BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888526 przez Ada2424
Agni wpadajcie wszyscy :) ja juz pojadłam i jeszcze sporo zostało :) daj znać po wizycie co i jak :)

Asiaa mi też sie nie podoba podejście gin i też bym innego szukała.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888534 przez aggi
Agni ej na moim ciążowym malin nie było takich ewidentnych :P tylko takie jak na owu. Ciulane jakieś maliny ale byle że 'działające' :blush: dzięki za stronę, poczytam, pooglądam. Może coś znajdę :) ja też tak kury szukam czy w ogóle tam jeszcze jest :pinch: trzymam kciuki za wizytę ;) ale jakby ci zostało tego szarego w gwiazdki to daj znać.. dosłownie potrzebuję skrawek maxymalnie 20cmx20cm może ciut więcej..

10 lata 10 miesiąc temu #888545 przez monique1983
Ada - no jakoś takie przeczucie, a czy prawdziwe to już inna sprawa, ale tego Ci życzę :) A pierożki tez bym zjadła :P

Pinezka - sprawdziłam jeszcze raz - 10 mg

Asia - który masz dzień cyklu, w którym d.c. zaczęłaś brać clo i w jakiej dawce?

Agni - dobra nic już nie pisze :P coś mnie dzisiaj bardziej z prawej strony kłuje i coś tam czuję, co mnie trochę uspokaja :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #888563 przez gwiazdka2014
mnie coś podbrzusze boli :( wczoraj byłam u ginekologa to było wszystko ok... teraz się martwię czy z Antkiem wszystko ok ?! :/

10 lata 10 miesiąc temu #888564 przez Agnilla
melduje... :) zelaza brac juz nie musze, bo mam bardzo ladne wyniki wiec i sprawy kibelkowe juz w ogole powinny sie poprawic ;) powiedzialam ginowi o bolach brzucha, wzial mnie na fotel i powiedzial, ze albo sa to bole przepowiadajace albo porodowe. ponoc przepowiadajace moga byc tak mocne jak porodowe...super bede miala cesarke ale bol i tak mam poczuc, nie fair :P no zbadal wszystko, szyjka zamknieta wiec porodowe bole to nie sa na pewno. no i usg, tylko przylozyl glowice gdzie mial i nie trafil na glowke lecz na pupe :) wiec Pola nie obrocona, za 2 tyg mam decydujaca wizyte i bedziemy wiedziec co i jak. choc nie sadze, by mala sie obrocila, skoro tak malo miejsca ma. zeby bylo fajnie mam kolejne skierowanie na morfologie :P wiec znowu kłucie. a najlepsze, ze moje dziecko zazwyczaj rusza sie bo rusza. wiem, ze jest ok. ale raz na jakis czas ma faze :P i taka faze wlasnie miala przed wejsciem do gina. siedzialam i ze smiechu nie moglam wytrzymac, naraz...z prawej, z lewej, w tylek od srodka, normalnie mowie wejde a ta skopie usg :P ale uspokoila sie i byla grzeczna :)
to tyle, czekam na meza i jedziemy gdzies na obiad. zostal mi tydzien na dosprzatanie mieszkania, tydzien na lenistwo i....niech sie dzieje wola nieba ;)

10 lata 10 miesiąc temu #888565 przez Asiaa
Ada dokładnie nie wiem który dc mam dziś z racji tego plamienia, ale max 15dc, a może i nawet mniej ;)

Monique nie myśl za dużo tylko do dzieła :) jak to moja gin mówiła: szampanika sobie wypić :D
Odnośnie clo to licząc od plamienia to był 6dc, 1tab dziennie, a dawka to chyba 50mg, nie mam opakowania ze sobą więc nie wiem ;)

Pinezka możliwe że umówię się do innej gin w tej poradni, tylko najpierw chcę malin doczekać by wiedzieć kiedy @ się spodziewać i wtedy zabukować jakąś wizytę.

Agni dobrze że jednak nie skopała tego usg, bo jeszcze musiałabyś odkupić :D

Gwiazdka nie martw się, Antek pewnie rośnie i wszystko tam się rozciąga :)

10 lata 10 miesiąc temu #888567 przez meli1990
Monique śliczne maliny

u mnie dziewczyny temp jeszcze urosła dziś 36,90, brzuch i cycki bolą. co chwilę czuję w brzuchu kucie. nie mam siły już dziś nic robić a muszę posprzątać jeszcze bo jutro jedziemy do domu kosić trawę i może trochę zedrzemy podłogę jak będzie czas

10 lata 10 miesiąc temu #888573 przez monique1983
Asia - ja też tak w 6.d.c i taka sama dawka, tylko u mnie 17 d.c. to może dopiero się u Ciebie maliny pojawią, a jak dzisiaj test?

Meli - ciekawe co tam u Ciebie wyjdzie :)

Agni - plus taki, ze chociaż nie namęczysz się podczas porodu ;)

10 lata 10 miesiąc temu #888579 przez ulka1983
Asiaa czekamy spokojnie na maliny a potem się umów do tej drugiej gin bo chyba jak ta sama poradnia to będzie miała tą samą kartę i zobaczy co i jak i może coś doradzi konkretnie :)

Moni teraz to są maliny że hej :woohoo: czy macie jeszcze siły czy już nie działajcie :laugh: :P ja bym 2 dni jeszcze poczekała z dupkiem :) powiedz temu jajnikowi niedrożnemu że uparta babka jesteś i z nim czy bez niego w ciąży będziesz bo drugi jest ok i dacie sobie radę :kiss:
hahaha :laugh: widzę że Agni też nagadała Twojemu jajnikowi :lol:

Ada ja pierożki poproszę :whistle: jesteś dopiero pierwszy cykl po anty więc spoko będzie dobrze może jeszcze w tym cyklu wszystko nie powróciło do normy ale w następnym będzie git :kiss:

Pinezka Ty masz jakąś mega dawkę :woohoo: ja na podtrzymanie też mam 10 mg :) dobrze że masz ich mało ;)

Gwiazdka jak nie przejdzie to jedź na ip może pomogą :kiss:

Agni pięknie się spisałaś z Polą na wizycie :) to jeszcze tydzień luzu a potem zobaczymy co się będzie działo ;) ciśnienie wróciło do normy ?

Meli może jutro z rana teścik :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #888583 przez meli1990
chyba jeszcze poczekam z kolejnym testem. będę się obserwować i mierzyć temp. jak zacznie spadać to @ przyjdzie pewnie. choć nie wiem czemu ale czuję że jednak się udało i jestem w ciąży :) jak będę miała czas to się odezwę co tam u mnie na weekendzie a jak coś to potrzymam was do poniedziałku z wieściami. teraz idę dalej sprzątać. Miłego weekendu dziewczyny. Bądźcie grzeczne :)

10 lata 10 miesiąc temu #888587 przez monique1983
Ula - ja uparta jestem, więc zamierzam męża jeszcze dzisiaj i jutro pomęczyć :P mam nadzieję, że nie zacznie przede mną uciekać :laugh: A dupka zacznę chyba brać od niedzieli, będzie co ma być ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888588 przez ulka1983
Meli nie żartuj że zostawisz nas bez żadnego info na cały weekend :blink: przecież wiesz że my ciężarne nie możemy się denerwować :whistle:

chciałam dodać sobie avatarek ale nie mogę nic zmieniać ani suwaczka u Was też tak jest ?

Moni przypomniałaś mi nasze starania mąż już miał dość bo w dzień ciągałam go na budowę a wieczorem jeszcze poprawka po dwóch dniach miał dość :laugh: na trzeci na pewno by uciekał :laugh: dupek od niedzieli fajnie jakby co będzie podtrzymywał ciążę :kiss: :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #888597 przez Asiaa
Monique dziś jakby cień testowej powrócił ;)

Meli a ładnie to tak nas w niepewności trzymać? B)

Ula, tak grzecznie i spokojnie testuję i czekam :)

Pinezka, fakt, Twoja dawka jest mega, jeszcze trochę i będziesz miała to z głowy :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888614 przez Ada2424
Matko napchałam dzisiaj wszystkiego, miałam taki apetyt że co chwile bym jadła i teraz mam za swoje, zemdliło mnie jak nie wiem :unsure: do tego wyskoczyło mi kilka bolących pryszczy na twarzy :( jakis nerwowy dzień mam od wczoraj, wszystko mnie wkurza dookoła.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888630 przez Agnilla
Ulka, tak tak cisnienie ok, mam nadzieje, ze to bylo chwilowe, u ginka mialam juz 140/80 :P
Ada, ja glodna nie jestem a wcinam ostatnio :P ale od pon mam diete...kolejna chyba milionowa :D ale nie chcialabym do porodu juz za wiele przybrac
dziewczyny, mam Was wycalowac od naszego Jureczka. Chcialam ją przywolac na forum, skoro ma wskoczyc w miejscówkę Poli :) i w sumie wszystko by pasowalo, bo Jurek wlasnie zmaga się z @, wiec moglaby sie pospieszyc i za 2 tyg miec owu i bysmy zrobily zamianke :) mam nadzieje, ze szybko do nas wroci :)
no nic, kanapa wzywa ;) dobrej nocy! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka