BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #889538 przez gwiazdka2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #889548 przez monique1983
Kurna zła jestem na siebie...wyjęłam tabletkę dupka do wypicia na wieczór i nie wiem za cholerę co z nią zrobiłam, nigdzie nie mogę znaleźć, nie kojarzę żebym wypiła i nie wiem co teraz zrobić :/ Ja pierdzielę, ale jestem zakręcona wrrr...i nie wiem co teraz będzie jak bym nie wzięła tej jednej dawki?

10 lata 6 miesiąc temu #889563 przez ann-sunshine
Monique nie wiem co ci radzic :-(

10 lata 6 miesiąc temu #889573 przez monique1983
Ann - znalazłam na jakimś forum, że lekarz odpisywał dziewczynie jak się o to samo pytała
" Proszę się nie denerwować. Zlecane leki mają duży zakres tolerancji, nieprzyjęcie jednej tabletki zarówno w przypadku Duphastonu jak i Clostylbegytu nie powinno wpłynąć na wynik leczenia. Oczywiście nie namawiam do "zapominania" przyjmowania leków :wink: W tym przypadku należy przyjąć pozostałe tabletki, z pominięciem brakującej Z poważaniem Jan Domitrz"

Mam nadzieję, że jakiegoś plamienia czy krwawienia nie dostanę jak coś, porozglądałam się i nigdzie jej nie widzę, może kurka jednak nieświadomie wypiłam, sama już nie wiem :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #889576 przez Ada2424
Monique ile razy ja też tak miałam jak brałam jakieś leki że nie pamiętałam czy wzięłam czy nie ale nie brałam kolejnej czekałam do następnego dnia.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #889577 przez Anabelle
Brak dawki to spadek hormonu - przy zagrożonych ciążach może wywołać plamienie, przynajmniej tak mi mówiła ginekolożka

10 lata 6 miesiąc temu #889582 przez Asiaa
Aggi około południa to nawet padało. Teraz piękne słonko święci, ale jeszcze nie wiem czy ostro smali ;)

Dagnes to może jakieś inne owoce Cie zadowola?

Ula toż chłopca nosisz pod serduszkiem ;)

Agni truskaweczki ja z zurnala :D

Monique testowa zdaje się ze ciemnieje pomału ;)

Gwiazdka będzie dobrze, "podreperuja" i puszcza Cię do domu ;)

Meli gratulacje! :) Przypuszczam ze zmajstrowaliscie dziewczynkę :))

Brzuszki fajniusie ;)

Ann ładny okrąglutki masz brzuszek :)

Tak odpisywałam Wam na raty od 18 że już prawie 23 ;D

10 lata 6 miesiąc temu #889606 przez ann-sunshine
Dzien dobry. Nie spie od 4:30, a Martucha od 5:40. Nie ma to jak wczesnie zaczac dzien.

Chyba chmurki widze na niebie :-)

10 lata 6 miesiąc temu #889610 przez majka1987gnoWlkp
bry :)
ann to widzę że mamy dziś podobnie z tym że ja nie śpie od 5:20 a Tosia dosypia:) w ogóle nie mogłam usnąć dziś bo mi duszno było, później co 1,5 h wstawałam bo a to siku a to się napić...... ehhh :( cięzki dzień dziś będzie

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889614 przez Agnilla
Dzien dobry :)
A ja dzis dobrze spalam, wiercilam sie to pola spala, bom ją wybujała :)
Kurcze Monique, przegrzebałam całą apteczkę, myslalam, ze moze znajde jakiegos dupka, ale niestety :( mam jedynie pol tabletki dostinexu.
koncze m jak milosc i spadam po zakupy, bo zapowiada sie sahara za oknem. znowu bede latac w gaciach i staniku :P
Meli, ale żes miala nosa :)
Mesy, wez Ty sie w łeb puknij, wstydzic brzucha?? to nawet ja sie moim szczyce, gdzie zawsze pączusiem bylam :P ej kurde, puchne na twarzy i dloniach, jak fiona bede wygladac. a jak wszystkie pokazuja to i ja, wysylam zebyscie sie pozarażały :)

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: monique1983

10 lata 6 miesiąc temu #889617 przez Porto1987
Cześć Laski!!!!

Meli gratki! Cieszę się, że się udało, bo caly czas podczytuję :) jeszcze czekam na test Ady ;)

Ula no to musisz leżeć no i dbać o siebie. A powiedz, wiem, że to odległy temat, gdzie chcesz rodzić? No ja życzę Ci synka :) tak dla urozmaicenia :P

Ann ja też dziś nie pospałam :( a Ty die oszczedzaj!

A w ogóle to wszystkie brzuszki są śliczne. Ja póki co się nie zarażam, chociaż coś mi mąż już wspomina o drugim bobasie - szalony ;)

Agni torbę obowoazkowo już musisz mieć spakowaną. Czas leci nieubłaganie, a tu chwila i zaraz będziesz tuliła Polę ;)

Gwiazdka wszystko będzie dobrze :)
Asia i Monique czekam na rozwój sytuacji u Was.

10 lata 6 miesiąc temu #889624 przez Asia K
Witam sie upalnie :laugh:

Ale sie brzuchato zrobilo - wszystkie śliczne :)

Gwiazdka trzymaj sie dzielnie :*

Cos jeszcze mialam ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic.

Czekam na wiesci od Gosi

10 lata 6 miesiąc temu #889629 przez Pinezka
Trzy dni mnie nie bylo, a tu tyle sie dzieje :side:

Meli - gratulacje!!! :laugh: A pamietasz jeszcze, ze chcialas ten cykl na straty spisac? :lol:

Ada - to zle samopoczucie to moze byc wszystko. Czekamy na tescik i sie okaze ;) A ta temperature, to ja dobrze zrozumialam, ze ja pod pacha mierzysz? Jesli tak, jest niemiarodajna :S

Agni, nie znasz dnia ni godziny, umieszczenie ceratki jest dobrym posunieciem :lol: A jak tam twoje bole brzucha?

Asia - co u ciebie?

Gwiazdka - jak tam szyjka? Wiadomo juz cos wiecej?

Anabelle - witaj :)

Ja w niedziele wzielam ostatnia z tych mega tabletek z progesteronem, na razie temp wciaz wysoka, zobaczymy, kiedy spadnie i nadejdzie @ Tak sie zastanawiam, w normalnych cyklach roznice temp miedzy pierwsza i druga faza mam tak 0,3-0,4 stopnia, teraz po tym progesteronie na wywolanie @ temp skoczyla mi do poziomow wyzszych o dobre 0,6 stopnia. Te 0,3 to chyba wystarczy do zajscia, co? A te 0,6 to pewnie przez te mega dawki?

10 lata 6 miesiąc temu #889630 przez moofka
matko bosko jest ledwo pare minut po 8 a już jest tak gorąco że mi się cycki pocą :S

Ann zazdroszcze chmurek :pinch: ale współczuje wczesnej pobudki.... ja pocisnęłam dzisiaj z Zośką do 7 :woohoo:

meli gratulacje :)

uwidziałam cudne bebolki! a potem cudne dzieci z nich wyjdą :kiss:

a Zośka za 3 dni skończy pół roku!!! kuwa PÓŁ ROKU!!!!!!! urodziła się w piątek 13tego i pół roku też wypada w piątek 13tego :woohoo: taka już duża jest.... a pamiętam jak wrzucałam pierwsze foto ze szpitala :blush:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889639 przez mesy
to macie obiecany z boczku :P

MACIE RAZY DWA BO NIE WIEM na którym jest większy :P

I macie pyszkę z rana :laugh: :laugh: :laugh:

mooofka no jak się ma dziecko obok siebie to czas zapitala jak głupi :) ja też chce , żeby mi tak zapitalał :P

Agni no co :p JAKOŚ NIE LUBIĘ go pokazywać :p czuję sie jak klopsik , a jeszcze mama mi dokłada i mi dogaduje , że klopsem się zrobiłam :/ unikam jej jak mogę :P

Gwiazdka powodzenia w szpitalu :/ aż mnie trzęsie na samą myśl :/

Asia wieści od Gosi są na staraczkach....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka