BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888040 przez Ada2424
Monique wstawiam mój test jak do tej pory najciemniejsze kreski w całym cyklu, miałam je w 17 dc póżniej przez 2 dni sie takie utrzymywały i teraz wychodzi cały czas jedna mocna a druga prawie niewidoczna. Porównaj sobie ;)

Aaa i wtedy właśnie miałam te kłucia silne w dole brzucha i śluz płodny i na drugi dzień po tym teście też.

[/url] [/url]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #888043 przez ferritka
Bry;)

Julia dziekuje za foto :kiss: ale ja mam na tel tylko w tym gornym pasku wyloguj hmmm no nic jakos przezyje :)

Ann kochana no to bedzie raczej spontan na Molo wiec no Czekaj na znaka ;)

Ej laski, straszna rzecz sie stala :S. Pepuszek mi wypchalo az sie wystrachalam ze mam przepukline :whistle: ale naprawi sie prawda?

Meli, hmmm jaja masz z ta @ a moze za wczesnie na test

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888044 przez meli1990
dzięki za trzymanie kciuków dziewczyny

Ferri pępuszek wróci do siebie :) słyszałam ze często tak jest przy chłopcu. co do testu to chyba nie za wcześniej. Maliny na teście miałam 22 maja

10 lata 10 miesiąc temu #888051 przez ann-sunshine
Ada i Monique hm niby nie maliny, ale prawie. Moniuqu a skoro u ciebie potwierdzone te poprzednie, to te jakby podobne. Hmmm człowiek kupuje te testy żeby mieć jasność, a i tak głupi jest i dalej nic nie wie.

Meli hm poczekamy zobaczymy

Ferri naprawi się , po porodzie hehe

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888053 przez meli1990
W środę mamy z mężem 3 rocznice ślubu a tak myślałam że dam mu w prezencie śliczne małe buciki :) Może się jeszcze uda to prawie tydzień

10 lata 10 miesiąc temu #888054 przez ferritka
Meli a moze bedzie niespodzianka na rocznice :whistle:

Ja to zawsze tylko takie malinki jak wy Dziewczynki mialam, bardziej poziomki takie B)
Ale I z poziomki moze byc fasola wiec dzialac dzialac B)

No to jak sie naprawi no to Ufff ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #888063 przez monique1983
Ada - widzę, że u Ciebie ten test podobnie jak i u mnie :) U mnie śluz płodny pojawił się od wtorku, dzisiaj jakieś kłucia czuję.

Ann - otóż to człowiek dalej głupi i pewności nie ma, no cóż chyba idę na żywioł i będę działać jeszcze przez kilka kolejnych dni, będzie co ma być ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888065 przez Ada2424
Monique zgadza sie, bardzo podobne są te nasze testy :) ale u Ciebie jeszcze moga prawdziwe maliny być, u mnie to juz wątpie bo dzis 25 dc.

Ferri i co miałaś przy tych swoich poziomkach owu czy nie wystepowała wcale? Chciałam Ci powiedzieć, że w nastepną niedzielę testuje testem od Ciebie, zobaczę czy mi szczęście przyniesie ;)

Ann ja byłam pewna, że te testy mi pomogą ustalic ta owulkę a jeszcze bardziej jestem zdezorientowana niż bez nich :dry:

Mężu mi od wczoraj truje za uchem że on czuje że sie udało to mu mówie, żeby sie tak nie nastawiał bo ja na to nie licze a nie chce sie rozczarowac. Chyba ta moja wczorajsza zachcianka na smażona kiełbase go tak nastawiła ;) a przecież nawet gdyby to i zachcianek bym jeszcze nie miała bo za szybko, eh faceci :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #888110 przez Asiaa
Chudzinka :kiss:

Monique, dokładnie, musimy grzecznie czekać ;) Super że ciemnieje testowa :)

Majka no nieźle :blink: że tyle czasu testy negatywne wychodziły tej dziewczynie. Dobrze, że w międzyczasie nie miała jakoś leków których w ciąży nie można.

Po dzisiejszym testowaniu jedna kreska.
U mnie ze śluzem płodnym na zewnątrz to ciężko, bo jakoś nie mogę go wyhaczyć :angry: pocieszam się że może w środku jest wystarczająco

10 lata 10 miesiąc temu #888115 przez monique1983
Asia - a wiesiołka pijesz? U mnie więcej śluzu od kiedy go piję, siemię lniane też piję, więc coś pomogło.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888120 przez Agnilla
kurde laski, jak patrze na te Wasze testy...u mnie przy takich bladzinkach owu nie bylo, jak juz dupek poszedl w ruch to maliny mialam aż jezynowe :) ale trzymam mocno kciuki, by taki poziom LH u Was wystarczyl do zafasolkowania :) ja czytałam dobre opinie o wiesiołku z oeparolu, mnie pomógl...a raczej nie zaszkodził :) a tym z Was, co dłuzej sie staraja to polecam i Panom podawac kwas foliowy, wit C i E, nie zaszkodzą, moj jeszcze salfazin brał, to nic na recepte, salfazin to akurat cynk..na korzeń ;)
eeeee Ferri ma pępola, Ferri ma pępola :P a Pola ma czkawkę :P

10 lata 10 miesiąc temu #888157 przez Asiaa
Monique, tak, mam romans z wieśkiem :D Więcej wody też staram się pić ;)

Agni, ale to musi być śmieszne uczucie jak dziecie w środku ma czkawkę :D

Dziś pogoda o niebo lepsza niż ostatnio, słonko świeci i cieplutko jest :) oby fajnie i w weekend było :)

10 lata 10 miesiąc temu #888158 przez aggi
Witam
melduję się poczytam co się działo dzisiaj i spadam leżakować przed tv :)
Bo dziś cały dzień na nogach jestem od 5 :blink: i do tego nieprzespana noc..

julka szalona na rowerze w książy :D

meli szukam na allegro zazwyczaj po taniemu :) jakoś w lumpkach nic nie umiem nigdy znaleźć ;) to sobie to rekompensuję
zakupami w necie :P

ulka hehe no to niespodziankę będziesz miała :D

ewelinda ja bym to wzięła za 'maliny' bo sama takie miałam wcale nie jakoś wybitnie malinowe ;)

Agni ja też lekko z młodym nie mam, stawia warunki jak szalony :huh:

Chudzinka musi i się uda, limit nieszczęść wkońcu zostanie wykorzystany..

Ann ja też miałam beznadziejną noc.

ferri po porodzie ci się naprawi pępek :D :D

ja też wiesiołka polecam bo nie wiem czy pomógł ale nie zaszkodził ;) i castagnus polecam, bo zaczęłam go brać i już nie zdążyłam całego opakowania zjeść B)

10 lata 10 miesiąc temu #888183 przez ulka1983
Hej :) na obiadek rybka , na podwieczorek truskaweczki ale się objadłam :whistle: i już myślę co na kolację

Ewa czekamy na efekty malinek ;)

Agni niech jeszcze Pola trochę posiedzi w brzuchu i posmakuje grillowanych kiełbasek ,czereśni i innych różności bo potem jak mówisz same gotowańce :laugh:

Majka gdzie będziesz rodziła ?

Pinezka no nieźle :blink: może to jakieś skutki uboczne oby jednorazowe :)

Asiaa a jak tu nie myśleć mnie już po woli moja gin wkurzała ale na szczęście zaciążyłam i nie była już potrzebna :P

Chudzinka pewnie że musi dobrze mówisz :kiss:

Moni trzymamy za słowo jak coś się pojawi wrzucasz :) o już coś się kroi :blink: golisz nogi i bierz męża w obroty ;)

Meli czekamy dalej :whistle: wyrzuciłaś już test bo na moim dopiero po 2 godz coś się pojawiło i już zostało :lol:

Ferr z wypchanym pępuszkiem na pewno też ślicznie wyglądasz :) zapytaj kręgla to potwierdzi ;)

Ada szaleni jesteście z mężem :silly: ale wszystko możliwe że za pierwszym razem się uda ;)

Asiaa a z wieśkiem nie współpracujesz ? o jednak tak :laugh: ja jak dostałam go od Emmy to od razu w ciążę zaszłam :silly: a reszta powędrowała do ciebie :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #888201 przez gwiazdka2014
hejka, chyba mnie wam nie brakowało :P

o co chodzi z Gosią? Coś mi umknęło?

Wczoraj włączyłam forum na tel i wadziłam tylko połowę strony eh...

Ja się czuje jak bekonnnnnn.

Ferr mi pępek nie odstaje sie mam większą dziurę :P

Dodaje wam zdjęcie Antka z dziś :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka