- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Meli to jak dobrze pójdzie to na luty już się załapiesz szkoda że nie na styczeń
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ulka wkurzam sie że nie wiem co jest grane i najbardziej to mnie denerwuje, nie lubie takich niewiadomych ale nie nastawiam sie na dwie kreski, za szybko by sie udało. Mężu zdecydowanie gorzej te starania przezywa niz ja. Poczekam do niedzieli.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
a która mi obliczy termin porodu? 1dc 30 kwietnia średnia długość cyklu 32 dni, a według owulacji to maliny miałam 23dc czyli 22 maja
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
weźcie ten upał ode mnie błagam nie wystawiam nawet dzisiaj nosa za okno..
w weekend grillowaliśmy i jakoś mój żołądek błagać o litość zaczął.. ale dzisiaj spokojnie
rano mięta, a teraz już apetyt wrócił kanapeczka z pomidorkiem wpadła ale dziś przystopuję
Ann dzielna kobitka z Ciebie dasz sobie radę zobaczysz co do celibatu to tyle dobrze że inaczej można to sobie zorganizować My mimo że możemy to jakoś mi ochoty brak.. ale staram się to inaczej zastępować bo mi męża szkoda
Dag strasznie szybko dzieci rosną ! szok
Agni z tym kibelkiem to Ci zazdroszczę serio.. ja mam 10 tabletek jeszcze ale biorę co drugi dzień. No i nadal będę brała bo już mi chciał wypisać ostatnio receptę kolejną.. także też do końca będę brać. Ciasto z rabarbarem mmm ja robiłam wczoraj z jabłkami
Ada ja mam to samo w upały, a teraz to już w ogóle masakra jak mam gdzieś wychodzić
ulka ledwie żyjemy - bynajmniej ja i mój maluch porażka z tą pogodą, nie wyobrażam sobie w taką pogodę rodzić
moofka no to fajny wypad mieliście
Anabelle witaj, rozgość się u nas i owocnego testowania
Asiaa daaaj te pogodę
meli czekamy na jutro w takim razie i zaciskamy kciuki
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Meli jutro z samego rana zaglądam tu, żeby zobaczyć co ci wyjdzie. Też czuję w kościach, że Wam się udało.
Anabelle powodzenia w staraniach.
U nas upał od samego rana. W domu siedzimy z malutką, bo na dworze w cieniu komary takie że wysiedzieć się nie da.
Ostatnio o czereśniach pisałyście. U mnie rosną piękne pod samym oknem i mnie kuszą ale nie najem się w tym roku Spróbowałam w sobotę i Wikunia cały dzień mi wczoraj mocno ulewała i krosteczki jej wyskoczyły. Truskawek nawet nie próbuję, bo efekt może być podobny.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Meli a nie mówiłam !! mój duży palec u prawej nogi mało kiedy się myli
Ada Tobie nie wróżę z palca wybacz bo jak brałąś anty to się boje że się pomylę ja tak miałam przez 3 miesiące po odstawieniu zanim mi się cykl uregulował- co prawda dawno to było ale chyba tak to działa że się musi wsio uregulować ale życzę żeby jednak @ nie przyszła
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ada moja sis po odstawieniu anty dostała polecenie od ginka odczekać pierwszy cykl bo będzie najbardziej
mi jako pierwszy Zośkę wykrył test allegrowy, a później pokazywał mocniejszą kreskę niż apteczny robiony z tego samego sika.
Anabelle witaj
Dag ja czereśni nie próbowałam jeszcze ale truskawy to wcinam prawie codziennie i Zośce nic nie jest
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesteś w 5. tygodniu ciąży. Za Tobą już 33 dni ciąży, a do porodu pozostało 247 dni.
Jak rośnie Twoje dziecko: W 5. tygodniu ciąży maleństwo jest wielkości ziarenka pszenicy. Zaczyna się rozwijać jego mózg, układ pokarmowy i krwionośny. Pojawiają się też zalążki oczu.
trzymamy kciuki za pozytywny test ciążowy
Aggi a ja wiem jak to jest rodzić w lipcu bo rodziłam 2 razy i nie było źle za to w styczniu nie mam pojęcia już to widzę mróz -20 i jeszcze śnieg pod kolana
Dag w przyszłym roku nadrobicie zaległości owocowe a testy z allegro były ok i dużo tańsze
Majka niech Ci ten palec powie co ja w brzuchu noszę
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ja powizycie u mojego Darka (gin) dostałam skierownie do szpitala :// szyjka mi sie skróciła eh.... ale powiedział ze mam nie panikować
Meli i Ada wy to nasz trzymacie w niepewności - ADRESNALINA
Witam nową testującą... Anabelle wpisowe to serniczek dla Agni ale nie wiem czy będzie chciała jak jest tak gorąco...
Dagnes przez was mam taką ochote na czerśnie i truskawki ..... ostatnio nie wiem juz kto pisał o pierogach dalej bym zjadła
Zaraz obiore ziemniaki i nastawię obiad i dalej będę leżeć a z rana do szpitala, mam isć bez śniadania?