BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #888997 przez ewelinda83
Majka no ja mam problem z dwoma dniami a co dopiero z miesiącem ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #889016 przez ulka1983
hejka :) żyjecie po tej gorączce ? zdechnąć można jak tak dalej pójdzie to nie wytrzymam w domu :blink:

Agni może Twoi rodzice wcale nie zaliczyli wpadki tylko tyle lat im zeszło na dopracowanie planu :P

Majka nie tylko Ty byś chciała nad morze :P my też w tym roku nigdzie nie pojedziemy ale w październiku dziewczynki z dziadkami pojadą do Kołobrzegu to nie tak źle a i Kornelia w lipcu na kolonie do Niechorza to trochę użyją :)

Meli do środy :blink: nie mów że wytrzymasz B) ja zrobiłam z ciekawości test owu i nie pokazał że jestem w ciąży a wtedy już ciążowy pokazywał :P

Ada ale masz pracowitego męża zresztą mój też musiał chociaż na godzinkę na budowę iść bo już mu się nudziło w domu :laugh: oby te Twoje dolegliwości nie poszły na marne ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889017 przez meli1990
może zrobię z ciekawości owu bo już sama nie wiem czy ciążowy pokaże już coś. a jak myślicie moje odczucie że się udało może być mylne czy nie? któraś tak miała że przed testem czuła się udało?

ada to ja czekam na dwie kreski na teście u ciebie i mocno trzymam kciuki

do jutro dziewczyny ja już dzisiaj nie będę. Miłej nocy

10 lata 6 miesiąc temu #889021 przez moofka
hej laski :)

my wróciliśmy z działki w pt wieczorem, wyjazd udany :) co prawda się nie wykąpałam w jeziorze ale nogi pomoczyłam :D bocian łaził po naszej drodze i wiewiórka zakradła się na stół po truskawki :woohoo:

podczytywałam na tel trochę ale tak produkujecie że o kuuuuwaaaa :silly: ale już będę teraz na bieżąco :)

dzisiaj rozpakowała się pierwsza lipcówka więc UWAGA! CZEKAMY NA AGI :woohoo: :evil:

10 lata 6 miesiąc temu #889025 przez ulka1983
Moof u mnie jak ostatnio bocian pod samymi oknami się kręcił to test ciążowy mi dwie kreseczki pokazał :whistle: :laugh:
jak Agi to zobaczy że pierwsza lipcówka się rozpakowała to chyba padnie z wrażenia :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #889029 przez moofka
ulka ten bocian to do mojej sis był :P tak w odwiedziny wpadł bo ona ma termin na wrzesień :) a ja wczoraj dostałam pierwszej poporodowej @ :pinch:

komentarz Agi jak jej napisałam o pierwszej rozpakowanej lipcówce był niecenzuralny :woohoo: szkoda że nie widziałam jej miny :evil:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889037 przez gwiazdka2014
hej

Meli ja zrobiłam owu bo pomylilam zo ciązywmy i wysły mi purpurowe maliny ha ha ha. ja bym tyle nie wytrzymała co ty :P

Ula już lepiej dziękuję, ale jutro idę do lekarza i powiem mu o moich dolegliwościach.

Nie odzywałam się bo nie miałam kompa a na komórce widzę tylko połowę forum. HALLLOO ADMINIE DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE WCZEŚNIEJ BYŁO OK...
Jak Agni zobaczy że jedna juz rozpakowana :P bedzie się działo, będze zabawa

Ja jade w te wakacje nad morze :P, pokoik wynajęty 100 m od plazy wiec wraze czego będę mogła wrócić do domu a reszta zostanie.

Koleżanka mnie umoralniała co do wagi a od kilku dni mowi mi ze mam mały brzuszek i nie jestesm wielka... eh... nie lubi jak ktos mowi do mnie grubasku .... kuwiam się od razuuuu!!!

Chciałam się iść umyć a tu wody w krainie nie ma :///

10 lata 6 miesiąc temu #889042 przez Agnilla
Pocałujcie Wy mnie w mój zgrabny, mały i nie odstający pępek :P

10 lata 6 miesiąc temu #889049 przez ann-sunshine
Ewelinda gratulacje dla kini. A u nas w domu i na dworze 100% powodzenia, a w zlobku porazka. Codziennie zasikane przynosimy do domu, a wrecz zaczela rano domagac sie pueluchy :-( chyba sie zrazila troche.

Meli 40 tc albo ciaza jak nic, albo na maxa rozregulowany cykl, choc trzymam kciuki za to pierwsze.

Agni juz sie pogodzila z cc i na pole jest przyszykowana, wyjscia nie ma innego

Ada mnie tez dzis glowa bolala, az tablete wzielam, a teraz znow mnie cmi.

Mezu mi fiksuje, ma gorsze hustawki nasrtroju ode mnie :-/ w leb bym go trzasla tylko ze mi go szkoda bo celibat juz dlugo a na koniec sie nie zapowiada. Ugh nie dam sie na kolejna ciaze namowic bo to sie rozwodem skonczy.

Jutro ide przetestowac nowa dentystke, bo mi plomba wypadla. Az sie boje co mi tam jeszcze wynajdzie.

No nic dobrej nocy

10 lata 6 miesiąc temu #889053 przez betka81
Hejka :cheer:
Dzień upałów zaliczony a jutro ma być jeszcze lepiej...wykituje w pracy bez klimatyzacji...
My na działeczce u dziadków, dziewczynki basenik zaliczony...

Meli twarda babka jesteś, że do środy z testem wytrzymasz ale nie wiem czy to dobrze nas w takim napięciu zostawiać?

Dobrze, dobrze, że czas leci i ani się nie obrócę a będzie już sierpień....
My w tym roku też raczej nigdzie nie pojedziemy więc nieciekawie w tym temacie....szkoda gadać

Ann u mnie też był celibat przez praktycznie całą ciążę i było już kiepsko bo prawda taka, że jak brak sexu to duże problemy w małżeństwie ale jakoś to przetrwaliśmy i przygotowujemy się do trzeciego brzuszka więc nie będzie tak źle...

10 lata 6 miesiąc temu #889063 przez majka1987gnoWlkp
Ada normalnie zasikalam rano owu i wyszlo jak nic- dwie krechy. Poprawilamna drugi dzien ciazowymi i wyszly bladziochy.
My po tej dzialce. Tosia w niebo wzieta:-) wypluskala sie, dziadkom truskawki wyjadla, dzielnie podlewala grzadki a teraz padla jak zabita. :laugh: ciesze sie ze tak jej sie udal dzien. A jutro ja odpoczywam. Tosia raniutko do niani, obiad mam to bede lezec caly dzien do gory Michalina! A co :-)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #889086 przez ann-sunshine
Dzień dobry słonecznie :-)

całą noc burza u nas krążyła, a raz tak trzasło, że aż się wszystko zatrzęsło. Śpiochy spały, tylko moja mama i ja pokutowałyśmy.

Majka nie ma to jak zabawa na świeżym powietrzu :-) potrafi wymęczyć

Miłego dnia

10 lata 6 miesiąc temu #889087 przez Agnilla
Dzień dobry :) burza w nocy taka przeszła, ulewa..alarm podniesiony, bo pranie na balkonie ;) poleciałam po bułe na sniadanie, bo nic nie mielismy w domu gapy :P
Ann moj to sie wylaczyl calkowicie na wszelkie sprawy, celibat ma...ja to juz kilka razy chcialam go podejsc, skoro i tak Pola prawie donoszona, ale mnie ciagle ten brzuch boli, ze odechciewa mi sie od razu. Na szczęście rozmawiałam z nim i żadnego rozwodu ani separacji nie przewiduje :)
Majka, nunu nie kuś innych do testowania ciąży testamu owu :)
miłego dnia laski! :kiss: postanowienie padlo, ze torba do szpitala ma byc natychmiastowo dopakowana i ceratka na lozko po mojej stronie ląduje definitywnie dziś wieczorem :P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889107 przez ewelinda83
Witam was z rana :)
Ja dzisiaj pilnuje dwóch szkrabów wiec będę mogła zobaczyć jak to jest :P

Ale wam fajnie z tymi burzami :) nawet nie wiedziałam że będzie mi kiedyś brakować takich zjawisk ;)

Kurcze, poważnie mówicie że testy owulacyjne mogą wykryć ciążę?

10 lata 6 miesiąc temu #889116 przez majka1987gnoWlkp
Agni no pytały to odpowiedziałam :P a pisałam też wcześniej żeście mnie zwyzywały ;)
a co do spraw męsko - damskich to u nas też nie za zbyt :/ ale ja bym nie dała rady bez czegokolwiek i w związku z tym radzimy sobie jak umiemy :D z Tosią było inaczej- miałam takie parcie że aż łąziłąm jak kot za małżonem :D ale teraz też zagrożona ciąża nie zagrożona ciąża............. to troche strach jest i tu boli tam boli .... :/
ale to się sprawdza jak nam minął 37 tc było ujście emocji ...... i po kilku dniach Tosia na świecie :D nie wyobrażam sobie w takie upały do 42 nosić :D dla pomocy okna pomyłam, posprzątałam mieszkanie i po schodach pobiegałam :D ot tak żeby się udało szybciej- i sę udało :D

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka