BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #917317 przez Asiaa
Ale mam stron do czytania :woohoo:

Chudzinka zobaczymy jak się spiszą te pszczółki ;)

Mesy butki świetne :) emu też :) Jak Patryk mieszka w hotelu all inclusive i w dodatku z basenem to po co ma się spieszyć? ;) Trzymam kciuki za KTG :)

Ann oby dziś Was wypuścili :kiss:

Agni słodka żyrafka :) dobrze że dała Ci trochę odetchnąć ;)

Gosia :kiss: tylko jak Cię odszukać na fb? :)

Ferri z tego co dziewczyny piszą, bo ja się nie znam ;) to wynik w normie więc spoko :) Twój Kręgiel to bezbłędny jest :D tyle słodkości :D brzuś fajny :)

Aggi i dobrze że zadzwoniłaś ;) tak jak wspominałam pamięć lub przepływ info bywa zawodne ;)

Moofka dawaj namiary na fb :) Zosia słodka :kiss:

Ula mam taką nadzieję, że pszczółki będą bardziej pracowite ;)

Karolincia nie przejmuj się dziwnymi snami, wszystko będzie dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917320 przez Karolincia
Asieńko mam nadzieję, że te sny to wymysł mojej chorej wyobraźni :( Martwię się, to będzie Nasze pierwsze usg gdzie zobaczę mojego Fasolka Malutkiego lub Małą Fasolinkę :)
Zastanawiam się jak to powiedzieć tej gince, że to pierwsze usg w ciąży bo byłam na próbie ciążowej i wyszło mi 116,4 mlU/m :D hehehe jestem nienormalna,ale naprawdę nie wiem :( Może powiecie mi Mamuśki w bardziej zaawansowanej ciąży jak wyglądało Wasze pierwsze usg od pierwszego słowa wypowiedzianego w gabinecie :) hm? :)

10 lata 4 miesiąc temu #917323 przez majka1987gnoWlkp
karolcia normalnie weszłam i walnęłam bry Panie doktorze- przyszłąm bo jestem w ciąży- chciałam potwierdzić czy wsio jest ok :) z resztą ja z moim ginem jesteśmy w raczej dobrych i dość bliskich kontaktach- jestem u niego średnio raz na 3-4 miesiące czasem częściej bo jestem w grupie ryzyka obciążonego rakiem szyjki macicy :/ ale to inny temat ;)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917326 przez Karolincia
Majka dziękuję Ci teraz wiem jak się zachowywać na wizycie :)
Wiesz ja chodzę w Warszawie do swojej ginki, która mnie prowadziła i stwierdziła nie pękający pęcherzyk Graafa .Był monitoring cyklu,podawany pregnyl itp.Dwa cykle z pregnylem (zastrzyk z hormonem beta hcg ) i udało się :D

Teraz jestem u mojego N na urlopie i idę tutaj w Pabianicach do innego ginekologa też kobitki i dlatego wolałam spytać ;)
Ojj mam nadzieję, że wszystko u Ciebie będzie zawsze dobrze :)

10 lata 4 miesiąc temu #917335 przez majka1987gnoWlkp
Karola przecież ja wsio wiem czytam i piszę na wątku :) chyba radość Ci przyćmiła moją osobę :D:D:D:D
spoko pójdziesz, sprawdzi i bęzie ok....
a ja... no cóż.... musi być dobrze :) teraz najważniejsza jest Michalina która powoli szykuje sie do wyjścia a dalej życie będzie weryfikować ;) nawet jeśli coś się przydarzy nie mam zamiaru się poddawać :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917338 przez monique1983
Mesy - może to cellulit wodny i razem z wodą zejdzie ;) Trzymam kciuki za KTG :) Pozwoliłam sobie Ciebie zaprosić na fb ;)

10 lata 4 miesiąc temu #917345 przez ulka1983
Mesy trzymam 4 kciuki :) info masz ;)

Majka to badaj sie na bierząco :kiss: a jak sie czujesz ?

10 lata 4 miesiąc temu #917351 przez Anabelle
mesy powodzenia na ktg :P podniose cie na duchu - mi na ktg nic nie wychodziło, a wody jak poszły, to nie było wiadomo gdzie wycierać :P

ann współczuję lamp :( mam nadzieje, że was szybko wypuszczą

10 lata 4 miesiąc temu #917362 przez majka1987gnoWlkp
ulcia badam badam :) nawet rodzinnej tak czesto nie odwiedzam :) a cytologia na porzadku dziennym :) raz w roku no może na półtora roku pobierany wycinek szyjki macicy :) a jak się coś zacznie dziać- dam sobie wszystko wyciąć :D w końću już 2 córcie będę miała :) a je zaszczepie- mam tylko nadzieje e juz wtedy bedzie ta szczepionka darmowa dla wszystkich :)
a co do samopoczucia no cóż już lżej nie bedzie :) byle do piątku 5 wrzesnia- do wypłaty i niech sie dzieje wola nieba :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917363 przez mesy
Skurczy brak....mlody ma sie dobrze.... zrobila mi mocniejsze badanie....mowi lekkie plamienie po nim bedzie....o mamo doznalam szoku :woohoo: jak sie podtarlam w domu to tak jak bym @ miala :blink: rozwarcie na upartego na 2 palce...jak nic do piatku sie nie wydarzy mam zas isc na to mocniejsze badanie :woohoo:
No i mowila ze ten sluz szyjkowy juz mam ...no mowie mam od ok 1,5 tyg....i ze brzuch nisko....i niby sie liczy 2 tyg od czasu jak brzuch opadnie wiec pewnie w przyszlym tyg akcja sie rozkreci :woohoo: bo z tydzien na pewno chodze juz z nisko osadzonym brzuchem.....

10 lata 4 miesiąc temu #917365 przez Karolincia
Majka no tak racja ale gafę walnęłam przepraszam :( :dry: :silly:

Ulcia a Ty jak się czujesz?? :) Jak Natalki rączka?

10 lata 4 miesiąc temu #917369 przez majka1987gnoWlkp
mesy to ci zafundowała masaż szyjki macicy :D a następnym razem- no lepiej żebyś go nie miała :D jak już jest na 2 palce to teraz moja droga idź na dłuuugi intensywny spacer.... pokucaj, biegaj po schodach i się ruszą skurcze :)

karola wyluzuj- nie ma za co przepraszać :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917371 przez aggi
bry :kiss:

pogoda pozytywnie nastraja a ja z domu wychodzić nie mogę :P
Jak nie urok to sr :)
Po wizycie wczoraj u gina wsio OK, kamień z serca...........

mesy grunt że teraz już ma buty na wyjście :D gdzie dorwałaś te emu????????????? :woohoo: :woohoo: jaki to rozmiar w ogóle bo szukam Maksowi ale kurka nie wiem jakie duże szukać na jesień :D elegansio że 2 paluchy :P ja na porodówkę z jednym szłam hahahah :pinch:

Agni ale młodsi raczej w grę nie wchodzą co nie? :P Bo go będzie z tefalem goniła :D
niestety nie ja, ja nie 'fejsbukowa' i dobrze mi z tym :P kurka ja też odkąd karmię to mam wrażenie że
mogłabym w lodówce zamieszkać :huh: :huh: :huh:

julka teoretycznie buty powinno się kupić dopiero jak dziecko zaczyna stawać na nóżki.
Ale takie kochane milutkie miękkie buciki można 'do ozdoby' kupić i ubierać byle miękkie i niekrępujące :)

ferr zapodaj knoperrseeeeeeeem :woohoo: :woohoo: :woohoo: maleńki Kubula w brzuchu :kiss: dzięki za cynka o wyprzedaży w croppie .. muszę jechać w końcu :whistle:

Anabelle
ja w ciąży na końcu to czyściłam wszystko az lśniło bo nudy a teraz przy dziecku to ostatnie o czym myślę :pinch:

dziewczyny ja tak wczoraj pochłonęłam wielką pakę wafelków czekoladowych :pinch: :pinch: :pinch: zrobiłam mężowi wykład że jak już to ma mi herbatniki lub biszkopty kupować bo mniejsze zło.......... :whistle:

moofka mnie też już wkurza ten kikut choć malutki mamy ale wkurzający jest :dry: super Zośka taka pannica :woohoo:

ulka byłam u gina byłam. wsio OK :woohoo:

Asia K ja to samo 5 dni byłam i też już weteranka mówili a jak mnie w niedziele wypuszczali to pediatra pytała czemu się nie cieszę a ja po prostu nie wierzyłam że wyjdę, byłam pewna że dopiero w poniedziałek :P

Ann mojego też na lampy brali wieczorem raz i w nocy dwa razy po 2h i rano dostaliśmy zielone światło do domu :) tak panikowałam zresztą wiesz. Trzymam kciuki za Was żebyście szybko wyszły :kiss: :kiss: :kiss:

Asiaa no i miałaś rację z tym dzwonieniem ;)

Karolcia ja zadzwoniłam do gina ale że on mnie zna z problemów to mu walnęłam teksta kiedy mogę przyjechać bo tym razem chyba z dobrymi wieściami ;) sam się zorientował ;)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917375 przez Karolincia
Aggi no to ulżyło Ci jak już jest wszystko dobrze ;) Też się cieszę :) Aha no widzisz, u mnie troszke inaczej jest. Po wizycie u ginki w szpitalu gdzie zrobiła mi usg czy endometrium jest ok, i pęcherzyk dorósł, zrobiła mi zastrzyk z pregnylu. To poszła na urlop. Kontakt z nią mam telefoniczny . Pisałam jej smsy o becie i przyroście betki . Dała mi termin wizyty w dniu mojego wyjazdu więc napisałam, że niestety nie mogę przyjechać i proszę aby podała mi inny termin wizyty. Odpisała, jak coś będzie wiedzieć to wtedy da mi znać i będzie się odzywać. W Pabianicach gdzie obecnie jestem u mojego N zapisałam się na wizytę do innego ginekologa też kobitki żeby zrobić pierwsze usg, sprawdzić czy wszystko jest w porządku, dzidzia rozwija się prawidłowo, bije serduszko itp :)

Maja :) :) jak sie czujesz w tej końcówce ciaży?? :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917429 przez Chudzinka
Bry i w sumie miłego weekendu, bo pogoda taka, że trzeba wykorzystać, nie wiadomo, kiedy znów tak ładnie będzie :)
Mesy, czuję, że niedługo się zacznie u Ciebie ;) Jeśli czekasz z porodem na mój test, to nie czekaj, bo ja przeczucia mam, że nic z tego w tym cyklu. :blush:
Także od razu odpowiadam Goś - testu nie planuje robić, wszystkie objawy mam jak co miesiąc przed @, brzuch już pobolewa, piersiątka też... Więc do środy mnie zaleje jak nic.
Aggi - odetchnęłam z Tobą, że wszystko oki u gina wyszło.
Karolińcia - nie przejmuj się wizytą, ciesz się, że w końcu maleństwo zobaczysz :)
Ann - lada dzień wyjdziecie, przykro mi, że się to przeciąga...
A tymczasem zmykam na rowery! Papa!
Ach - no i czekam na wieści od Betki, bo ona chyba miała chwilę przede mną owu, więc u niej lada dzień będzie wiadomo co i jak :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka