BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #884316 przez gwiazdka2014
Dziewczyny mam do was pytanie: stosunek, zrzut w środku, na drugi dzień okres - jest szansa na zajście?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #884318 przez meli1990
raczej nie

10 lata 10 miesiąc temu #884329 przez ulka1983
hej :) ja dziś na szybko bo ciężki dzień i brzusio daje o sobie znać :unsure:

Asiaa paczka poleciała dziś do Ciebie po jutrze powinna być :)

Gwiazdka niby jak :blink: przecież zapłodnienie trochę trwa a jak jest już okres to dawno po owulacji nie ma szans :whistle:

buziaki dla wszystkich :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #884330 przez gwiazdka2014
Ja to wiem ale koleżanka się upiera, wiec już nie wiem co sądzić

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #884339 przez monique1983
Ewelinda - masz rację, u mnie też może być blokada psychiczna i dlatego zaczęły się problemy z owulacją. Tym bardziej ostatnio nachodzi mnie myśl , że gdyby z tamtą ciążą wszystko było ok to właśnie teraz bym rodziła w maju lub czerwcu. Niestety niektórych rzeczy nie da się wyłączyć czy zapomnieć niezależnie jak bardzo by się chciało. Dzięki za słowa otuchy :kiss:

Pinezka - coś w tym jest, jak dzisiaj usłyszałam, że w środę robimy to badanie i mam brać te tabletki to jakoś ciśnienie ze mnie zeszło, że będę miało to zrobione, aczkolwiek się denerwuję, ale jak będę w środę po, to pewnie odetchnę trochę.

Julka , Ann- dzięki, przyda się trzymanie kciuków :)

Ada - nie martw się na zapas, u mnie dzisiaj patrzyła i torbieli nie ma, a miałam problem z owulką, a ja mam skłonności do torbieli i też kilka razy je miałam.

10 lata 10 miesiąc temu #884344 przez ann-sunshine
Monique kciuki bede w srode trzymac. Ta twoja lekarka konkretna sie wydaje i rozsadna oby lekarz tez ci podpasowal i oby sie udalo.

Pinezka nie mow hop, bole malpowe moga ale nie musza byc na malpe.

Ewelinda brawo dla Kini :-) moja martuska w domu wzorowo ale w zlobku chodza na komende razem i czekaja w lazience na swoja kolej i praktycznie co dzien mam zasikany zestaw do odbioru. Pol szafy lezy w zlobku a drugie pol non stop piore. Ale licze na to ze w lipcu w domu zalapie do konca o co chodzi.

Meli nie ma co gdybac tylko czekac co czas przyniesie.

Gwiazdka w teorii szans nie ma, a w praktyce rozne rzeczy sie zdarzaja i roznie organizmy sa rozregulowane

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #884353 przez ulka1983
Julka super wieści na koniec dnia :) jutro czekamy na foto Wojtka ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #884355 przez gwiazdka2014
Agni a gdzie kupiłaś pościel do tego łóżeczka dostawnego ?? daj wymiary kołderki

10 lata 10 miesiąc temu #884361 przez Asiaa
Julka to full wypas zakupy w markecie zrobiłaś :D
Już kiedyś o tym czytałam że prawko będzie wydawane na 15lat. I prędzej czy później wszyscy będą musieli wymienić je na nowe, tylko nie wiem jak to będzie z jego odnowieniem :huh: czy z automatu czy jak? :huh:
Super że Wojtuś zdrowy i czekamy na foto :)

Ada nie przejmuj się, może brzuch kłuje właśnie na zbliżającą się owu :)

Monique trzymamy kciuki :)

Ula dzięki :) odpoczywaj :)
Czasami to ludzkie pojęcie przechodzi co się dzieje w szpitalach :blink:

U mnie dziś już normalnie małpowo, tylko przez to wszystko nie wiem od kiedy liczyć 1dc :/

10 lata 10 miesiąc temu #884365 przez Pinezka
Asiaa, ja bym liczyla od pierwszego, ewentualnie drugiego dnia tych plamien. A jak będziesz testować to miej na uwadze ten dzien w przód czy w tył.
Ulka - scyzoryk sie w kieszeni otwiera, grrr

Dobranoc dziewczyny, z tel pisze i trochę niewygodnie ;) jutro naskrobie więcej ;)

10 lata 10 miesiąc temu #884446 przez aggi
Dzień dobry :kiss:
melduję się z rana :silly:
śniadanko zjedzone, rybka się odmraża - dzisiaj kotleciki rybne na obiad - kto chce ? :D
Chyba maluch chce bo jeździ mi po ścianie brzucha jak szalony :P

Byliśmy wczoraj na tym 4d i mamy śliczne zdjęcia buźki
co prawda nie udało się nagrać badania, ale moja ciekawość i tak
została dostatecznie zaspokojona :blush:
Na sierpniówkach się pochwaliłam to tutaj też aaaaa co mi tam :blush: :blush:
patrzajcie:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #884449 przez gwiazdka2014
Aggi mnie w ciąży odrzuca od ryb :P Twoj synek ma słodki nosek taki maleńki :) ile już wazy ? jak będzie miał na imię bo nie pamiętam?

my dziś idziemy do hematologa, a bo zapomniałam wam napisać ze czerwone dalej mi spadły :-/ nie wiem co myśleć, nie denerwuje się bo to wpływa na Antka :)

ferr a ty gdzie?? Jak się czujesz ??
Emma już po badaniu??
Agni jak się czujesz brzuszek nie boli?
Ula a ty jak się miewasz? Czy ja dobrze widziałam (przeczytałam) ze ty chodzisz do pracy? Miałaś się nie forsować i leżeć? A napisz nam jak groszek będzie miał na imię :kiss:

Mój Antek juz wredny jest jak ja :P rusza się a jak Michal przykłada rękę przestaje :P już nie lubi ojca ? Ha ha taki żarcik :P
Ja dziś sprzątam pokój Antka :)

Nie pamiętam już co miałam komu napisać :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #884458 przez Agnilla
matko, macie jakiś szpachel czy jak to się zwie? :P to chodźcie zeskrobac mnie z podłogi :P ale miałam ujowa noc, ani pozy nie mgogłam znalezc, raz cieplo raz zimno o matulu.teraz siedze z kawa, choc zeby szybko zadzialala, to pewnie w zyle powinnam sobie dac :P wstalam wyprawilam meza do pracy, zjadlam, obejrzalam m jak milosc i znowu zasnelam, wstalam i czuje sie jak pijak, jaaa taka abstynentka :P
Gwiazdka, do sypialni bede miala posciel zwykla z misiem, do siostry. i szczerze to nie wiem jaki rozm. ale do malej do pokoju jest kolderka 135x100 i takie mi mama posciele szyła
moja Pola na ost zdjeciu wyszla tak okropnie, ze az mi serce pekalo, mam nadzieje, ze taka nie bedzie :P
pewnie Chudzielec mnie emczy, ze mu brzuch rosnie to prosze, zobaczcie co Was czeka :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #884460 przez aggi
gwiazdka najważniejsze że wsio OK z małym :) a nasz mały nie wiem ile waży bo dopiero mój lekarz będzie mi go 'ważył' na 4d byłam tak żeby sobie pooglądać :silly: Będzie chyba Maks tak na 99% chyba że komuś się odwidzi :lol:

Ann to jak lekarz kazał leżeć to leż i odpoczywaj nadal :*

Agni dobrze masz z mężem :D Mój wczoraj pozmywał całą górę garów sam od siebie, można? :D też miałam noc okropną :dry: porażka...

Ada mi może nie pokazywały negatywnie tzn że np tylko jedna kreska i ani cienia cienia.. ale miałam 'maliny' wcale nie malinowe, była druga kreska choć dość słaba.... powątpiewałyśmy tu w ogóle w moją owu czy ją mam... ale zaszłam więc widocznie miałam :blush: to jak Ty masz cykle nieraz 33 czy więcej dni to Ty się nie dziw że krech niema :) Ja miałam 32dniowe cykle mniej więcej i owu była w 17/18/19 dniu

julka super że maluch cały i zdrowy :D mój tak po nosku i policzkach do mnie podobny ale usta i bródka.. hmm takie tatowe bardziej :P

ulka rzeczywiście ... to jest Polska właśnie.. szok..

10 lata 10 miesiąc temu #884463 przez aggi
eeee Agni mały ten brzuch jakiś masz :blush: zgrabniutki!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka