myslalam ze nie wstane bo mi posladek rozerwie. Jak dla mnie to wysilkowy bol. Tak jak zakwasy. Jak rozchodzilam to jakos kustykalam do konca dnia. Dzis lepiej. Do kolejnego spaceru pewnie
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ulka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agni - mi lekarz powiedzial ze dzieci tak jak dorosli - maja lepsze i gorsze dni - beda sie bardziej ruszały a w inny dzien mniej
Ferri - no i super - wszystkie tu ci to mówiłysmy teraz odpoczywaj i kregiel niech sprzata, pierze gotuje a ty mozesz conajwyzej paluszek nadwyrezyc by mu pokazywac co i jak
Porto - tak jak Ann mówiła - niedługo to przejdzie . A jak tam mezulek z córeczką sie dogaduje
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Dziewczynki, włąśnie wiecie nie chce Wam słodzić, na tym wątku na staraczkach czy na moich miss listopada, ale Kręgiel przysiadł do lektury i poczytał i powiedział , że mogę forum czytać bo tu żadna nie powiedziała że to coś może się złego dziać, tylko podtrzymała na duchu i kazała nie panikować no więc no macie aprobatę Kręgla
Portooooo, kochana pewnie, że pamiętamy, przecież jesteś tu moją parą
za to jak pięknie nasza Księżniczka przybiera fju fju , kolki oj to nie wiem jak Ci pomóc ale przesyłam Ci siłe i energię żeby ten czas cięzki przetrwać
Betka, no miałam Ci coś napisać ale mi uleciało niech no mi się tylko przypomni
idę robić się na bóstwo - czyli włos przeczesać i krem na twarz i jadę na taras do rodziców , na słoneczkoooooo
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ale mi się nic nie chce. Wczoraj jakiś błąd mi na forum wyskoczył i nie mogła zobaczyć czy Ferr napisała - sie wkurzyłam. Ferr teraz to ty już w stronę okien to nawet nie patrz.
Zaraz wstaje włączam pranie, wyciągam mięso z zamrażarki. Złożę wysuszone pranie. Zrobię jeszcze ekstrakt waniliowy
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Porto a moze zmien mleko którym dokarmiasz. mojej psióły mała iała problemy do póki nie przeszła na mleko Eufemil czy jakos tak:/ próbuj. a na ilość mleka w cycusiach polecam herbatke laktacyjną z herbapolu chyba- paskudna ale poczujesz różńice:)
ferri no to dobrze że dobrze:)
ja powoli się zbieram póki nie pada bo zapowiadają i lece na zakupy:D
nie ma co być na zwolnieniu chorobowym dobrze wychodzi w ciązy!! dostałąm 250 zł więcej niż normalnie- ide wydać ^^
a dziś na obiad faszerowane pieczarki co wy na to?? bo kurde pieczarki za 3 zł/kg kupiłam piękne świerze i duże:D tylko stać przy patelni mi się nie chce:/ trzeba coś wymyślić
miłego popołudnia
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Porto a moze zmien mleko którym dokarmiasz. mojej psióły mała iała problemy do póki nie przeszła na mleko Eufemil czy jakos tak:/ próbuj. a na ilość mleka w cycusiach polecam herbatke laktacyjną z herbapolu chyba- paskudna ale poczujesz różńice:)
ferri no to dobrze że dobrze:)
ja powoli się zbieram póki nie pada bo zapowiadają i lece na zakupy:D
nie ma co być na zwolnieniu chorobowym dobrze wychodzi w ciązy!! dostałąm 250 zł więcej niż normalnie- ide wydać ^^
a dziś na obiad faszerowane pieczarki co wy na to?? bo kurde pieczarki za 3 zł/kg kupiłam piękne świerze i duże:D tylko stać przy patelni mi się nie chce:/ trzeba coś wymyślić
miłego popołudnia
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Aggi zakupy pierwsza klasa
Gwiazdka widocznie Twoje maleństwo jest skryte jak Ty i nie chce pokazać co ma między nogami bo wtedy matka zasypie je rzeczami Najważniejsze że wsio ok
Porto trzymajcie się i pogońcie te kolki raz a dobrze
Ann i oby tak dalej miło i spokojnie czas upływał może "zakwasy" już nie będą się pojawiały jak organizm przyzwyczai się do dłuższych spacerów
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Zaraz idę robić muffiny czekoladowe
mam ochotę w końcu coś upichcić
Kaś no najlepiej by chyba było cały cykl przetestować bo u Ciebie może się podziać na tych testach
Ulka znalazłam moje kartki z testami i te szczęśliwe też Pytałaś o przepis na chłopaka i mówiłam kiedyś że jak znajdę to zamieszczę No więc ja zazwyczaj miałam 32dniowe cykle. W tym trafionym miałam trzy dni gdy testy pokazywały niby dwie kreski, ale wcale nie były tak samo intensywne - dziewczyny nawet tu twierdziły że owu mogło nie być i też tak myślałam. Było to 17,18,19dc. Przytulanie było tylko wieczorem 18 i popołudniu 19dc wcześniej i później testy pokazywały tylko jedną kreskę. Mam nadzieję że coś dojrzysz na foto w całym cyklu też było malutko przytulań w sumie. Brałam Kwas Foliowy (KF), Castagnus (C) i Wiesiołek (W) tak jak jest to rozpisane. Co prawda kreski już zbledły więc zaznaczyłam Ci te 17,18,19dc żebyś tak poglądowo sobie popatrzyła
tutaj jest foto: pics.tinypic.pl/i/00517/3i2hfk2458c9.jpg
Ferri i czego się tak martwiła ? No czego ? Piękny groszek zdrowy i caaaały Kręgiel
Porto ściskamy i wysyłamy całuski Poka Poka nam Zuzię czasem
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Dziewczyny czytałam ze kwas foliowy bierze się do 12 tyg. a zapomniałam zapytać gina.
Ferr zapomniałam Ci dopisać ja tu na tym usg widzę taki kręgiel ze szok.
www.adopcjebuldozkow.pl/
Może ktoś z was albo ze znajomych zechce adoptować pieseczka.
Ula a jakim cudem dostałaś więcej? Tłumacz mi tu szybko.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ciekawe ile ja kaski dostane w tym miesiacu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
wrocilam z zakupow, no co szlam na targ po ziemniaczki to mijalam lumpka po drodze no nie? ale chyba ze 3-4 rzeczy sobie kupilam :d a zaplacilam za wszystko 9 zeta, normalnie wpadne w nalog dobrze, ze mam coraz mniej sil i szybko kapituluje
usiadlam, dostalam 3 lekkie pukniecia i znowu cisza.
Ann ja do dzis biore zelazo z kwasem foliowym, tak lekarz kazal
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Lekarz zapisując mi żelazo powiedział żeby odstawić sam kwas bo już w tym jest dzienna dawka kwasu foliowego (Tardyferon Fol). Także chyba nie jest powiedziane że do 12tyg. Bo ja to mam brać do samego końca.
O dokładnie mam to samo co Agni.