BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888217 przez meli1990
gwiazdka śliczny Antek. a co do Gosi to jej córeczka poszła do aniołków

aggi mi się nie raz uda coś kupić fajnego ale też trudno w lupku. dziś kupiłam w kiku coś fajnego body plus śpioszki nowe przecenione z 29,99 na 4 zł :) chcecie to zrobię zdjęcie. będzie dla przyszłego dzieciątka albo na prezent

ulka test mam ale nie sprawdzałam czy się coś pokazało po takim czasie. sprawdzę z ciekawości

ja nie wiem co się zemną dzieje dalej brzuch boli z każdej strony, jak nie prawy jajnik, to lewy albo w dole brzuch i to juz ponad tydzień :( a od tych grządek wczorajszych plecy dziś tak bolą że ledwo chodzę i jeszcze infekcja się znowu przyplątała chyba będę musiała kupić sobie jakieś probiotyki znowu do cipne :(

czy to możliwe że przy takich infekcjach może być problem z zajściem w ciąże? bo ja często je mam. jak się wyleczę to za jakiś czas znowu mam :(

ps. test negatywny nadal

a tu foto tego co kupiłam

Załącznik nie został znaleziony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #888223 przez ulka1983
Gwiazdka Antek kawał chłopa i jakie wyraźne zdjęcie nawet ja widzę :laugh:

dodaje wam pierwsze zdjęcie naszego maleństwa :)

Meli i co nie ma nawet cienia cienia :whistle:
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #888227 przez meli1990
ulka nie ma nawet cienia. Śliczne pierwsze zdjęcia do albumu

10 lata 6 miesiąc temu #888228 przez monique1983
Gwiazdka - fajnie Antka już wyraźnie widać :)

Ula - fasolka ładnie rośnie :) Ula wytłumacz bo ja się nie znam, co to jest to bordowe na zdjęciu, to ma coś wspólnego z tym krwiakiem?

Meli - a jak miałaś te infekcje to w ciemno Cię tak gin leczyła? Miałaś robiony kiedyś jakiś wymaz z pochwy czy biocenozę pochwy? Może warto byłoby sprawdzić.

10 lata 6 miesiąc temu #888237 przez meli1990
miałam wymazy robione ale nie pamiętam co tam wychodziło w ciąży bo to już ok 3 lata minęło bo wtedy całą ciąże dostawałam rożne leki i nie pomagało. a ostatnio było wszystko w pożadku jak mi robił ale to już inny gin bo zmieniłam ale on mi tylko dwa razy dał jakieś leki i tyle, było chwile spokój i znowu coś się przyplątało chyba że przyczyna tego jest nadżerka. tez mi teraz nie dawał nic mocniejszego bo mu mówiłam że się staramy o dziecko

10 lata 6 miesiąc temu #888239 przez Ada2424
Dziewczyny tak polecacie tego wiesiołka...w jakim celu się go stosuje? I od którego dnia cyklu do którego? Jakiej firmy polecacie? Może i ja go zaczne brać tak sobie myślę jak sporo dziewczyna pomógł

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888241 przez majka1987gnoWlkp
Ula piękna dzidzia:) ja rodzę u siebie w Gnieźnie a Ty z kąd jesteś?? moje okolice?? bo nie pamiętam- ktoś był ale to chyba Porto byłą :D

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888245 przez gwiazdka2014
:((((((((( kuwa mać nooooooooo - to do tragedii Gosi

Meli nie poddawaj się czekaj na nieprzyjście @ Moja koleżanka z roku zrobiła 9 testów ciążowych każdy inny i żaden jej nie pokazał ciązu :P a pozniej ur synka ha :) Śliczne ciuszki
Ula ja tam widze chłopca :P mowie ci :))) zakłada się ktoś ze mna?? Jak bedzie miał na imie?

10 lata 6 miesiąc temu #888249 przez Pinezka
Ada, Asiaa, a nie myslalyscie o mierzeniu temperatury? Ja po odstawieniu pigulki zaczelam zabawe z termometrem i sobie ja chwale. W warunkach domowych to jedyna metoda, zeby moc zaobserwowac czy wystepuje owulacja czy nie, i jesli tak, to mniej wiecej kiedy. Same testy to dla mnie bylo malo.

Meli - u ciebie ile to juz dni z podwyzszona temp? Gosia w ostatnim czasie zaszla i kolejna fasolke ostatnio stracila? :unsure:

Ulka - sliczny babelek :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888252 przez monique1983
Ada - wiesiołek ładnie wpływa na śluz, bierzesz od 1.d.c. do owulacji, ja stosuję Oeparol.

Pinezka - chodzi o Gosię z wrześniówek, nie naszą Gosię. A jak się bierze różne leki typu clo, duphaston, bromergon czy to nie wpływa jakoś na pomiar?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888253 przez Ada2424
Monique ile tabletek dziennie?

Pinezka kiedyś próbowałam robic wykresy ale jak dla mnie to czarna magia więc odpuściłam sobie.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888254 przez monique1983
1500 - 3000 mg dziennie, ja biorę po 2 kapsułki 3 razy dziennie.

10 lata 6 miesiąc temu #888262 przez betka81
Witam Was wszystkie i mocno całuje :laugh: Pamiętacie jeszcze o mnie?

Bardzo dawno mnie nie było i jakie zmiany :woohoo:
normalnie nie mogę się odnaleźć na forumie....nie bardzo wiem co u Was i chyba już nie nadrobię tego miesiąca
Postaram się przynajmniej być na bierząco...
A teraz poczytam trochę wstecz..

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888263 przez meli1990
Pinezka 10 dni wyższej temp a wcześniejsze dwa nie wiem bo nie miałam jak zmierzyć bo byłam na weselu

to mój wykres

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888269 przez Pinezka
Monique, dupasthon pewnie wplywa, bo tak jak naturalny progesteron temp podnosi, wiec zafalszowalby wyniki :dry:

Ada, ja nie robie wykresow sama, mam aplikacje w tel, ktora codziennie rano mi przypomina, zeby temp wprowadzic, robi wykres, zaznacza przypuszczalna owulacje itp. Mozna wprowadzac inf na temat zaobserwowanego sluzu i innych objawow (bole piersi, bole miesiaczkowe, resultaty testow owulacyjnych itd). Po kilku cyklach aplikacja przewiduje twoje dni plodne, date kolejnej miesiaczki. Generalnie to duza pomoc i pomaga zaobserwowac pewne prawidlowosci. Jak ci sie okres spoznia, aplikacja sugeruje test ciazowy :) Takich aplikacji jest duzo, ja akurat uzywam OvuView
Zerknij, moze i tobie bedzie pomocna :lol:

Meli - jaki ladny skok :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka