BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #883584 przez aggi
Dzień dobry. :blush:
Ale duchota :( poczytam i spadam sprzątać...
choć wcale mi się to nie uśmiecha :dry:

ulka i tak zazdroszczę jakoś lepiej jakby powiało trochę niż taka pustynia :S

Ada mój mąż też tak bzikował na początku starań ;)

gwiazdka fajne zdjęcia i brzucha Ci nieźle widać :D :)

Agni u mnie też tak ciepło że idzie się pochlastać :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #883585 przez Agnilla
Aggi widze, ze Ty jak ja...wiecznie sprzatasz :P

10 lata 10 miesiąc temu #883611 przez gwiazdka2014
Antek się juz uwidacznia :P
Ale moim zdaniem nie jest taki wielki :P

Chyba nie dam rade tyle wytrzymać tydzień :P

10 lata 10 miesiąc temu #883619 przez aggi
Agni doookładnie :blink: . Ciągłe sprzątanie - ja już sobotnie sprzątanie zaczynam rozkładać na trzy dni, niedługo dziennie będę z miotłą biegała :pinch:

10 lata 10 miesiąc temu #883630 przez ann-sunshine
Agni i Aggi dołączam do wiecznie sprzątających. Mężu zabrał pierworodną do sklepu, a ja w tym czasie miałam iść pod prysznic i co? I zdążyłam zamieść podłogi, wymyć podłogi i iść pod prysznic, a potem jeszcze mopy i ściery wpakować do pralki.

Ale miły dzień za to potem, tylko dał mi w kość. Mam nadzieję, że foty mojej w gazecie nie będzie, bo lekarz mój znów mnie okrzyczy że nie leżę. Miejskie stowarzyszenia się dziś w parku ze stoiskami wystawiają i pojechałyśmy z Martą, przy okazji zobaczyć stoisko męża, ale głównie po balonika, kwiatka na ręku namalowanego, porysować kredą na asfalcie itp. Zero słońca dziś więc super, ale ciepło.

Teraz zalegamy obydwie i ja już się nie ruszę z wyra :-) no chyba że obiad zrobić dla nas zanim mężu przyjedzie.

10 lata 10 miesiąc temu #883636 przez Agnilla
ja nie powiem, siostra zawsze mowila, ze ja mam manie, bo ja naprawde sprzatac lubie :P ale sil dzis malo wiec tylko ogarnelam, pochowalam co mialam a jutro wytre kurze i zmyje podlogi. w ciazy na szczescie mam jakis hamulec i jak sie nie czuje, to nie robie. wiec dzis to pol dnia zalegam, drzemalam, wykapalam sie i mi lepiej
burza sie do nas zbliza, moze sie powietrze schlodzi, zawsze sprawdzam na mapach blids.de i tam faktycznie maja racje co do burz ;)
Ann, moj wlasnie wraca z pracy, zamowil pizze i na reke mi to, ze nie musze dzis gotowac
a wiecie co. 4 tyg temu do poludnia moje blizniaki spotkaly sie z kuzynem. mial kropke na plecach a na drugi dzien lekarz stwierdzil, ze to ospa. 2 tyg temu w sob do poludnia dostalam telefon, ze mala ma kropke na plecach...wysypalo ją dosc mocno, ale bez tragedii....a dzis ide spac o 13 ( mialam sie isc wykapac, ale zalegalm najpierw spac :P) dzwoni siostra...mlody ma kropke na plecach :P i tym samym siostra jest miesiac uziemiona, odprowadza tylko zdrową częśc do przedszkola i wraca. tak minely jej 2 tyg, i tak mina jej kolejne 2. a na dodatek szwagier wyplynal 3 dni przed ospa i rodzice ją wzieli do siebie, bo by nie miala nawet jak zakupow zrobic itp. tym samym ja mam kwarantanne, nie widuje sie z nikim, bo w domu ospa rządzi. na dzien matki to chyba do mamy do pracy pojade :)

10 lata 10 miesiąc temu #883637 przez ann-sunshine
Agni pewnie nie raz mnie taka sytuacja spotka, że najpierw jedna, potem druga chora. I jak tu się dziwić pracodawcom, jak matka miesiąc na zwolnieniu :ohmy:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883665 przez Agnilla
eh szkoda gadac, moja siostra nie pracuje, ale mialam laske w pracy z 3 dzieci, ta to tez miala jeszcze luz, bo tesciowa z nimi mieszkala i pomagala, ale jak ktos jest sam to tragedia. ale jak chca miec emerytury niech nie narzekaja, ze mamy dzieci ;)
ale czarno za oknem, burczy cos ale deszczu ani grama
w koncu sypialnia tez wylizana ;) i Pola ma juz gdzie spac, na lipcowki wrzucilam foto to i Wam pokaze ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #883671 przez ewelinda83
Umieram od rana a nawet od wczoraj, bo lepetyna mnie napitala i @ sie rozkrecila :angry:

bardzo ladne spanko czeka na Pole, napewno bedzie miala wygodnie :)

dziewczyny nie narzekajcie na słońce bo u mnie od rana leje i zimno jak diabli, nawet grzanie musialam wlaczyc :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883678 przez ann-sunshine
Agni slicznie jak z katalogu :-)

Ewelinda :kiss:

Asiaa a jaj twoja malpa?

10 lata 10 miesiąc temu #883681 przez Agnilla
Zwłaszcza ten kaloryfer ;) ale kto mi wchodzi do sypialni :)
dziękuję :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883689 przez ulka1983
hej :) u nas po burzy fajne powietrze chociaż taki plus bo nastawiłam się że zrobimy dzisiaj grilla po południu i nic z tego nie wyszło :(

Gwiazdka brzuszek ładny szkoda że Antek nam nie pomachał ;) i wcale nie musisz już się wyginać :P

Asiaa małpa może czeka na testy ;) byłam dzisiaj na poczcie ale niestety zamknięta ale w poniedziałek z rana polecą do Ciebie :)
który dzień cyklu masz ? bierzesz już jakieś leki czy na razie nic ?

Pinezka a o ile owu Ci się cofnęła ?

Agni wiesz że po cc trzeba dłużej leżeć w szpitalu niż po porodzie sn ? dla mnie leżenie 2 doby to masakra a gdzie jeszcze dłużej :S
to teraz Pola może już wychodzić miejsce już ma to na co się oglądać :P fajna ta dostawka :) zdradzisz ile kosztowała ? mięta rządzi :)

ja też ciągle sprzątam i wciąż bałagan już mnie to wkurza :evil: może w nowym domu będzie się samo sprzątało :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883690 przez Agnilla
Ula, ale ja juz mam 2 przeciwwskazania na porod sn wiec nie bede zgrywała bohaterki, tylko pogodze sie z tym, ze czeka mnie cc, trudno. zreszta ja sama do teraz nie wiem jakbym chciala rodzic, wiec moze lepiej, ze los zdecyduje :)
wytrzymalam w marcu 5 dób, wiec teraz tez wytrzymam :) wykupimy ten pokoj i maz bedzie ze mna
haaa Ula w domu samo....taaa juz Ci z gory mowie, ze sprzatania bedziesz miala milion razy wiecej :P ja sie wychowalam w domu z ogrodem, tam bylo wiecznie cos do roboty :P
a dostawka z przesylka kosztowala o ile dobrze pamietam209 zl, bo ja juz wzielam opcje z materacem, chociaz ten materac taki troche lipny wg mnie, ale ona tam bedzie spala tylko nocą
Pola ma dzis jakis aktywny dzien, maz w koncu przyszedl mowie pokaz mu, ze nas zaniedbuje, ale dostal kopa yeah :D córeczka mamusi ;)

10 lata 10 miesiąc temu #883695 przez ulka1983
jakie masz przeciwwskazanie jeśli to nie tajemnica ;) to wcale nie droga a materac można w razie potrzeby zmienić :) kobiety się muszą trzymać razem ;)

10 lata 10 miesiąc temu #883697 przez Agnilla
no pierwsze od laryngologa owiane tajemnica ;) i posladkowe ulozenie mlodej
ja mam drugi, porzadny materac ale to juz do pokoju Poli i jej lozko-tapczanu

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka