BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #886931 przez monique1983
Ann - nie wiem czy w ogóle coś rośnie, wydaje mi się, że moja gin spisała ten cykl na straty, bo coś powiedziała, że trochę późno na clo już, ale żebym wzięła. W przyszłym cyklu mam wziąć wcześniej i w 13 d.c. do niej przyjść na usg. W tym cyklu nie będę już mieć usg, więc nawet jeżeli coś rośnie to nie wiem po której stronie. Chociaż po tej ciąży pozamacicznej jak już miałam robione usg to zawsze miałam pęcherzyk po stronie prawej czyli drożnej. Przed ciążą właściwie często był po lewej stronie, a od czasu laparoskopii jakby uśpiony ten jajnik.

Pinezka- z tymi hormonami to też różnie może być jak pokazuje mój przykład. W zeszłym roku miałam wszystkie wyniki idealne, w tym zrobiłam i podwyższona prolaktyna i progesteron za niski. Chociaż moja gin powiedziała, ze ta moja prolaktyna to mi chyba skoczyła, bo się przejmuje tym wszystkim, na tle nerwowym.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #886939 przez Asiaa
Ann, wiem że wczoraj miałaś co robić ;) całe szczęście że była Twoja mama do pomocy, zawsze to lżej i szybciej. Dziś odpoczywaj :)

Mesy, Gwiazdka, Wy takie szczuplaki jesteście że hej, tylko z małą piłką z przodu ;D

Pinezka, dobrze że wizyta u gina już dziś ;)

Ula, oczywiście że pamiętamy, przecież wiesz :) ojjj to miałaś urlop w szpitalu. Całe szczęście że już lepiej :) Odpoczywaj :-*

Majka, lepiej pomyśl o tym co dobrego masz w życiu :) Jedna pociecha jest, druga w drodze :)
Żele w sumie można zrobić na pazurkach, bo nie mają takich oparów i zapachów jak akryl ;)

Monique :-*

Agni, na tym etapie masz pełne prawo czasami mieć dość ;) wiadomo że Pola rozpycha się coraz bardziej i jest bardziej ciężko. Już niedługo będziesz tuliła swoje maleństwo :)

Ann :) odpoczywaj i już się nie denerwuj :-*

U mnie też szaro-buro i pada, ale to już od kilku dni tak. Dobrze,że chociaż super zimno nie jest ;)

Julka, co u Ciebie? Zamilkłaś ostatnio. Jak mebelki dla Wojtka? Wypatrzyliście coś? I jak rozeznanie w brykach? ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #886941 przez ann-sunshine
Aaaa Monique czyli może tak być że co miesiąc jajo rośnie w tym drożnym? Tak się właśnie zastanawiałam jak to jest, czy wtedy owu pojawia się co drugi cykl, czy ten drugi przejmuje pracę i kontrolę obu jajników

Hehe Asiaa a wiesz że też właśnie pomyślałam o Julce :-)

10 lata 10 miesiąc temu #886950 przez Asiaa
Ann :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #886996 przez Agnilla
a ja wlasnie wczoraj o Juli myslalam, ze sie opieprza :)
uh nalatalam sie, namachalam, ale stopy zrobione, matko co za wyczyn, leze bo mnie brzuch az boli :/
ogarnelam mieszkanie i nie omieszkam sie pojsc na drzemke :) obiad gotowy, wiec jak wstane tylko pochowam i zamiote podlogi, tyle na dzis bedzie mojej aktywnosci :)
Ann ja do dzis pamietam, jal blizniaki potrafily nawet nie tyle wylac nocnik, ale siedziec na nim 30 min a potem wstac i zrobic siku...albo cos grubszego w kącie :/ juz sie boje o moje panele i wylizane mieszkanie, u psychiatry wyladuje :P
Asiaa ten maly diabelec mnie wykonczy zanim go urodze :P jak nie milczy pol dnia, to wczoraj od obiadu szalala, a teraz jak sobie usiadlam odpoczac to mi wlazi pod zebra z prawej str, tam najbardziej lubi, tylko ze ja nie wiem gdzie mam je juz przesuwac ;) musze wtedy ją przepchac, podladkowo podejrzewam nadal siedzi, bo mimo wszystko w zebra nie kopie, no nic zobaczymy w pt

10 lata 10 miesiąc temu #887038 przez Ada2424
Witajcie :)

Ja się nie odzywam bo od wczoraj mam sajgon w pokojach, wynosimy wszystko i od dziś zaczynamy remont w naszych. Teraz to ja już kompletnie nie wiem gdzie co mam :/ wszystko w pudłach i workach popakowane, normalnie gorzej niż przeprowadzka. No ale myślimy, że do końca czerwca już wsio zrobimy i później tylko malowanie i KONIEC! :)

Miłego dnia Laski

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #887075 przez meli1990
mnie nadal brzuch boli już 7 dzień. @ nadal brak :) półtora dnia i testuje

10 lata 10 miesiąc temu #887098 przez aggi
Dzień dobry mamusie i testujące :)
Która chce spaghetti? Cały gar nagotowałam bo pomysłu na obiad brak :D Za oknem buro i ponuro ale nigdzie się nie wybieram więc chłodna pogodo trwaaaaaaaj :)

mesy no i co Ty mi tutaj pokazujesz :D że malucha gdzieś schowałaś w drugim pokoju ? :P chudzino :D

gwiazdka następna chudzina :) super mebelki, bardzo fajny niespotykany kolor :)

ulka kobieto a jakbyśmy Cię miały zapomnieć :D ja też miałam krwiaka jakoś w 7tc bo plamiłam ale okazał się być mały i się sam wchłonął. Ale jadłam dupka przez 3tygodnie. Teraz to już musi być dobrze:*

Pinezka wyniki masz rzeczywiście dobre, śmigaj do gina i zdawaj nam relację :)

majka wszystkiego dobrego :D

Agni żebyś nie powiedziała tego w złą godzinę że masz dość ciaży :D Za głośno nie mów bo Pola usłyszy i Ci może jazdę zrobić :D Wiesz jaki los przewrotny bywa :D u mnie też stopy wypieszczone i kura oporządzona w końcu ale to nie lada wyczyn jaaaa pierdziu myślałam że wyzionę ducha !!! :S i pomyśleć że będzie tylko gorzej :/

julka wózek fajny, mega nowoczesny design, ale sama bym nie kupiła bo jakoś boję się takich 'nowinek technologicznych' haha :D

Ada powodzenia z remontem oby szybko poszło :D

a ja miałam młodemu nic już nie kupować ale mnie tak
skusiło że szok... no i znów kilka rzeczy wpadnie ;)
kto chce popatrzać pics.tinypic.pl/i/00537/1imzpnbem5cd.jpg

10 lata 10 miesiąc temu #887117 przez Agnilla
zeby nie bylo, ze tylko na lipcowkach pokazalam ;)
pokoj w 80% gotowy ;)

10 lata 10 miesiąc temu #887129 przez aggi
Agni te miętowe mebelki wyszły MEGA :D świetnie :)

10 lata 10 miesiąc temu #887139 przez Asiaa
Agni, to okaże się w piątek w jakiej pozycji mała lewituje :D

Julka, fajnie że się odezwałaś. Dziękuję za komplement :D :-*
Na wózkach się nie znam, ale jak na moje oko to wygląda fajnie :)
Ładne łóżeczko będzie miał Wasz synek :)

Ada, już z górki z tym remontem :)

Aggi to znów zaszalałaś z ciuszkami, ale fajniutkie są :)

Dziewczyny, a po co Wy się tak męczycie z tymi stopami przy takich brzuchach? Nie lepiej iść do kosmetyczki? ;)

Agni, pokoik super się prezentuje :)

Na dzisiejszym teście owu cień kreski testowej był ciut mocniejszy niż wczoraj.

10 lata 10 miesiąc temu #887140 przez ulka1983
hej :) następny dzień leżakowania za nami :) tabletki 3 razy dziennie ale brzusio czasami pobolewa :( jak się buźki wstawia bo nie mogę się odnaleźć ?

10 lata 10 miesiąc temu #887152 przez monique1983
Asia - u mnie kreska taka jak wczoraj albo też ciut ciemniejsza, w każdym bądź razie co mnie zaskoczyło śluz mnie dzisiaj popołudniu zalał. Ciekawe co tam się dzieje.

Agni - pokoik super i te miętowe mebelki, bardzo mi się podoba :)

Aggi - świetne ciuszki :)

Julka - :* , fajny ten wózek, lubię taki nowoczesny design :)

10 lata 10 miesiąc temu #887160 przez majka1987gnoWlkp
Agni pokoik prześliczny!!
ulka Ty leż leż- pobolewa bo się macica rozciąga- normalne w twoim tc :)
monique może jednak owu idzie?? no ja się nie znam za bardzo :)

[/url [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #887163 przez ulka1983
ale mi Was brakowało przez ten czas :) no i miałam stresa czy testy doszły do Asi czy zaginęły po drodze ale na szczęście dotarły pod właściwy adres :)
krwiak przez ten tydzień sporo już się wchłonął bo prawie okalał ciążę a teraz zostało 12 mm więc nie jest źle ale jeszcze ryzyko poronienia jest więc leżeć trzeba w imię potomka ;)
gdzie moje obiecane gołąbki i zupa pomidorowa ? bo ślinka mi cieknie ;)

Majka urodzinki ? to sto lat życzymy buziaczki :*:*
Agni masz dość ciąży to w samą porę bo Pola może po woli już wychodzić :)

Ann u mnie bajzel że szok a mąż mówi że mam leżeć i się nie przejmować no to leżę i czasami zarządzę co mają zrobić :) nawet dostałam dzisiaj śniadanko od męża !!! chyba się przestraszył i się o nas martwi ;)

Pinezka czekamy na dobre wieści :*

Moni może być tak jak pisze Ann co miesiąc ten jeden jajnik pracuje i owu masz cały czas więc spoko dacie radę :)

Ada troszkę luziku Ci się przyda :) to dopiero pierwszy cykl po anty więc się nie przejmuj :) remont już się powoli zbliża do końca więc niedługo foty będą :)

Julka to się nieźle napracowałaś ale Wojtek pomagał więc nie było tak źle;) mebelki super :)
a Asia ładnie testuje bo pewniaki dostała to co się będzie stresować ;)

Meli trzymamy kciuki :)

Aggi pewnie że będzie dobrze :) dawaj spagetti bo głodna jestem ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka