BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #890123 przez meli1990
tak w lipcu bo go nie będzie w czerwcu a później może być problem ale powiedział że wystarczy przyjść w połowie lipca. pójdę na początku drugiego tygodnia lipca i będzie. bo u mniu to dopiero jakoś 4/5 tydzień powiedział pewnie. globulki dostałam tylko nie doczytam nazwy bo mam infekcje dla męża też wzięłam :) bo to możliwe że to on mnie zaraża a on nie ma objawów a później ja cierpię :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #890127 przez majka1987gnoWlkp
aaa bo myślałam że może dupka Ci zapisał tak na wszelki wypadek :) czasami tak robią :) zdziwiłam się terminem bo pamiętaj o ile jesteś w PL- bo się nie orientuje :) że jeśli chcesz dostać państwowe becikowe musisz być u gina przed 10 tc !! żeby później dostać od niego zaświadczenie że byłaś na czas- piechotą 1000 zł nie chodzi !! co do infekcji to dobrze zrobiłaś że dla męża też bo potem wielkie zdziwienie jest że coś krąży i się pozbyć tego nie idzie :)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #890128 przez moofka
majka kombinezon z h&m, jak pokazałam mężowi to nawet nie spytał o cenę tylko od razu powiedział że bierzemy :lol:

Asia a mi się zdawało że mała Asia to ma ze 3 tygodnie max a ona już 1,5 miecha :ohmy: włosów ma więcej niż moja łysolinda :woohoo:

Porto musiała być przesiadka do spacerówki bo w gondoli bunt był że za mało widać B)

dziękujemy z Zośką za pochwały :) lubimy to :silly:

10 lata 6 miesiąc temu #890130 przez meli1990
on mi kazał przyjść na wizytę która miałam wcześniej zaklepana 13 sierpnia a ja mu właśnie powiedziałam że potrzebuje potwierdzenia ciąży i wtedy żebym przyszła w lipcu to i tak lepiej niż czekać do sierpnia :)

widziałyście to. wpadłam na to przeglądając tematy www.zapytajpolozna.pl/forum/starania-o-d...9-jajow%C4%85#889965

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #890132 przez Asia K
Moof - no ma kłaczków że szok , tylko blondyneczka z niej i mało na foto widac , ale w rzeczywistosci hohoho

Meli ja tez to widzialam ....

10 lata 6 miesiąc temu #890138 przez mesy
A to taki handel jest legalny ? no ale wiek swoje robi jak widać ;)

no a kombinezon też mi się bardzo podoba i pasuje do blondu :evil: :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #890145 przez ferritka
Mama Mooffka zakochalam sie w Sofijiiiii Mala zalotnica a kombinezon cudny :kiss:

Sama bym taki chciala...nawet wczoraj podobny znalazlam I bym kupila ale...no wszystkie w rozmiarze uniwersalnym :woohoo: czyli X's :angry: no to nie wiem na kogo :S w ogóle jest tu taki namiot I by mi sie duzo szmat podobalo do latania ale no... uniwersalna to ja nie jestem......

Asia <3 no cudny cukiereczek :)

Agni Petunia bedzie tez sliczna zobaczysz :whistle: Ja tez gupio na foto wychodze a taka na zywo jestem sliczna cinka :evil:

Mój Kuba to moze byc Rudy bo ja czarna Kregiel swinski Blondy wiec no nie ma ze podrzucony taki Pomaranczowol :P

Kto idzie na plaze? Bo bym poszla póki troche cienia jest jeszcze ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #890156 przez mesy
ferri ja mam plażę na balkonie ..... tylko morza brak haha ale chyba sobie zrobię je w misce :P

10 lata 6 miesiąc temu #890160 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Julia śliczne plenerowe zdjęcia :-)

Moof Zośka boska

Ada i co z wróbelkami, mama wróciła?

Gwiazdka czekamy tu na ciebie.

Coś wczoraj nie mogłam się z telefonu zalogować.

Meli, Ada, Asiaa, Pinezka, Monique jak u was?

Asia Asieńka taka urocza, mały kudłaczek jak moja Martucha po urodzeniu :-)

Meli a betę będziesz robić żeby zobaczyć czy przyrasta? Czy cierpliwie czekasz do połowy lipca?

Ferri my wczoraj wieczorem byliśmy na plaży po 18tej dopiero, cudnie było

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #890165 przez Ada2424
Bry

Porto dziekuję że pytasz ale po dzisiejszej nocy jeszcze gorzej się czuje :(

Meli o kurczę dopiero za miesiąc wizyta? Długo strasznie no ale jak go nie będzie to trzeba czekać. Może faktycznie skocz na bete bedziesz spokojniejsza :)

Monique, Ann wczoraj wieczorem zajrzałam jeszcze i juz tych wróbelków nie było, później z okna widziałam jak takie malutkie uczyły się latać może to były one.

Asia K malutka cały tatuś ;)

A ja dziś pół nocy nie spałam :( wieczorem złapał mnie jakis dziwny ból nad pępkiem, tak jakby żołądek i ten bol przechodził do przewodu no taki nieprzyjemny był że leżałam zwinięta w kłębek i czekałam żeby przeszło. Wyglądało to tak jakby na niestrawność bo i później też wzdęcia miałam. Wzięłam ranigast i po godzinie przestało, ale co się wczesniej namęczyłam to glowa mała :( mówie Wam, że ja się wykończe chyba przez to wszystko :( wczoraj ryczałam jak bóbr najpierw przez te małe wróbelki a później przez ten ból. Co do @ to jak na razie ni widu ni słychu. Jutro z rana jadę do miasta to kupie dwa testy i w niedziele zrobie.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #890171 przez Asia K
Ann - tak - jak firma zatrudnia powyzej 20 pracowników to firma wyplaca

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #890176 przez ulka1983
cześć :) szpaki mi obgryzają czereśnie a jeszcze nawet nie są dojrzałe :evil: chyba sobie w tym roku nie pojem :unsure:

Moof radosna Zosieńka tak pięknie się uśmiecha :laugh: i na topie bo w kombinezonie :woohoo: u la la :whistle: o widzę że nie tylko mi Zosia w oko wpadła :laugh:

Ewa daj trochę deszczyku a my Ci słoneczko podeślemy :)

Asiaa plan jest dobry teraz przystąp do realizacji ;)

Aggi jeszcze dziś się z tego śmieję :laugh:

Porto to jest nadzieja że Zuzia szybko będzie miała rodzeństwo ;) nie wiem jaki jest w Gnieźnie ale w Słupcy jest ok :) może nie jakiś ekstra nowy ale ściany ładnie pomalowane i ogólny porządeczek, na jednej sali jest tv bezpłatne a siostrzyczki miłe ( oczywiście zdarzą się wredoty jak wszędzie ) :)

Agni już za 2 tygodnie ? :whistle: a Marycha po co będzie się wysilać i tak jej zapłacą :laugh:

Meli a jakie leki dostałaś ? już wiem dla siebie i męża i dobrze :) a że kropeczki jeszcze nie widać to norma bo wcześnie a w połowie lipca to już serduszko powinno być :) to że kuzyn by chciał syna to nie znaczy że będzie mieć :P a mamą się nie przejmuj to wasze życie i będziecie robić tak jak wam pasuje ;) mój teść jak mu mąż powiedział że jestem w ciąży to się śmiał a teściowa nadęła się jak balon i nic nie powiedziała dobrze że mnie przy tym nie było :P jak urodziłam Natalkę to stwierdziła że już dosyć dzieci :P ale numer z tym ogłoszeniem :woohoo:

Asia K śliczna Asiunia :) my też za Jureczkiem tęsknimy ale ona chyba za nami nie :(

Ada dobrze że wszystko dobrze się skończyło z wróbelkami i twoje bóle też przeszły :)

10 lata 6 miesiąc temu #890179 przez majka1987gnoWlkp
ann jak pisze Asia wypłąca pracodawca a do kiedy masz wypłate?? może zazwoń do firmy i się zapytaj o co chodzi.... może spóźńilaś się z dostarczeniem L4?? no sama nie wiem........
Ulka u nas szpital taki see- tzn z zewnątrz nic ciekawego a środek powoli odnawiają....... niektóre sale odmalowane, ze zdjęciami dzieciaczków, nowymi szafkami... a w innych jeszcze PRL ale personel nadrabia na szczęście :)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #890183 przez ann-sunshine
Asia i Majka dzięki za ifno. Wczoraj czyli 10ego powinnam mieć kasę, a zwolnienie zaniosłam od razu jak dostałam, czyli tego dnia co się kończyło poprzednie.

Edit: właśnie sprawdziłam po raz setny i jest kasa. Ale kufa tak ciężarną stresować, no! Oni nie wiedzą, że zaraz ze stresu urodzę.

10 lata 6 miesiąc temu #890185 przez meli1990
może zrobię betę jak będę mieć kasę żeby zobaczyć który to będzie tydzień. bo już zgłupiałam szczerze wygląda na to że dopiero 4 tydzień i 3 dni dziś jest.

Ulka narazie nie bedę nic mówić o ciąży chyba że dolegliwości mnie wydają bo mi się już mdłości zaczęły :( nie za wcześnie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka