- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Porto mąż już zapomniał że mieć kobietę w ciąży w domu to wcale nie tak fajnie?
Mesy gdzie twój maciupci brzuś do mojego wielkiego, a tylko miesiąc różnicy między nimi.
Ada, przyłączam się do opinii Pinezki.
Pinezka dobrze, że już po tabletach jesteś. Czekamy z tobą.
Też już zakupy zrobiłam i leżę, na dworze mam lepiej niż w domu, tylko dziś kicham i z nosa mi cieknie (alergia jak co roku)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
czemu mi sie nie chce wstac z kanapy i ogarnac?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
aggi weźźź ty masz superaśny brzuś ..... <3
mnie przeraża fakt właśnie końcówki od 34 tyg wzwyż wtedy go najbardziej wydyma
a młody serio żyje sobie swoim życiem w brzuchu ..... bo siedzi mi non stop na dole , a jak nie na dole to wchodzi w prawą str z boku :/ muszę go przesuwać bo też sobie znalazł miejscówkę do siedzenia
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
ja w domku od pół godzinki, Tosia wcina 2 śniadanie ja powiedzmy że też....
byłyśmy od 8 na zakupach- specjalnie jechałam do centrum w jedno miejsce po naprawde świeże mięsko nastałam się w kolejce zakupiłam chyba łącznie z 10 kg i jestem lżejsza o 150 zł :/ ehhh no ale zamrażarnik prawie pełen- najgorzej to donieść to do domu- i Tosia w spacerówce i jeszcze pyry, fasolka, młoda włoszczyzna mmmm dziś upichce zupke a co reasumując zniosłam się jak wielbłąd:( ale teraz ide się wyciągnąć jak długa o ile Tosia mi pozwoli
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mam wyniki pakietu badań, wszystko ładnie w normie, jednak tsh bliżej 3, ft3 też w górnej granicy. Przed ciążą wypadałoby zbić do 1-1,5 więc zapewne eutyrox 25N dostanę. Dzisiaj zadzwonie do gina żeby umówić się na wizytę.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mesy wiem, wiem, tak ci słodzę że masz ten brzuś malusi :-p
Mnie wczoraj pokopała moja córcia na całego, wizyta u dentystki jej się nie spodobała, szalała tak jakby chciała wyjść i mi pięścią dowalić za te niemiłe doznania
Agni ja się na alergię nie leczę, bo mam taką łagodną, ale w czerwcowe upały zawsze takich kilka dni mam.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni śliczny brzuszek Dopóki zielona nie będziesz i nie będziesz miała długich rudych włosów to raczej z Fioną nikt Cie nie pomyli
Porto
Pinezka, myślałam wczoraj o Tobie, tylko przy tym odpisywaniu na raty zapomniałam zapytać Dziś jeszcze przed testem jestem, więc dam znać później co tam wyszło
Słyszałam, że najlepszy termometr do mierzenia temp to taki, który ma dwa miejsca po przecinku, ponieważ jest bardziej miarodajny
Moofka oj tak, czas zapitala że szok. Najpierw człowiek nie może się doczekać maleństwa, a potem nie może się nim nacieszyć, bo tak szybko czas leci. Może jakaś foteczka Zosi?
Mesy proszę Cię, to ma być duży brzuch?
Ada Pinezka ma rację i Agni też
Aggi też masz śliczny brzuszek i taki okrąglutki )
Majka zaszalałaś z zakupami
Któraś z Was pisała, że wieści od Gosi są na staraczkach, ale tam się udziela nie "nasza", inna Gosia, która na testy owu nie zagląda.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Asiaa nie wiem co mnie obudziło, chyba słońce, bo mamy sypialnię od wschodu. A potem głód czułam i już nie zasnęłam
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
U mnie dzis taki zaduch, ze nic sie nie chce, a mam niestety duzo rzeczy do zrobienia. Macie sliczne okragle brzuszki, tez chce
Wypadaloby po ostatnich nowinach owulkowy meldunek uaktualnic Jakas chetna? Ja czekam do @ i tez sie updatowac bede
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann to malutko przytyłaś też bym tak chciała
Feer rzeczywiście jest różnica pomiędzy tymi zdjęciami chyba nieźle sobie podjedliście
Moni nieźle zakręciłaś z tabletką ale nie tylko tobie się to zdarza
Asiaa a który palec Ci to mówi jak sytuacja u Ciebie wygląda?
Agni boski masz ten brzusio i jeszcze wysoko to Pola raczej się nie śpieszy do wyjścia
Wiecie co zazdroszczę Wam wszystkim takie jesteście zgrabniutkie w ciąży ze szok chyba popadnę w kompleksy
Porto chyba w Słupcy bo byłam tam na ,,wczasach" i było ok to może przy porodzie też tak będzie no i zapisałam się do lekarza który przyjmuje razem z oddziałową tego szpitala to może jak nie na niego to chociaż na nią trafię
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
no nic, Ada, musisz czekac...
moze byc tak jak Pinezka mówi, że złapałas jakiegos wirusa niegroznego ktory tylko temp.Ci podniósł i ogólne złe samopoczucie mialas przez to... albo moze byc tak, że zaciążyłaś, czego Ci z całego serca życzę - okaże się na dniach. Pozostaje tylko czekać
Ulka, daj spokoj, nie popadaj w kompleksy, pamietaj, że ja już się zbliżam do ósemki z przodu na wadze
Aggi, śliczna figurka, Laseczka, fiu fiu!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
PS. mesy, obczajaj telefon
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
kurde u ciebie w ogóle tych kg nie widać tyy poleć mi jakieś ćwiczenia na plecy , bo mnie kurde bolą :/ i to nie w dole gdzie powinny tylko gdzieś w połowie :/
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Pinezka ja też mega wielkich skoków tempki nie miałam więc spokojnie to wystarczy
Ada ja mierzyłam w ustach pod językiem więc nie powiem jaka temp w majtach panuje
Aggi słodki brzuś
Anabelle to nie jest źle teraz trzeba zbić to co za wysokie i do dzieła
Julka chyba Twoje kości tyle ważą pięknie wyglądasz w sukience wyglądasz ślicznie i ważne że dobrze się w niej czujesz dla mnie jak najbardziej wyjściowa
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
A ja się tak rozszalałam, to Wam wrzuce jeszcze slubno-plenerowe, a co! Kiedyś obiecałam to zapodaję, uwaga