BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889136 przez meli1990
witam. zrobiłam to :) czyli wieczorem test owu i........

jutro zrobię test ciążowy żeby nie trzymać was w niepewności aż do środy :) dziś temp skoczyła aż do 37,23

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889143 przez Anabelle
Hej, jako, że po najbliższej miesiące będę bawić się testami owu to zaglądam też tutaj :)
Testowanie sprawia mi wiele frajdy więc będę miała więcej możliwości :)
Myślę, że rusze z testami owu od lipca.

meli czyżby wreszcie sukces i będziesz pchać zimą wózek? ;)

10 lata 6 miesiąc temu #889158 przez ann-sunshine
Meli wszystkie się tu jutro rano zlecą :laugh: , a lutowe dzieciaczki są super.

Anabelle witaj tutaj i powodzenia w testowaniu i staraniu ;-)
Podziękowania: meli1990

10 lata 6 miesiąc temu #889164 przez meli1990
będę celować na 14 lutego jak coś to będzie 8 lat razem z moim :)

Anabelle trzymam kciuki za twoje starania

10 lata 6 miesiąc temu #889170 przez Asiaa
Ula fakt, u mnie na profilu też na chwilę obecną nie działa bardziej zaawansowana edycja :unsure:

W weekend Was podczytywałam, ale już nie pamiętam co której miałam napisać :S

U mnie niby 20 kilka stopni, ale słońca nie ma i nie wiem czy lać nie będzie popołudniu :dry:

Meli to wygląda bardzo obiecująco :)

Anabelle witamy na testach owu :)
Podziękowania: ulka1983, meli1990

10 lata 6 miesiąc temu #889174 przez ulka1983
hej :) chyba dzisiaj nie będzie tak gorąco póki co okienka pootwierane i wiaterek hula po domu :silly: Natalka ma temperaturkę i leży ze mną w łóżku . Patrzy na laptopa i mówi mama co ty oglądasz przecież to nie jest ciekawe a ja na forum patrzyłam co nowego u Was :laugh: pewnie zaraz będzie chciała gry :P

Moof pierwsza @ to z bocianem może różnie być ;) :laugh:

Agni dawaj brzusia będziemy całować :laugh: od tej ceraty to ci się dupsko spoci :P

Ann z mężami tak jest ale zobaczysz jeszcze sam o synka się upomni ;) a celibat jak na razie nie tylko u Was :P

Meli wiedziałam że nie wytrzymasz :laugh: i dobrze chyba po woli możemy gratulować :whistle: :laugh: ja styczniówka a Ty ciekawe bo długi cykl miałaś ?

Anabelle witaj :) dobrze że zjawiają się nowe testowiczki bo stare się powoli wykruszają :laugh: napisz coś o sobie masz już dzidzię ?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889177 przez Ada2424
Hej

Meli trzymam kciuki,a wez zmierz temperature z ciekawosci pod pacha jak znajdziesz chwile.

Anabelle witaj u nas na watku :) mi się te testy juz znudziły bo cały czas to samo pokazuja jakby były zepsute heh ;)

Ann u mnie tez upał ponad 30 stopni, w domu cięzko wytrzymać a co dopiero na dworze.

A u mnie bez zmian. Testy owu wychodzą cały czas tak samo az mi się juz nie chce ich robić nawet. Codziennie rano brak apetytu dopiero po południu i wieczorem mam lepszy. Temperatura pod pacha cały czas powyzej 37 stopni nie wiem od czego bo nie jestem chora. Dziwne to wszystko i nic z tego nie rozumiem.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889178 przez meli1990
Anabelle tak mi się wydaję ze wreszcie się udało. miała być jesień a będzie zima :) tym razem już na pewno. wcześniej też miała być zima przy Dominiku a urodził się na wiosnę :)
jutro będzie potwierdzenie. i to był by sukces po prawie pół rocznym staraniu :)

u mnie będzie druga połowa lutego chyba, dokładnie nie powiem przez tą późną owulacje. nawet te kalkulatory internetowe nie wylicza

Ada temp pod pacha zaraz zmierze

10 lata 6 miesiąc temu #889182 przez ulka1983
Ada nie żartuj to dopiero Twój pierwszy cykl z testami :cheer:

Meli kiedy miałaś 1 dc ?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889185 przez Ada2424
Ulka zrobiłam w tym cyklu ponad 30 testów i praktycznie cały czas wychodza takie same i to mnie zniechecac zaczyna juz :dry: tym bardziej ze nic z nich nie rozumiem :angry: robie dalej je ale juz jakos tak bez nadzieji na cokolwiek.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #889187 przez ann-sunshine
Ada to podaruj już sobie robienie w tym cyklu, poczekaj na @ i potem zacznij od nowa. Ja bym obstawiała u ciebie wpływ anty i ich odstawienia na cykl i stąd ten bałagan.

Ula to masz dziś towarzystwo w leżeniu nie tylko wirtualne :lol:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889188 przez ulka1983
Ada spokojnie pamiętaj jakby się w tym cyklu nie udało to w następnym może się uda :) niektóre z nas starały się dłużej inne trochę krócej ale ważne że się udało :) zobaczysz Wam też się uda a może już coś się szykuje :whistle: ja bym już dłużej w tym cyklu nie testowała szkoda testów ;) który masz dziś dc ?

Ann moje towarzystwo zasnęło :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889189 przez Ada2424
Ann i chyba własnie tak zrobię, jeszcze dzis i jutro zrobie te testy i przestaje, czekam na @ i od nowa zaczne. Dzis mam 29dc. Kurcze jak co miesiac bede tyle testow zuzywac to troche kasy mi szarpnie po kieszeni :blink:

Ulka nie wiem juz sama co mam mysleć szczerze Ci powiem. Dzis 29 dc i objawów jak na @ brak tylko ten brak apetytu rano i ta temperatura powyzej 37 stopni sie utrzymuje a tak to nic mi nie jest. Mąż mi warjuje chodzi uchachany jakiś i gada mi co chwile że on jest pewny że sie udało normalnie trzepnąc go patelnia to za malo, juz siły do niego nie mam. Nie wiem co on sie tak nastawia strasznie na ten cykl. Pojechał do pracy to sobie troche odsapne.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #889190 przez meli1990
Ulka pierwszy dzień cyklu miałam 30 kwietnia

Ada temp 36,7

10 lata 6 miesiąc temu #889192 przez ann-sunshine
Ada spokojnie, cykle wrócą do normy i przestaniesz robić takie ilości testów bo będziesz w stanie określić mniej więcej kiedy robić. A może nie będzie takiej potrzeby.

Meli z Martuchą miałam pierwszy dc 27 kwietnia, test ciążowy pozytywny 1 czerwca, termin porodu na 3 luty, a poród 12 luty :-) tak sobie powspominałam dziś dzięki tobie
Podziękowania: meli1990

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka