- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
A wiecie że jest już wątek lutówek założony?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ada nie tobie pierwszej fiksuje organizm podczas staranek. Poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie.
Agni pokoj Poli przecudny a mieta rzadzi Kurka ty juz niedlugo na porodowke jedziesz i w koncu poznamy Pole petunie
Ann a ty sie oszczedzaj zeby Natalka posiedziala jeszcze troche u Ciebie.
A dzis moja Wiki skonczyla 5 miesiecy. Matko jak mi dziecko szybko rosnie.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Wątek lutowy woow ale ten czas leci a pamietam jak do Was dołączyłam to było jeszcze pół roku ponad do moich starań a to już ostatnie 2 cykle...
Dagnes żebyś wiedział, że z niedowierzaniem dzieci rosną jak patrzę na moje córki, wydaje mi się, że niedawno byłam w ciąży a tu już 8 i prawie 2 latka maja i uwierz nie wiem kiedy to zleciało i tak urosły....
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Dag, faktycznie...juz mi tak poleci z gorki, ze nim sie obroce to bedziemy we 3. maz wczoraj powiedzial, ze sie cieszy...ja mam milion mysli na minute, choc podejrzewam, ze jak zobacze mala to zwariuje
Betka, ja juz wcale nie chce rodzic naturalnie. Jak mi wczesniej inny lekarz wystawil zaświadczenie, ze mam przeciwwskazania do porodu sn to ok. Potem ginekolog powiedzial, ze bedziemy probowac rodzic naturalnie a w razie co pomoga mi prożnociągiem...wiec tak sobie wkrecilam, ze kto jak kto..ja nie urodze?? zadnego proznociagu nie bedzie, dam rade a teraz jak juz wiem, ze mloda siedzi posladkowo to juz niech bedzie to cc, bo mi w glowie az sie kreci od tych porodow...zreszta ostatnio rodze co noc przynajmniej maz bedzie wiedzial w pracy na czym stoi, pozamyka swoje tematy itp. ja szczerze mowiac watpie, ze Pola sie obroci...ale polozna powiedziala, ze cuda sie zdarzaja
Aggi, wiesz co, ja mimo brania zelaza to Ci powiem, ze od dluzszego czasu w ogole nie mam problemow kibelkowych. no mysle, ze ponad 2 tyg. a wrecz jest tak, ze co zjem ląduje w kibelku. Chyba Pola bawi sie moimi jelitami i skutecznie mi z nich wszystko wyciska nie wiem, moze jedzenie ma juz malo miejsca i dlatego jest ok. w kazdym razie patrzylam, mam jeszcze 14 tabletek, to bede brala to zelazo juz do konca chociaz 1 raz dziennie, to pojde do porodu z dobra morfologia
mam nadzieje, ze u Was dzis lepiej z samopoczuciem. Ada, powodow tego moze byc wiele, choc fajnie by bylo gdyby mdlosci byly powodem ciązy ja tam o tym, ze jestem w ciazy wiedzialam w 21 dc czyli 1 1dni po owulacji
Laski, moi rodzice mieli 2 corki i tata zawsze gadal, ze z 3 babami w domu oszaleje, dobrze, ze ma psa. i co? po 10 latach wpadli, choc sie do tego nie przyznali moja siostra miala 15 lat ja 10 i sie urodzil mlody co ma byc to bedzie
lece upiec ciasto z rabarbarem, maz wyszedl do pracy i juz nie zasnelam, to zjadlam sniadanie, zrobie ciasto, przygotuje obiad i potem najwyzej pojde spac bo na 14 moi rodzice maja wpasc do nas na obiad.
milej niedzieli!!
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agni ale posta zes od rana trzasla
Wiecie co spałam 10 godzin. Trzeba by jakieś wyjście zaplanować, ale takie aby się nie nachodzić i może nie w południe bo chyba gorąco będzie.
Miłej niedzieli
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
ja wczoraj też byłam na zakupach zeszło 5 godzin ale u mnie chemia, spożywka i troche pierdołów dla Tosi i nogi w duuuuppppiiiieeee :/ ledwo się kładłam do łóżka- dlatego dziś mam dzień lenia!! nikogo nie wpuszczę do domu nawet jakby ktoś naszedł!!
ann pochwal się tymi 10 godzinami ja wstałam z małżonem o 5:15 !! i cooo i spać nie mogę od tego czasu
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
dziś mam 40dc temp dalej wysoka, brzuch boli, cycki też i tak postanowiłam że zrobię test w środę i powinno być już wtedy wszystko wiadomo a jak będzie pozytywny to i na wieczór na rocznice mój mąż dostanie w prezencie buciki
a wczoraj jak jechałam w autobusie rano i wieczorem to myślałam że zejdę tak się źle czułam i tak mi było duszno.a wcale tak gorąco nie było.
Miłego popołudnia dziewczyny
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
życzę Ci tego
my obiad zaraz zjadamy czekamy za małżonem i jedziemy na działkę do rodziców- na Tosię czeka już basenik a ja się wygnę na leżaczku w cieniu z książką w ręku a reszta niech robi co chce:)
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
ale mnie dziewczyny wyzywały tutaj że na owu sikam- bo oczywiście pytałam co na ten temat sądzą
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mieli zrób badanie krwi i będzie wszystko jasne
Ann Kinga od dwóch tygodni jest bez pampersa, raczej zakumala o co chodzi, na zakupach wola, w domu sama leci na nocnik, gorzej jak się rozbawi bo w tedy zapomina ale ogólnie to jestem z nie mega dumna
Mnie coś od wczoraj w dole brzucha pobolewa, tak jak na @ ale do niej jeszcze 11 dni
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Meli trzymam kciuki, ja testuje za tydzień w niedziele o ile @ nie przyjdzie do tego czasu.
Agni ciort wie od czego to wszystko, jeszcze troche i sie okaże
Majka i jaki Ci ten test owu wyszedl wtedy? Mocne maliny czy jak? Ja testy nadal robie ale cały czas wychodzą tak samo od 17dc czyli jedna kreska mocna a druga słaba.
Ale upał, ponad 30 stopni. Mężu obrabia tynkiem okna a ja leże przy wentylatorze nawet dziś na dwór nie wychodze pierdziele bo padne. Nie lubie takich mocnych upałów bo mi zawsze słabo od nich.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
ewelinda ja miałam przeboje- byłam przez miesiąc bez neta i wierz mi do tej pory nie nadrobiłam co i jak i kto tu nie byłąm w stanie jakoś tak chyba coraz więcej postów jest dodawane.