BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #888632 przez meli1990
pokój wysprzątany, a pakować będę jutro ciuchy i resztę bo już nie mam siły. tak mnie kuje brzuch co chwile że ledwo łażę a nie chce brać leków.

a wy wytrzymacie do poniedziałku. po prostu nie wiem czy wrócimy jutro czy w niedziele a tam nie ma internetu. a z tel mojego się nie da. miłej nocy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #888656 przez ann-sunshine
Milej nocy babeczki :-)

PS przed 17ta zostalam przyszywana ciocia. Chlopisko duze i dorodne mimo ze 4 tygodnie przed terminem.

A mnie ogarnela panika ze kursu nie skoncze ani pokoju i ciuszkow nie przygotuje bo urodze przed terminem i to zaraz! Ide spac bo mi na mozg padlo.

Owulkowe panny weekenda z mezami dobrze wykorzystac ;-)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888689 przez ulka1983
hej hej !!!! jest tu ktoś :whistle: wstawać śpiochy :laugh: mój mąż z dziewczynkami już pojechali na wycieczkę przedszkolną do zoo do Płocka a ja jak zwykle leżę B)

Ann gratulacje ciociu :kiss: wszystko się może zdarzyć ale powiedz Natalce że mamusia ma jeszcze parę spraw do załatwienia i niech jeszcze grzecznie poczeka ;) :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #888719 przez Ada2424
Nie wiem co się ze mną dzieje :( wczoraj jadlam jak najęta wszystko co popadło że aż mnie wieczorem zemdliło a dzisiaj śniadania zjeść nie mogłam bo ugryzłam i od razu odruch wymiotny, mam wrażenie jakbym miała przełyk zwężony. Zębów tez umyć nie mogłam bo jak tylko włożyłam szczoteczke to od razu na wymioty mnie ciągło. Ja juz nie wiem co mi się dzieje. Może to skutek odstawienia anty albo na @ tak dziwnie sie czuje, sama nie wiem co mam mysleć :dry:

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888725 przez ulka1983
Ada nieźle Ci się poprzestawiało :( który masz dzień cyklu ?

10 lata 6 miesiąc temu #888732 przez Ada2424
Dziś 27 dc. Jak mnie tak bedzie męczyc cały czas to ja nie wiem co zrobie :( cholera wie z jakiej przyczyny mnie tak meczy.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888738 przez monique1983
Dzień dobry :)

Trzeba wziąć się za sprzątanie a tak mi się nie chce. Od wczorajszego popołudnia bardzo podbrzusze mi dokucza, szczególnie prawa strona. Nawet działania były przez to utrudnione, ale jakoś dałam radę ;) Myślałam, że dzisiaj rano wstanę i już nie będzie boleć, ale boli nadal :dry:

Ada - widzę, że u Ciebie też nieciekawie, no właśnie który d.c. dzisiaj masz?

10 lata 6 miesiąc temu #888742 przez ulka1983
Ada a jakie miałaś długie cykle zanim brałaś anty ? a teścik kiedy planujesz jakby @ się nie pojawiała :whistle:

Moni mnie bóle owulacyjne nie raz męczyły przez tydzień chociaż było dawno po :unsure: to jeszcze dzisiaj musisz się poświęcić ( przytulanko ;) ) a od jutra ruszasz z dupkiem i czekamy na teścik :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #888750 przez Ada2424
Monique dziś 27 dc.

Ulka przed anty miałam nieregularne ale przewaznie 33dc. sama nie wiem od czego tak mam ale dziwi mnie to bardzo. Nic kompletnie zjesc nie moge bo odruch wymiotny mam, niby mnie nie mdli ani nic tylko czuje jakbym miala przełyk zwezony. Nie wiem co jest grane ale troche sie tym zmartwilam bo nie wiem przez co to moze tak byc :( a test właśnie sama nie wiem kiedy zrobić w razie jakby @ nie przyszła, bo ja nawet nie wiem kiedy @ powinna być w tym cyklu, myslę że test zrobie w nastepną niedzielę to bedzie mój 35 dc. Powinno juz cos wyjsc czy nie bardzo?

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888754 przez monique1983
Ada - może tak gdzieś 14 dni od momentu kiedy myślisz, że była owulacja.

Ula - się okaże jak to dzisiaj będzie, bo tak wyszło, że już było 5 dni pod rząd, więc z chęciami może być już różnie ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #888755 przez ulka1983
Ada może się za bardzo stresujesz póki co nie myśl że się staracie ( wiem że nie całkiem się tak da B) ) a jak @ nie przyjdzie do niedzieli to na 100 % teścik pokaże maliny ;) trzymamy kciuki :)

Moni nawet jakby dzisiaj nic nie było to szanse na zajście są i to spore ale może jakoś się uda ;) jak to wczoraj Asiaa mówiła szampanik a może jeszcze truskaweczki i się uda :)

10 lata 6 miesiąc temu #888756 przez Ada2424
Ulka nie to nie od stresu, ale jeszcze nigdy tak nie miałam. Mi sie wydaje że to @ sie zbliża i cuda wianki sie ze mną dzieją bo przecież gdyby nawet to były objawy ciąży to jeszcze raczej za wczesnie na nie tak mi sie wydaje. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo nic śniadania nie ruszyłam :unsure:

Monique objawy na owu według mnie były w 17 dc i kilka dni przed i wtedy też na teście była najciemniejsza kreska choc nie maliny. To by wychodziło że @ powinna być ok 31 dc czyli test bym mogła zrobic kolo 11 czerwca ale poczekam do niedzieli jeśli @ nie przyjdzie to zrobie test ale jakoś sie nie nastawiam na dwie kreski.

A u nas w pokoju dzis okna wymieniają, w końcu bo stare juz nam tak ciekly jak deszcz zacinał że szok.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #888761 przez aggi
Dzień dobry :) Zapowiada się chyba upalny dzień..
wstałam, ogarnęłam się, dopiję kawkę i do sprzątania.
Popołudniu może zorganizujemy z emkiem jakiś wypadzik mały :)

gwiazdka Ty to jesteś mistrzynią w pytaniach i panikowaniu, serio ;) Jak wczoraj było wszystko dobrze to czemu dzisiaj ma być źle? Wyluzuj, idź się połóż, poodpoczywaj ;)

Agni zazdroszczę lepszych spotkań z wc niż do tej pory........ciekawe jak moje wyniki morfo, pójdę po weekendzie odebrać to się dowiem czy to żelazo coś zdziałało czy nie ;) Pola 'rusza się bo rusza' zapewne z tego samego powodu co się nie obraca - ma za mało miejsca już :) Także nic się nie martw :) Teraz Ci już zleci czas... :D

meli spokojnie, czekaj na rozwój wydarzeń i nie panikuj ;) Samo na dniach się wyjaśni napewno

Ann nie strasz że chłopaki to takie wielkie i przed terminem się rodzą :huh: :ohmy:

Ada a mi się wydaje że to stresy związane z zaczętymi staraniami i organizm Ci fiksuje ;)

Poczytałam, ponadrabiałam :) Mogę iść sprzątać :blush:
udanego weekenda :kiss: :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #888763 przez ulka1983
Ada już nie mogę doczekać się fotek Twojego nowiutkiego domu :silly:

10 lata 6 miesiąc temu #888764 przez Ada2424
Ulka jak wszysciutko zrobimy to na pewno fotki wstawie obiecuje :)

Aggi ja sama nie wiem co sie ze mna dzieje i od czego te objawy. Stresowac sie raczej nie stresuje staraniami, bardziej moze remontem.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka