BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #917151 przez Ada2424
Kurde post mi się schował i nie moge go edytować...co do zachcianek, dopadłam się do białych michałków i pół paczki na raz wszamałam a teraz na dokładke babke piaskową jem :blush:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917152 przez gwiazdka2014
Agniiii kochanieńka proszę cie .... mam 3 komplety ;p he he ale zauważyłam że szybko tracą kolor...

Wiesz co Ferr ja cie nie lubie - chudzielcu hhehehhee (żarcik)
Pięknie wyglądasz aż zazdraszczam

10 lata 4 miesiąc temu #917160 przez moofka
mesy boskie te butki! a te emu też weee poka :)

mnie nikt nie lubi i nie mam zaproszeń na fejsie :woohoo:

julka buciki w zasadzie niepotrzebne ale Zośka jak przystało na prawdziwą kobietę ma już 6 par :woohoo:

ferri no widać że Cie osa udziabała bo Ci brzuch spuchł :side:

aggi Zośce ten kikut odpadł dopiero po 4 tyg, ale położna od razu nam powiedziała że długo to zajmie bo pępowina gruba była. ja już miałam po dziurki w nosie tego paskudztwa :pinch:

a tu Zośka dla cioteczek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #917164 przez ferritka
Sofija :kiss:

Gwiazdka hehe a Ty to ze niby masz czego zazdroscic szczypiorku B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #917166 przez ulka1983
Bella poszłam sprawdzić w instrukcji i w jednym miejscu piszą że że jest termoobieg . My daliśmy chyba coś ok 1400 ale najwazniejsze że mi ładnie piecze mięsa ciasta i najważniejsze serniczki :laugh: ale nauka na przyszłość żeby dokładnie sprawdzić przed zakupem :)

Ada jeszcze trochę jest B) a imprezka udana :) ja położną mam przed i po porodzie :)

Karolcia a jak u ciebie ?

Gwiazdka mi sie bardziej podoba ta co Mesy zamówiła ;)

Asiaa teraz pszczółki cię zapylą :laugh:

Messy ale słodziaki kupiłaś :woohoo: wykrakałaś pada :evil: dobra mycie okien po niedzieli :P ile przytyłaś ?

Ann trzymajcie się mam nadzieję ze wyjdziecie jutro razem :kiss:

Agni widać że Pola na luz wrzuciła :laugh: słodko wygląda :kiss: Kornelia skomentowała ale ładny dzieciaczek :) kilka dzieci moich znajomych mialo bakterie w moczu i troche to sie za nimi ciągnęło ale z czasem dali radę :) 103 do porodu :woohoo: o matulu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi nieźle jest poinformowana ta służba zdrowia :angry: byłaś u gina ?

Ferr ej nie było kogoś innego w pobliżu zeby go ugryzła ;) a na serio opuchlizna jest ? ale ci Julka dietę zaleciła :woohoo: i po knopersie :P teraz troszkę
Kubę widać ;) lepiej jedz knopersy to cie wydmie porządnie ;)

Julka buty sa raczej nie wskazane dla małych dzieci ale jak mamusia koniecznie chce to najwyżej szmacianki zeby nie wyrządzić dziecku krzywdy B) u nas lekarze nie każą zakładać

Moni nie jedna by chciała mieć taki przycisk :laugh:

Moof ale duży cukiereczek z Zosi :woohoo: ale ładnie pozowała do zdjęcia :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917171 przez mesy
Ulka
:blush: ale gin mowil , ze to co widzial po mnie to , ze niby szybko wroce do swojej wagi ;> choc o te boczki to nie wiem , nie wiem :P no ale trudno...wycwicze se je a cooo :P

Moof zoska slodka ...do schrupania ♥♥♥ ....

wez ty ferr przytyj cos , bo dziecko zaglodzisz :p juz masz taki tydzien ciazy , ze nie ma zartow :p aaaa ppwiedz mi morfologie robilas ? Bo mi niby taka slaba glukoza przez anemie wyszla....
Zreszta dalej glukoza na czczo 65 ...... zelazo biore i przez 3 tyg wzrosla hebmoglobina z 10,60 na 10,70 hm.......zbadaj sobie mofro .....

Tu macie te emu
Podziękowania: ferritka

10 lata 4 miesiąc temu #917179 przez Karolincia
Ferr slicznie wygladasz :)

Ann trzymam kciuki za NATKĘ aby Was jutro wypuścili do domku :)

Ulcia co u mnie? A w miare jakaś poddenerwowana jestem i nie wiem czy to normalne na początku ciąży?? Kurde mam apetyt taki ze nie wiem :whistle: jak tak dalej pojdzie to z 40 kg przytyje masakra :( Staram sie tyle nie jesc ;(
Czuje się ogólnie nieźle rano lekkie mdłości, posmak metaliczny w buzi jest dalej, piersi bolą, siusiam w nocy :laugh:
Wybrałam już laktator, podgrzewacz do butelek, leżaczek bujaczek i lampkę z projektorem gwiazdek dla Dzidziula ;)

A Ty jak sie czujesz? :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917183 przez ferritka
Mam morfologie tez swieza zrobiona..zaraz Wam wrzuce fote wynikow bo moze hmmm faktycznie mam jakies niedobory a ja tam nie wiem bo te wyniki to czarna magia dla mnie sa :huh:

Julia do mnie dochodza B)

Ooo I sa emu Patrykowe B) normalnie musze je miec..sobie mysle ze moze w tkmax wyhacze kiedys widzialam takie malutkie :woohoo

Hehe dobra jestes bo ja dla Kuby nie mam wciaz nic B) :

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #917184 przez monique1983
moof - cudna ta Twoja Zosieńka :)

mesy - pewnie, że wrócisz do wagi, jak nie Ty to kto? ;) świetne masz te butki dla Patryka :)

Karolincia - ale Ty się uwijasz szybko z tymi zakupami, ja jeszcze nic nie mam, jakoś nie mam odwagi na razie nic kupić, chociaż jak ostatnio kupowałam ciuszki dla dziecka koleżanki to mnie korciło żeby coś wziąć, no ale zbliżam się do 2 trymestru to może delikatnie coś tam kupię :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917189 przez mesy
Moni mam nadzieje....dobrze , ze do kolejnych wakacji duzoooo czasu :P ....zas T mowi , ze duzo wody mam w organizmie , bo nawet kurde skarpetki mi sie odbijaja na nogach :/ masakra ....ale czuje sie taka spuchnieta....

Monii ja w twoim tyg mialam juz lozeczko kupione :P a w 17 tc wozek :P

FerR bo ty zamiast zapierdzielac na kuchni powinnas zajac sie kupowaniem rzeczy dla Kuby ;) zobaczysz , ze czasu ci braknie......a pozniej to juz bedzie tylko kombinowala gdzie drzemke walnac :P mi to sie teraz z brzuchem nie chce po sklepach chodzic..... nawet nie mam ochoty na jakiekolwiek zakupy :blink:

10 lata 4 miesiąc temu #917193 przez monique1983
Mesy - no pod koniec ciąży ponoć woda też się zatrzymuje w organizmie, z tego co czytałam to paradoksalnie trzeba więcej pić żeby woda się nie zatrzymywała, ale czy to coś daje to nie wiem. Mówisz? ;) To może ja jestem taka do tyłu z tymi zakupami :P

10 lata 4 miesiąc temu #917196 przez mesy
Moni pije , pije ....ale co to za picie :evil: :evil: :woohoo: a tak serio czym wiecej oije tym bardziej mam wrazenie , ze wiecej tej wody w sobie mam ...

10 lata 4 miesiąc temu #917202 przez gwiazdka2014
mesy ale zajebi.... też chce takie :P Mało przytyłaś i wez przestań z tymi boczkami chudzielcu...

Ferr popieram mesy masz przytyć :P. A ty nie masz nic nic nic dla Kuby?? Popieram mesy w brzuchem nie chce się już nic... wyślij mi kasę ja ci zrobię zakupy hihihihihihihi

Zosieńka :D Antek może bedzie kiedyś zarywał do ciebie. Przecież świata taki mały :P

Karolcia ty szalona babeczko ;P
Ja pierwsze co kupiłam to kocyk z buldogami i dobrze bo teraz było by mi szkoda kasy :P

co tam jeszcze?? Ula ale o czym mowisz?? o pościeli czy o wózku ?? co ci sie bardziej podoba u mesy??
Ja chce taki buty jak mesy ma w awatarze :P

10 lata 4 miesiąc temu #917205 przez ulka1983
Mesy to ok :) taz bym chciała z takim wynikiem ciążę zakończyć :P masz wiadomość na priv ;) Patryk zimą nie zmarznie :laugh:

Karolcia no cóż na kg nic się nie poradzi ;) ale zakupów już zaplanowałaś :woohoo: u mnie niby ok Gosia i Mesy narobiły mi smaka na pierogi a teraz leże i odpoczywam bo jednak trochę wysiłku trzeba przy tym B)

ja w 20 tygodniu i nie kupiłam prawie nic :(

Moni masz racje pod koniec ciąży woda sie zatrzymuje w organizmie :) ja miałam nogi jak balony

Gwiazdka mówiłam o kołysce ;)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917209 przez ferritka
No bez kitu mam tylko adidaski co Kregiel kupil na poczatku i to wszystko :woohoo: zaczynam juz powoli dygac ze nie zdaze :pinch:

Macie foto mojej morfologii mam nadzieje ze cos widac bo z tableta pisze :huh:

Mesy ale to ta woda co sie teraz zbiera to podczas porodu schodzi chyba cnie ;)

Co ja wam mialam pisac? Aaaaa jezuuu ale mam zadyszke a spod prysznica wyszlam :P

Aaa ma ktorac pufe sako? Bo mi polozna powiedziala ze to sam czad jest

Edit.. ciup no nie wiem czemu foto na opak..ale no pamietacie jak foty testow wrzucalam :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka