- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
lece pranie wieszac, szykowac obiad i na szkole rodzenia i zas dzien w plecy, jutro i pojutrze to samo a w pt...juz nie pamietam co jest w piatek
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Przyznam się bez bicia ze zjadłam naleśnika z nitellą i truskawkami - na kolacje
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Majka - tez wypelnilam ankietke
Dziewczyny, dzis po raz pierwszy od dluzszego czasu mialam sen z dzieckiem w roli glownej, czy raczej dziecmi, bo mi sie snilo, ze trojaczki urodzilam - dwoch chlopcow i dziewczynke Jednego z synkow trzymalam naguskiego na brzuchu i karmilam, pamietam, ze byl taki mieciutki i cieply w dotyku A mezu juz obok z kolejnym do karmienia czekal. Bardzo realistyczny sen, wzbudzil de mnie duza tesknote
Ech, mam nadzieje, ze niedlugo sie uda
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Dziewczyny padam dzisiaj, przebiegłam 7,5 km, a wieczorem zachciało mi się jeszcze piec
Tarta z malinami i kremem mascarpone, częstujcie się
zmniejszacz.pl/zdjecie/123/105130_20140408_200303.jpg
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moni takie ciasto na nic nam dajesz?
Mija mama dzwoniła 30min gadała masakra jak mnie teraz boli głowa :-/ nie dowie się jeszcze o Balbinku bo mnie zameczy.
Idę spać buziaki
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ferri ciesze sie ze wsio ok z groszkiem
Monique ciacho wyglada pysznie
Pinezka a to Ci sen fajowy mi sie dziś śniły 3 biegające myszy, jedna taka wielka i gruba i dwie małe przy niej, co za głupoty do głowy mi przychodza to ja nie wiem
Agni jak było na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia? Opowiadaj
Coś jeszcze chciałam ale nie pamietam co, klade sie spac bo padam, kicham, smarkam i oczy mnie pieka to sobie troche pomarudzilam, ale musialam no wybaczcie
Dobranoc.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
O dziś niewiele do nadrabiania
Portona początku tego czasu jest naprawdę niewiele ale dasz radę. Z kolkami nie pomogę bo moje dziewczynki nie miały. To ładnie jak Zuzanka przybiera na wadze i obowiązkowo podrzuć jakieś zdjęcia. ja tak kocham oglądać takie malutkie słodziaczki
Agnilla wcale sobie nie grabie przecież powiedziałam,że ku Twojemu niezadowoleniu ale dla mnie mógłby być już sierpień bo ja bym chciała już zacząć staranka... I możesz sobie na mnie krzyczeć
I pochwal się jak było na pierwszych zajęciach
Gwiazdka chodziło Ci o to, że Majka ma więcej kasy. No więc jak jesteś na zwolnieniu 100% to dostajesz całą pensję i ZUS płaci Ci jeszcze za soboty więc to wychodzi o jakieś 200-300 zł więcej na miesiąc. Dlatego jak możesz to się opłaca iść w ciąży na zwolnienie. Tak było u mnie
Pinezka sen super oby się spełnił. I głowa do góry w końcu jak się walczy to musi się udać co nie? Ale trojaczki duuuuuże wyzwanie. Szczerze to ja mimo, że mam już dwójkę to nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji chyba usiadła i beczała. Bo przy jednym dziecku jest tyle do ogarnięcia a przy trójce
A umnie nie wiem co się dzieje.... Zasypiam ostatnio codziennie jak usypiam Igę tzn nawet przed nią około 19.30 normalnie padam ze zmęczenia.
I co najważniejsze jutro zaczyna się kolejny cykl bo @ już się lekko pokazuje i to mnie cieszy bo to o jeden cykl bliżej do staranek Kurcze, jednak ten czas szybciutko leci, Jeszcze 4 cykle i działamy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Feer super że jednak fałszywy alarm trzymamy kciuki za małego kręgielka
Porto pewnie że pamiętamy o Was fajnie że chociaż na chwilkę wpadniesz do nas kolki współczuję Wam próbowaliście jakieś krople
Ann no co Ty ja tak do żartu mówiłam nie na poważnie a jak mężulek zatęskni to już miodzio będzie
Aggi dzięki za foto już prześwietliłam stronę i powiem Ci że tu od razu było widać że chłopak będzie zobaczymy kiedy ja utrafię swojego
Gwiazdka ale o co chodzi bo nie kumam
Pinezka nie wiem czy pamiętasz ale mi się śniło że urodziłam pięcioraczki pewnie że się uda
Moni nie kuś bo ja nie biegam i kg mi się odkładają :
Betka zasuwa ten czas że cho cho
ciekawe co u naszej Chudzinki dawno się nie odzywała
Julka sukienkę już masz bo nie chwalisz się
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Gwiazdka - mi sie buldozki bardzo podobaja, ale jak sie poza domem przebywa 10 godzin dziennie, to ciezko psa skazywac na samotnosc i zaciskanie pecherza. Naprawde ta rasa tak strasznie chrapie?
Porto - Czekamy na zdjecia malutkiej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ferr weszłam rano, groszka uwidziałam cudownego, wiedziałam że tak będzie
Porto włacha poka zdjęcia Zuzinki
mam nadzieję, że się szybko uporasz z kolkami
Ula jednak do Ciebie też przylazła
pyszne rzeczy widziałam kogo pominęłam to przepraszam, pozdrawiam Was i buziakuję
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
no nic uciekam, bo czas leci, a po lekarzu do rodzicow jade. oh ten tydz to mi przelecial juz przez rece, oby maj i czerwiec takie nie byly bo zaraz faktycznie bede szla na porodowke
a co do szkoly rodzenia bylysmy ponad 2 godz wiekszosc spraw organizacyjnych, ogolne tematy, kilka cwiczen i za tydz kolejne lekcje
milego dnia laski!
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pinezka tak, nasz ma 9 mcy dziś rano myślałam ze to Michal chrapie a to Pix tak dawał.kolo nas mieszka juz dorosly buldog i chrapie nawet jak chodzi. mój Pix potrzebuje non stop uwagi chce się bawić, przynosi zabawki. Szalony malec. Sadze ze chrapanie sie u niego rozkręci, kwestia wieku.
Agnilla daj znać po wizycie jak z Pola.
Porto właśnie chcemy sweet focie Zuzy
Ja dalej w łóżku, plan na dziś odkurzanie i umycie podłóg a jutro jadę do siostry do salonu, zrobi mi nowe rzęsy. Dziewczyny jaka to wygoda polecam
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Moje dziecko jak tylko wstanie to wola: idziemy buju buju, a tu taka beznadziejna pogoda, wieje buuuuu.
Cholerka kolejna malpa? Ktora w kolejce za Aski jest? Zaklepane juz, czy bitwa sie dopiero rozegra?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ferri, ciesze sie bardzo, ze wszystko dobrze u was! wow, zaraz juz 10 tydzien masz! rewelacja!
Ann, zazdroszcze spacerow po plazy!
Ula, Wiesiek polecial wczoraj rano z priorytetem nachuchane!
U mnie beta z piatku 709, wczoraj bylam na badaniu, widzialam groszka, ciaza potwierdzona, w macicy (pieknie zacerowanej ), wiec wszystko w porzadku!
Dziekuje za kciuki tym, co trzymali!
dobrego dnia!